Superman, majd sokára

Első hivatalos kép a Man of Steel-ből, a Zack Snyder által rendezésre kerülő Superman-filmből. Katt rá.

Superman, avagy a Man of Steel

61 hozzászólás a “Superman, majd sokára” bejegyzéshez

 1. Jó lett a ruha. Nem az a nevetségesen rikító kék-piros, hanem sokkal komolyabb érzetet ad, meg a lyukacsos mintázat meg mindig olyan nekem, mintha célja lenne, funkciója a ruhán :)

 2. hm. én kicsit többet vártam ettől. a superman logo olyan mintha csak oda lenne ragasztva…

  engem így ezzel nem győzött meg. sőt! de majd meglássuk.

 3. Csak szerintem hasonlít az új pókember ruhára (anyagában/mintázatában)?
  Az S betűnek meg tényleg olyan hatása van, mintha le akarna esni…

 4. Nekem konkrétan a csávó arcszerkezete nem szimpi…inkább főboss mintsem szupermen jellege van…

 5. Nekem is rögtön ez ugrott be, hogy olyan az öltözete, mint az új Spiderman-nek. Amúgy nem tudom várni ezt a filmet… Superman nekem vhogy nem tud működni live actionben.

 6. Hát ez az új gönc meglepően kevésbé nevetséges, mint számítottam. Az S-el még megvárnék egy rendes szögből mutatott képet, lehet nincs azzal se nagy gond.
  Viszont ez a fizimiska engem még távolról sem emlékeztet a Szupermanuséra, ami még talán rosszabb, mintha a ruha lenne gagyi. Na talán az első trailerig még befekszik valami teljes arcátalakításra:)

 7. Zack Snyder? akkor belassított jelenetek egész garmadája jön…köszi, nem, elég volt a 300 és a Watchmen..

 8. badass a kép.
  Én nagyon reménykedek egy jó szupi filmben, mert utoljára olyat az első, Donner félénél láttam.

 9. jólesz ez, tetszik ez a darkos hatás, a nézése alapján akár anti Superman is lehetne

 10. Szerintem minden eddiginél jobb, de messze van az ideálistól most is természetesen. Ez a mikrohálós-kompresszió ruha most nagyon menő a szuperhősök körében, Pókember is ilyenben tolja. Nem néz ki szarul egyébként. Kár hogy nem változtatnak a szineken,még mindig bohóc-szinei vannak, ez a piros -kék kinézet szuperhős ruhában béna szerintem.Csícsás. A fickó kevésbé lányos fejű mint az eddigi Superman komák, de engem ez a szinész nagyon a régi 4. rész atomman-ére emlékeztet kinézetre, totál olyan feje van.

 11. Áhhh, rájöttem én miért nem nevetséges a ruhája! Úgy van megvilágítva a kép, hogy ne látszódjon a bugyija.

 12. Ez a superman egész lordos. Nekem tetszik. Az hogy a fej helyén nem ken baba feje van, azt még szoknom kell, de jó lesz. Remélem lesz majd Justice Legue is egyszer.
  Kíváncsi leszek az ellenfélre. Remélem valami ütős. Persze Luthor is kell, ő alap.

 13. Nézegettem a képet és eszembejutott vmi: Mint ahogyan írtam is nem éppen a legsármosabb szuperman-ről van szó és sztem maga a színész is “idősebb”…namost (semmi konrétat nem olvastam a filmről, szal télleg csak tipp) nem lehet arról szó, hogy a kicsit korosabb szuperman kalandjaiba fogunk bepillantást nyerni és nem a szokásos eredetsztoit kapjuk?

  Terror: Nem tudom, hogy miért zavarnak a szinek…hiszen a képregényekben is rikító kék és piros öltözéke volt szupermannek…a kép alapján így is visszavettek…

 14. szerintem marha gáz ez a hálós koncepciójú gönc mostanában, gőzöm sincs ki mondta rá az áment de….fos

 15. “nem lehet arról szó, hogy a kicsit korosabb szuperman kalandjaiba fogunk bepillantást nyerni és nem a szokásos eredetsztoit kapjuk?”

  Elvileg a koncepció pont az eredetre meg az első évekre van tán kihegyezve a pletykák alapján. De tényleg marha öreg egy “új” eredetsztorihoz.

