Pin: Non-Stop, Spaceless, Wish List, Outsider, Creed of Violence

A Never back Down producere Non-Stop címmel hoz nekünk egy repülőgépen játszódó akcióthrillert.

Azta, a Spaceless története frissült, most még jobbnak hangzik a Sun Nobre rendezőkének sci-fije. A bérgyilkos utolsó munkája rosszul sült el. Az űrben lebeg, fogy a levegő, és egy számítógép az egyetlen társasága a haláláig. Csak az hajtja, hogy rájöjjön miért kell meghalnia. Aztán az épelméjűségét is megkérdőjezelezi. Flashback szerkezet várható?

Reese Witherspoon újra romantikus komédiában. Wish List lesz a címe, és arról szól, hogy a lány gyerekként 10 kívánságával dobja ez érmét egy szerencse kútba. Ezek azért nem teljesülnek, mert a pénz sosem ér el a kút aljára. Ugrunk az időben, és felnőttként mégis megtörténik az a rövid út, ezért mind a 10 kívánság egyszerre teljesül. Érdekes káosz lehet egy kislány vágyaiból, hiszen miket is akartunk akkor? Atót?.

A The Outsider egy olyan katonáról fog szólni, aki a második világháborút japán fogságban töltötte, de szabadon bocsátása után is az országban marad, ahol külsősként beküzdi magát a jakuzába. Érdekes.

Leonardo DiCaprio vagy jó vagy rossz fiú lehet a The Creed of Violence-ben. Bár utóbbi lenne jobb, de mindkét módon kibékülnénk ebben a westernben való szereplésével.

Azt mondják, hogy ezt a listát Spielberg dobta össze: 206 film amit látni kell.

2 hozzászólás a “Pin: Non-Stop, Spaceless, Wish List, Outsider, Creed of Violence” bejegyzéshez

  1. Érdekes Spielberg listája.

    Magától csak a 3. típusú találkozást tette be a listába. Szerintem attól simán vannak jobb filmjei is. Kicsit UFO buzi. Lehet ő is UFO azért ekkora zseni. Nem tudom.

    Engem azért is lepett meg a döntése mert ő nyíltan vallja, hogy az E. T. a fő műve. Azt szereti a legjobban. De mégsem tette bele a listába. Akkor inkább azt mint a 3. típusú találkozásokat. De hát ő tudja!

    Listában vannak jó filmek. Azért a végére bebiggyesztette az öreg barát Lucas filmjét. Indyt a dinókat, Schindlert vagy épp Rayent pedig meg sem említi. Utúbbikért pedig Oscart is kapott. Na mindegy. Ő tudja. Nyilván nem fényezheti magát a saját listájában. De ez mindenkinek szubjektív.

  2. ez a the Outsider érdekesnek hangzik meg a Creed of violence is, bár az csak azért mert western(mivel a sztoriról nem tudok semmit).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.