Hell YEAH! The Darkest Hour

Ma elég sok trailert nézhetünk, de ez egyáltalán nem baj. Ezúttal a The Darkest Hour köszönt be, méghozzá nem is aprózta el a dolgot, rögtön magasra tette a lécet.

Az áramot akaró lények jönnek, mindent letarolnak, aztán visszavágunk. A producer Timur Bekmambetov (Wanted), a rendező Chris Gorak, a főbb szereplők pedig: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Rachael Taylor, Joel Kinnaman.

HD a nagyoknak. Javasolt.

39 hozzászólás a “Hell YEAH! The Darkest Hour” bejegyzéshez

 1. Hűűűűha O.O Elég jónak tűnik, csak nem nagyon értem, hogy lehet, hogy mikor az űrlények hozzáérnek valamihez, akkor az husss, semmivé válik, viszont a trailer végén már simán elkapják az áldozatot és hurcolásszák. De egy mondat tuti: Keep calm and always carry a flashlight! :D

 2. Emlékszik valaki még, régebben volt egy angol sorozat, asszem a “Célpont: a Föld”?! A lényeknek nem volt karja, szeme, töke, mert egy magasabb dimenzióban léteztek, mi csak a “keresztmetszetüket” láthattuk, (- mint ahogy egy papírlap látna minket, ha átnyúlnánk az ő két dimenzióján a mi hármunkkal -), ez a koncepció már az elején annyira megfogott, hogy faltam utána, egész jó volt! Hasonlónak tűnik, tetszik!

 3. Hmm… nem rossz, de annyira nem jó.
  Lenne egy kérdésem azért: Szóval azért jöttek, hogy engergiát gyűjtsenek… Ahha… Akkor miért van az, hogy amihez közel vannak, az beindul? Hát ilyenkor energiát adnak le annak a tárgynak, pl égőnek, nem? NEM?

 4. Na, orosz barataink megtalaltak neten a Fractalius plugint? :) a gonosz energiamanok ezen a szuron keresztul latnak. Eleg bargyu sztorinak tunik, latvany sem vagott foldhoz.

 5. nekem bejött a trailer, és már megszoktam azt is, hogy egyeseknek semmi se tetszik. Végre van egy ötlet, és nem csak a sima “óriásiűrhajókjönnek” klisé szerint készült inváziós filmet láthatunk, ráadásul nem is az USA-ban játszódik, ami külön pluszpont, és erre a kommentek egy jelentős része megint fikázás. Nem tudom, hogy mi akkor a jóóuu…??

 6. Drogba56 2011. 08. 03. 23:32

  Nekem az a bajom, hogy láthatatlanok lesznek a film nagyrészében… ez baromira nem tetszik.

 7. Nekem nagyon bejött az ajánló. Mondjuk jó pár sablon elemet itt is meglehetett figyelni,de valahogy mégis eredetibbnek tűnik az átlag idegen inváziós filmeknél.

  A kommentek között volt pár észrevétel, amire válaszolnék.
  “hogy lehet, hogy mikor az űrlények hozzáérnek valamihez, akkor az husss, semmivé válik, viszont a trailer végén már simán elkapják az áldozatot és hurcolásszák.”
  Na ez tényleg érdekes. Szerintem valami olyasmi lehet a dologban, hogy nem az egész testével tudja elporlasztani az embert, csak egy bizonyos testrészével. A csáp pedig azért kell, hogy ahhoz a bizonyos testrészéhez közel húzza az áldozatát.

  “Szóval azért jöttek, hogy engergiát gyűjtsenek… Ahha… Akkor miért van az, hogy amihez közel vannak, az beindul? Hát ilyenkor energiát adnak le annak a tárgynak, pl égőnek, nem?”
  Gondolom ezek a lények energiával táplálkoznak. Ám ez az energia folyamatosan elhasználódik, távozik a testükből, ezért pótolniuk kell azt. Mint például az embernek szüksége van a vízre az életben maradáshoz, ennek ellenére, mégis víz párolog el az ember testéből, a nap 24 órájában.

  “Nekem az a bajom, hogy láthatatlanok lesznek a film nagyrészében… ez baromira nem tetszik.”
  Erre csak annyit tudok mondani, hogy sokszor pont azok az igazán félelmetes filmek, amelyekben az ellenséget csak ritkán mutatják. Tudod hogy ott van valahol a közelben a “szörny”, mégsem veszed észre. A szellemes témákat feldolgozó filmek, sokszor pont ezért ijesztőbbek, mint az átlag szörnyes filmek. De hogy egy klasszikus idegen-es filmet is megemlítsek, az ALIEN-ben is keveset mutogatták az idegent, mégis az egyik legjobban sikerült UFO-s film. Ráadásul szerintem ez nem egy gigantikus költségvetésű film, tehát lehet hogy jobban járunk, hogy így oldják meg a dolgot, nem pedig nagyon rossz minőségű CGI lényeket mutogatnak egyfolytában.

 8. Ez iszonyat várós! Végre nem csáprágós rovarszerű izék jönnek, meg kis szürkék, hanem kicsit megerőltették magukat, és játszanak a dimenziókkal…

 9. Jajj de elég volt már az ufós filmekből. Ez meg hol eredeti ötlet? Tiszta baromság az egész.

 10. na, aludtam rá egyet és megvan miért lesz ez is szar: Skyline, I am number 4, Jumper – ugye nem kell folytatnom? MTV matiné.

 11. Azért ahogy pixelekre szedik a rendőr bácsit + a kutyát, az inkább vicces..ez is a “nehogy legyen már benne egy csepp vér is, mert az rossz” koncepció alapján készül, úgy tűnik.

