Sínen vannak a Láthatatlan szörnyek?

Chuck Palahniuk nem épp legerősebb regénye, az Invisible Monsters is előre ugrott az elkészítéshez közel álló könyvek listáján. Konkrétan a rendezőt találták meg Samir Rehem személyében. A csávó eddig rendezett Degrassit és amerikai Skinst, szóval készen álllhahaha. Meglátjuk mit kezd vele, mindenkinek kell egy kitörési lehetőség.

Az biztos, hogy hiába Chuck Palahniuk-regény, az Inivisible Monsters messze van a Fight Clubtól, de talán még a Choke-tól is. Vannak benne jó ötletek, az állkapocs nélküli főszereplő életre keltésére kíváncsi leszek, de nem elég erős. Konkrétan már a forgatókönyvbe is beletörhet a bicskájuk, hiszen olvasás alapján ez nehezen adaptálhatónak tűnt. Rengeteg a belső narrációból érkező információ, amit flashbackes meséléssel nehéz lesz összerakni. Na meglátjuk. Azért még nem 100%, de kotlanak ezerrel.

7 hozzászólás a “Sínen vannak a Láthatatlan szörnyek?” bejegyzéshez

 1. Ízlések és pofonok, nekem talán a kedvenc Palahniuk-könyvem a Láthatatlan szörnyek.. De nem tudom, milyen filmet lehet egyáltalán csinálni belőle…

 2. Az Invisible Monsters nekem se a kedvenc könyvem tőle.

  Viszont az érdekelne, hogy a Snuff-al és a Haunted-el, hogy állnak mert állítólag ezeket is megfilmesítik legalábbis volt róla szó.

 3. Nekem a Fight Club után kedvenc könyvem Palahniuk-től. Mondjuk a story filmen látva lehet, hogy tényleg érdekes ötlet, de én kíváncsi vagyok mi lenne belőle.

 4. Nekem sem tartozik a kedvenceim közé az Invisible Monsters.
  1. Pygmy (mert nagyon vicces)
  2. Haunted (mert nagyon jók benne a novellák)
  3. Lullaby (mert nagyon jó a története és van benne prédikáló tehén)

  Nagyon várom már a Damnedet is, remélem olyan humoros regény lesz, mint a Pygmy.

 5. Az előbb, ahogy a polcra néztem, láttam meg Palahniuktól a Rantot. Az előző hozzászólásom írásakor teljesen megfelejtkeztem róla. A Rant is a kedvenceim közé tartozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.