 16. Nekem tetszik, végre egy Superman-film, ahol be merik vállalni, hogy olyan színészt állítsanak be a pizsamás hős szerepére, aki kicsit sem emlékeztet Christopher Reeve-re.
  A ruha meg valóban elég pókemberes, de hát ez van, úgy látszik, ez a képregény-filmek új generációjának a betegsége lesz, bár azért abban bízom, hogy Batman nem kap az új filmjében valami hasonlóan lyuggatott jelmezt.

 17. Meglátjuk mit hoznak ki a filmből, a kép tetszik, és örülök hogy újra nekiesnek a szupermanusnak. Ha lesz Lex, remélem legalább annyira eltalálják mint K. Spacey a Superman Returns-ben.
  Terror: Egy amerikában kreált szuperhősnek persze hogy kék-piros a ruhája. Nekik ez nemzeti szín. Ha megváltoztatnák az kb. olyan hatást keltene, mintha a hungarikumnak számító pirospaprikát átszineznék neonzöldre.

 18. Régebben mikor képeket tettek fel az új batmanről mindenki lehordta, hogy milyen rossz lesz. Elég sok embernek nem tetszett. Mára Chris Nolan és Batman az egyik legjobb párosítás lett, és sok mindenkinek megváltozott a véleménye mert Nolan más szemszögből mutatja be a hőst. Mára nagyon sok embernek megtetszett a Batman ruha. Szerintem ez is meg fog tetszeni sok embernek. Mert Nolan keze van benne….

 19. kémikus billy: a kommentelőkről beszéltem.
  Amugy, ha megnézitek közelebbről a ruhát, nekem nem annyira lyukacsosnak tűnik mint az új pókruha hanem inkább kicsit ilyen halpikkely textúrának.
  És tényleg nincs szemöldöke :D nahát :D

 20. még hozzá kell szokni, de nem rossz ez az új megjelenés + végre nem valami babaarcú acélember lesz.
  a képen mondjuk nem annyira kivehető, de a röhejes, kívül hordott piros alsógatya legalább annyira a névjegye, mint az óriási s betű a mellkasán vagy a piros köpeny, szvsz. nem kéne elhagyni, de majd csendben elmorzsolok egy könnycseppet, ha ez a szupermen rendeltetésszerűen hordja majd az alsóját XD

 21. Sóhaj. A ruha, a színész, és a rendező alapján egy újabb közepes Superman filmre számítok. Felejthető számomra, már most. Igazán be lehetne látni, hogy a szuper manus idejétmúlt figura. Vagy csak én untam rá, de kegyetlenül a képregény adaptációkra. Ami képregényben szórakoztató és elfogadható, az vásznon egyre növekvő mértékben irracionális és gagyi. És itt nem a józan ész felfüggesztéséről van szó, amikor az ember beül egy teljesen fiktív történetre, hogy egy jót szórakozzon. Az a baj, hogy a jó szórakozás rohadtul nincs meg.

 22. Helló Zack Snyderes képrgényes stílus! Már csak a szövegbuborék hiányzik a feje fölül. Eddig nem nagyon érdekelt a dolog, de ez most meghozta a kedvem hozzá. Talán Snyder stílusa elveszi végre azt a nevetséges gumibugyis pizsamás kiállást, amit a többi film okozott szegény Supermannek.

 23. Most újítottak Superman kinézetén a képregényekben is, szeptembertől új rucija lesz, marad a piros kék kombó, de a piros alsót elhagyták.
  Egyébként én is unom már kicsit a sok képregény adaptációt, de Superman pontosan olyan akiben még sok lehetőség van csak még nem találták el rendesen. Egyébként ennyi erővel Batman is idejét múlt figura, mert egy évvel Superman után jelent meg elsőnek.

 24. “nem lehet arról szó, hogy a kicsit korosabb szuperman kalandjaiba fogunk bepillantást nyerni és nem a szokásos eredetsztoit kapjuk?”

  Végig az eredetsztoriról van szó

 25. Nekem nem a ruhával meg a fazonnal van gondom, hanem Jack Snyderrel. Egyre rosszabb filmeket csinál, a Sucker Punch pár majdhogynem nézhetetlen volt (mégha technikailag vagy látványilag szép is) nem hiszem, hogy pont a superman filmmel térne le erről az útról.

