6 hozzászólás a “In Time harmadszor” bejegyzéshez

 1. Lassan megnezem az egesz filmet ezekbol.Egyebkent nem ertem mi ez a KETSEGBEESETT
  ALLANDO promozasa a filmenk a reszukrol.Tuti szar lesz ha ennyire nyomjak.Amugy meg logikai bukfenc az egesz: adddig elsz mig van idod,de hat egy amerikai filmben ez mar szinte KOTELEZO.
  A sztori meg 0.Van egy gonosz “varaszlo” aki a szegeny “paraszt” gyerek “kincset” el akarja venni es vele van egy “kiralylany”.

 2. Nekem jobban tetszett volna, ha a filmben egyébként is szereplő Matt Bromer kapja a főszerepet Justin Timberlake helyett…nem a színészi képességeik miatt cserélném feltétlen ki őket…egyszerűen Matt Bromer jobban illene szerintem ebbe a szerepbe.

 3. barki jobban illene ebbe a szerepbe mint deszkato.Menjen csak vissza “enekleni” vagy mi a sza*t csinalt eddig.

 4. Faszo, itt egy jó ötlet, erre ugyan olyan szar a főhősnek menekülnie kell, mert elkapják storyt írnak köré, ezzel elbaszva az egészet és fölöslegessé téve az egyébként jó alapötletet. Nem is értem minek üldözik egymást folyton az ilyen filmekben, úgysem történik semmi gond a főhőssel…

 5. Just in time (höhö)

  egyébként ez egy egész jó sci-fi akciónak néz ki, sztem timberlake-kel sincs gond (biztos vannak nála jobb színészek persze), engem inkább 13-as kezd már irritálni, hogy lassan minden filmben az ő faarcát látom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.