 12. nekem olyan half-life 2ös érzésem támadt, biztos az összetákolt stukkerek miatt. és látom, hogy ez jó. :D

 13. Hát nem tudom…. vegyesek az érzéseim, sztorira nagyon oda kell tenni magukat mert hát a látvány nem lesz hatalmas!
  Az tényleg jó h nem egy amerikai nagyvárosban játszódik majd de ha belegondol az ember igazából tökmindegy melyik városban játszódik! Na félelmetes meg tuti nem lesz szerintem… asszem E.D.I. említett h az Alien-ben keveset mutogatták az idegent és ezért félelmetes is volt.. hááát a 2. részben többet voltak mutatva és szerintem jobb film is lett!

  Ez a film meg még függő a további előzetesig!
  A fent megtalálható The Day nekem jobban tetszett!

 14. A legnagyobb baj az, hogy egyáltalán nem tudok szimpatizálni a 0 IQ-s amcsi fiatalokkal, Emile Hirsch-t bírom, de ezek a kötelező karakterek, akiknek két Oh my goddal elintézik a dialógjait az írók…hányinger.
  Az ufo-s filmekkel pedig az a baj, hogy mindegyiket ugyanúgy tudják csak befejezni.. elmennek az ufo-k vagy ezért vagy azért.. mi meg nézünk az égre. puff.

 15. JohnnyZ: az Alien második része egy akciófilm, szemben az elsővel. Lehet neked jobban tetszett, de egyáltalán nem volt félelmetesebb, sőt.

 16. human: Nem vitattam azt, hogy az első rész egy sci-fi horror volt, csupán annyit mondtam, hogy a 2. film Szerintem jobb film lett mint az 1. műfajtól eltekintve. Ismétlem: csak szerintem!

 17. Hát ez így még elég gyenge……
  Kb. olyan a feelingem mint a Sucker punch trailerje után jól néz ki meg minden ….de valami k.rvára gyanús……
  Ugye hogy igazam lett sajnos…..

 18. de arról van szó, hogy keveset mutatták az idegent és félelmetesebb, nem arról, hogy melyik alien film tetszett neked jobban.

 19. Igen ez is igaz… számomra félelmetesebb volt a kettő még úgy is, hogy ott többször voltak mutatva az Alien-ek, attól függetlenül, hogy az 1. film horror a 2. meg akció volt!

 20. Gondolom ebből inkább akciófilm lesz, mint scifi, ráadásul nekem ez az Emil gyerek nagyon nem szimpatikus :( Egyébként egyáltalán nincs benne semmi új ötlet, vagy eredetiség, mint ahogyan a skyline-nál, a battle: los angelesnél, itt sem erőltették meg magukat a készítők.
  Nincs bajom az idegen inváziós alapkoncepcióval, mert évek óta várom azt a filmet ami tényleg vissza tudná adni a nézőnek az emberiség reakcióját egy ilyen támadásra, de az persze egy másik műfaj lenne, minimális akcióval(amit nem bánnék). Amúgy ezt eddig még mindig a Függetlenség napja és a Kapcsolat(ami még csak nem is inváziós) tudta megközelíteni a legjobban szerintem.

 21. Na, a múltkor senki le se szarta, pedig mondtam, hogy zsír lesz! :) Amúgy ez a sárga szín főleg a csápoknál full a Final Fantasy CGI film szörnyeire emlékeztet. Meg azok sem voltak láthatóak.
  Várom!!!!

 22. Mikor rálő a rendőr, belecsapódik a lövedék valami pajzsba. Az megmagyarázná miért darálja be az embereket meg a kutyákat, ha mondjuk ez a pajzs folyamatosan mozog, egyfajta fegyver is lehet. Szétpixelezés? Inkább csak hamuvá égeti őket, ami aztán porként eltűnik szépen.

  Nagyon tetszik a koncepció, kivéve a “tinituristák megmentik a világot” rész.

 23. Látványosnak tűnik, de egyúttal gagyinak is. :D
  Ez az áramlopós idegenes ötlet nekem egy kicsit olyannak tűnik, hogy “most nagyon kitalálunk valamit”…

 24. Nem rossz. Tuti, hogy megnézem. Moszkva annyira sokszor nem látható filmeken. Kicsit olyan Szellemirtós, kicsit olyan holnaputános. Meglássuk.

 25. Szerintem tré lesz a film, az effektek sem olyan nagy számok 1-2db-ot leszámítva és nem fogott meg a trailer alapján.
  Szerintem tele lesz még logikai bukfencekkel is.

 26. “Ez az áramlopós idegenes ötlet nekem egy kicsit olyannak tűnik, hogy “most nagyon kitalálunk valamit”…”

  Egyesek tényleg mindenbe bele tudnak kötni…ha valami újat akarnak mutatni akkor már ugy reagál hogy ” nagyon újat akarnak mutatni” és ezért nem jó xD

  Amúgy nem 100 % hogy jó lesz de azért van rá esély talán…a vége meg persze egyértelmű elmennek/kinyiffannak az emberek előjönnek a romok alól “égrenézősdi” esetleg egy kis szöveg hogy újraépítjük a világot környezetbarát módon és vége.

 27. SEBI (meg mindenki más).
  Nem hiszem, hogy az effektekkel gond lenne. Egyrészt, mint általában minden hasonló filmnél nem azzal van a gond, mind inkább a történettel.
  Lényegesen fontosabb ez utóbbi, nyilván a kivitelezéssel egyetemben.
  Valamint egy 2-3 perces előzetesből egyáltalán semmit nem lehet leszűrni, többszöri tapasztalat (gondolom veletek is volt hasonló).
  Így véleményt nem mondanék, hisz teljesen felesleges, de egyelőre tetszetős.
  Szép napot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.