 26. Ha jól látom Superman nem bízik többet a bankokban. Ezért ahogy a képen látható kiveszi a lekötött betétjeit. Közben véletlenül letöri a trezorszoba ajtaját. Előfordul az ilyen.

 27. Superman egyszerűen nem való filmre…..rendezheti bárki
  játszhatja bárki megcsinálhatják még 500-szor mint Hulkot
  nem fog működni soha úgy mint egy Batman vagy Pókember.
  Az eredete, az emblematikus megjelenése miatt sem….nem is ember…szinte sérthetetlen …. sosem fog érte senki úgy aggódni vagy szorítani a sötétben a nagy vászon előtt mint Bruce Wayne-ért vagy Parkerért mivel náluk tudod,hogy van valaki a maszk mögött aki lehet ugyanúgy parázik mint ahogy te is tennéd.Superman meg csak felcsap egy szemüveget és hipp hopp az életre keltett idióták világában rögtön senki sem ismeri fel.Látványosnak biztos látványos lesz de nem hinném,hogy ezzel fogják megváltani a világot.
  De ahogy Gordon felügyelő is mondta.
  ” persze volt már,hogy tévedtem “

 28. Henry Cavill-nek amúgy egész normális feje van, nem annyira brandonrouth-os, de hasonlóak az arcvonásai. Ennél a képnél szerintem sokat számít a beállítás, meg a fényviszonyok. Majd meg kell nézni mozgásban, és úgy eldönteni, jó-e, nem egy kép alapján. Még az is lehet, hogy Snyder megfelelő lesz rendezőként. Nem lehet még tudni, én minden esetre várom, pont azért, hogy végre legyen egy rendes Superman-film, jó trükkökkel, jó sztorival.

 29. Nekem az nagyon furcsa, hogy Supermen és Pókember is ugyan abban a rövidáru boltban vette meg az anyagot a saját készítésű ruhájához. Ja meg az ellenszenves feje se jön be, egy olyan “jó indulatú szuperhősnek”, mint Supermen inkább barátságos fizimiska kellene. De ízlések és pofonok.

 30. Fantomas77: Én nem értek egyet veled, sem az előtted szólókkal, akik szerint Superman “idejétmúlt”, “nem való filmre”.
  Kiindultok egy Superman képből, ami valóban az, de ha elolvastok egy pár modern sztorit, (pl: All Star Superman, nagyon tudom ajánlani, tele van fantáziával, egyszerre idézi a klasszikus Superman elemeket és iszonyat elborult ötletek vannak benne)vagy lenne egy kis fantáziátok továbbgondolni a karaktert, rájönnétek, hogy még nem csináltak XXI. századi Superman filmet és k#rva sok lehetőség van benne.

 31. Nekem mindig Superman volt a kedvenc. Épp a múltkor néztem újra az 1-4ig filmeket plusz a Returns-t és gondolkoztam is rajta, hogy nyilván 78-ban királyság volt, de ma már mien kis bárgyú, nem a technikai részére gondolok. Hanem arra a naiv túl kedves stílusra. A Returns már sötétített, de sanjnos leginkább csak a képi világon meg Superman ruhája színén. Ott Kevin Spacey mint Luthor vhogy nem jött át, noha én kedvelem a filmet, mert nagy tisztelettel és számos utalással élt az elődök felé. Na hogy miért volt ez a kitérő, azért mert sztem egy realisztikusabb, dárkosabb, Supermanra pont, hogy lenne igény, igenis kell a vászonra, és van benne bőven potenciál.
  A fickó fejére meg csak annyit, hogy télleg nem 1 Reeve, vagy Routh, de nézzétek meg pl dean Cain-t a New Adventuresből. Ő is inkább bossnak tűnt, mint jófiúnak ha nem volt rajta az okuláré:D

 32. Szerintem ezzel a pikkelyes ruhával itt olyasmi lehetett a koncepció, mint a Thor-nál, hogy megpróbáljanak egy földönkívüli hatást kelteni vele, amilyen a Földön nem létezik (nem hinném hogy magának varr ilyen ruhát). Márpedig ha a Krypton bolygón a piros-kék, meg a pikkelyes-feszülős a divat, akkor Superman abban fogja tolni, hiába az átlagembernek esetleg hülyén néz ki. De ezt általában bele is szokták írni a filmbe, Perry White meg a többi újságíró majd lehordja mindenféle idiótának aki pizsamában repked, egy jót nevetünk rajta, aztán már túl is lesz rajta mindenki és elfogadja így ahogy van. Mert Superman így néz ki és kész.

