Jó húzás lenne az Állattemető így?

Rég hallottunk a Paramountnál dekkoló prpjektről, amiben újra feldolgozzák a könyvet, de most épp azt csiripelik a madarak, hogy Alexandre Aja a kiszemeltjük a rendezői székbe. A csávó nem csak a Piranha 3D-t hozta nekünk, de a Magasfeszültséget és a Sziklák szeme remaket is. Mit kezdene King művével?

10 hozzászólás a “Jó húzás lenne az Állattemető így?” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy utálod ezt… de minek még egy ilyen film? Van egy remek feldolgozás már, meg van egy pocsék folytatás… nem hiszem hogy szükségünk van még egyre!

  2. Gyermekkorom meghatározó filmje volt mindkettő :) szerintem jó ahogy van, rebootot nem folytatást el tudok képzelni.

  3. Állattemető?? Ez a Kedvencek Temetője akar lenni? Egy filmes blogon talán a film hivatalos magyar cimét kellene használni.

  4. kb. 12-14 éves koromban láttam először és utoljára a Mary Lambert-féle első filmet, a történet már akkor is tetszett, de a filmet sosem néztem újra, a második részt pedig egyszer sem, ellenben Alexandre Aja filmjei nekem tetszenek, különösen a (szerintem alulértékelt) Mirrors, de a fennt említettek is jól sikerültek, mindhárom más hangulatot nyújt.
    Kíváncsi vagyok mit tud kihozni ebből.

  5. Újra kéne nézni. Gyerekként szerettem. De hogy a feldolgozás? Az Óment is vártam, de mi lett belőle?

  6. Jó lenne rendezőnek, bár maga az ötlet kicsit felesleges, mivel már az első rész is a jobb King feldolgozások közé tartozott. Olyat kéne inkább újrázni ami elsőre szar volt. :)

  7. A könyv elolvasása után néztem meg a filmet, és a kínos röhögés volt az egyetlen reakció, amit kiváltott belőlem, holott a könyvön rettegtem. Nem ártana egy jó feldolgozás szvsz…

  8. Körülbelül 15 évesen olvastam a könyvet, filmet is megnéztem… nem voltam elragadtatva tőle. Főleg az édesanyán nem. Nem is tudom, hogyan lehetne feldolgozni, úgy, hogy vissza adja a könyv hangulatát. Kevés filmnek sikerült, de azok el is lettek ismerve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.