Horizons eddig

A film amit előzetesen Oblivionnak hívtak, de már most megváltoztatták a címét. Erről valószínűleg a híres játék is tehet, hiszen nem azt dolgozzák fel, így a keveredést kerülni kell.

Joe Kosinski (Tron Legacy) új scifijéről van szó. Először képregényként készült el, de film lesz belőle. Természetesen a Tront pénzelő Disneynél házalt vele, de ők nem kértek belőle, mert túl sötétnek találták a hangulatát. Végül az Universal nyitotta ki a pénztárcáját. Nem kis összegről van szó, hiszen nem folytatás vagy ilyesmi, mégis 100 millát kell kipengetni érte. Ekkora mennyiségű pénzhez már sztár is kell, ezt úgy néz ki Tom Cruise-ban megtalálták.

A történet röviden, hogy a felszín lakhatatlan, az emberek felhővárosokban élnek, és csak gyűjtögetni járnak le a pusztákra. Cruise az egyik őrjárata során egy űrhajóval lezuhant gyönyörű nőre bukkan, akivel természetesen kalandokba keveredik, nem csak az ágyban.

Van pár koncept kép is, még a képregényhez csatolva jöttek régen. Lássuk őket.
18 hozzászólás a “Horizons eddig” bejegyzéshez

 1. Hát sztem Tom Cruise helyett lehetett volna egy fiatalabb emberkét rakni főszerepbe! Nem mintha bajom lenne vele csak sztem már öreg!

 2. human, lenne valahol nagy felbontású változat a képekre? (Tudom, Google a barátod, de lusta vagyok :D)

 3. Hihííííííííí! Lehetne concept art stílusú is. Értitek mire gondolok, nem? Nézzen ki tök úgy, mint ezek, csak mozgásban. :)

 4. a milliódolláros kérdés: Tom vajon fog e futni?
  amúgy elég érdekesnek tűnik így hirtelen a cucc…

 5. epic: :DD
  Nekem is felkeltette az érdeklődésem, de Tomot rühellem… Tervek alapján viszont tényleg már látszik, hogy baromi drága lesz.

 6. Epic: Mert a Világok harca és a Különvélemény is tele volt utalásokkal ugye? :)

  Akadjatok már le erről a Tom futás témáról :) Tud futni a srác? Tud. Jól mutat? Naná. Tom futni fog amíg lába van, mellesleg én bírom is.

  Poszt apo, például a Mad Max. Persze nem mai. :)

 7. uhhh, Tom+sci-fi, jöhet ezerrel, artok alapján még a világ is “különleges”, mármint filmen. Mondjuk én keveslem azt a 100 milkót erre a látványra.

 8. Már attól féltem, hogy végleg temetik a filmet, de most ezeknek a híreknek nagyon örülök. Tom C. meg nekem bármiben jöhet, jó színész.

 9. Csak én érzek némi Final Fantasy párhuzamot? Ott is valami hasonló volt a sztori… mármint a filmben

 10. Buckalakók is lesznek benne? (8. kép)

  bobby42:

  Maximum annyi közös bennük, hogy “a felszín lakhatatlan”…

 11. Jónak néz ki. Valaki nem tudja véletlenül hogy honnan lehetne beszerezni a képregényt?

 12. Imádom Andree Wallin festményeit. Jó pár filmhez és játékhoz készített már rajzokat és festményeket. Nézzétek meg a portfólióját a weblapján, megéri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.