  A fejet meg még szokni kell, de eddig voltak a jófiú Supermanek, most meg lesz bad-ass Superman, aki remélhetőleg nem csak repked és nehéz dolgokat emelget, hanem minden képességét kihasználja epic akciójelenetekben valami olyan ellenfél ellen, aki ellen ki is kell.

  Szóval lehet ez még jó film is, megvan rá a lehetőség. Egyébként a képen lévő ruha (meg a háttér is) szerintem full cgi.

 33. Mark Millar ötletére emlékszik még valaki? Szerintem így működne legjobban Superman története:
  “I want to start on Krypton, a thousand years ago, and end with Superman alone on Planet Earth, the last being left on the planet, as the yellow sun turns red and starts to supernova, and he loses his powers.”

  Amúgy drukkolok Snydernek és Cavillnek, szerintem az ő fizimiskája kb. félúton van az eddigi szépfiús karakterek és a The Animated Series mesében megismert másik véglet között, ahol Superman szerintem kiköpött Steven Seagal, megérne egy (fekete)misét őt a vásznon látni… :D

 34. Millar ötletei nagyon jók, de nem biztos, hogy egy nagy csapatnyi fan nem vetne rögtön “S” betűt a dolog hallatán. Elvégre Millar inkább arra megy rá, hogy az alapvető mítoszt sajátos módon kifordítsa, bármi ismerthez nyúl is. (Pl Superman: Red Son vagy a Mervel-es Ultimate széria)

 35. Addict001 sztem Snyder-nek a Sucker Punch-on kívül,nem volt melléfogása.Az összes eddigi filmje frankó volt,itt meg azért Nolan majd visszatereli a helyes irányba ha bevadulna az ötletekkel.Amugy sztem ö néz ki eddig a legjobb Supermannek.És hogy miért nem szorítunk ugy Supermannek,mint pl.Batmannek?Azért mert soha egyik filmben sem volt méltó ellenfele ahogy emlékszem.Miért nem tesznek be 1 Metallo-t pl?

 36. Azt írták néhány,hogy öreg az eredettörténethez. Megnéztem és 83-as születésű. Brandon Routh 79-es. 5 éve volt a film tehát kb annyi volt mint a mostani színész. De ha rákerestek fiatalos feje és nem is agresszív. Ez a fényviszonyok a tekintet miatt olyan inkább. Szerintem jó lesz. Snyder filmjei bejöttek eddig. A suckert igaz nem láttam. Lehet ha megnézem akkor kicsit félve várom majd ezt is. Az meg,hogy milyen ruhája van én személy szerint nagyon les.arom. A lényeg,hogy a film tetsszen.

 37. dudi neked legyen igazad,meg mindenkinek akik azt mondják ez lehet jó és van benne lehetőség bőven! Egyébként valóban nem volt a kezembe már rég új Superman képregény nem igazán tudom most,hogy hol is tart a dolog de majd rá fogok pontosítani :) Azért remélem nem értette félre senki a hozzászólásomat én sem azért drukkolok,hogy ez egy ócska film legyen!Csak még eddig mindenkinek beletört a bicskája szerintem.Most viszont valóban a lehető legjobb kezekben van a cucc mert Snyder biztos tud majd újat mutatni.Leginkább neki szorítok mert azért a Holtak hajnala, 300, Watchmen rendesen össze lettek rakva…..ha netán a Sucker Punch után ez sem sikerülne akkor azért Hállivúdot ismerve kezdhetünk is aggódni érte….szóval ennek most minden szempontból működnie kell majd!!!!

 38. Ugylatszik nagyon bejonnek ezek a kosarlabdaruhak….:P amugy szamomra Christopher Reeve volt a legjobb Superman…es ez valoszinuleg meg nagyon de nagyon sokaig igy is marad majd…mai napig nemtudok mast elkepzelni a kekpiros ruhaban…azert persze varom a filmet…es nagyon remelem a zene marad a regi…:)

 39. