Kimaradt poszterek: 3 testőr, Idiot Bro, Hunter, Pirates, Feet 2, Immortals, PJ 20, Moneyball

Akik nem kaptak külön posztot most összegyűltek egy helyre. Kezdjük rögtön a testőrökkel és a hajóval. A poszt égén levő címkékkel mindegyik filmről elérhető több információ.
7 hozzászólás a “Kimaradt poszterek: 3 testőr, Idiot Bro, Hunter, Pirates, Feet 2, Immortals, PJ 20, Moneyball” bejegyzéshez

  1. A Három muskétásban harcoló léghajók? Kezd nagyon elrugaszkodni a valóságtól…

  2. Az első poszter a Három muskétásé? Én eddig azt hittem hogy a hagyományos történetet dolgozzák fel :O Örülök is egy kicsit mert úgy biztos gagyi lett volna de így legalább visznek bele egy kis színt.

  3. “Örülök is egy kicsit mert úgy biztos gagyi lett volna de így legalább visznek bele egy kis színt.”

    Egy kis rózsaszínt?

  4. hallak65 – Az a koreai verzióban lesz csak benne, mert egyszerűen képtelenek elképzelni, hogy ha az MMO-kban repülnek a steampunk környezetben a hajók, akkor az 1700-as évek Franciaországában, hogy-hogy nem tudtak. Ugyanakkor az ő verziójukban a kardok időnként átváltanak lézerkardra, a muskéták időzített gránátokat is képesek lesznek kilőni, a bíboros démoni és természetfeletti képességekkel lesz “megáldva”, és az egész végén még egy sárkány is megjelenik. Lehet, hogy keverem a koreai és japán “hagyományokat”, de biztos jobb verzió lenne mint amit a mi torkunkon fognak lenyomni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.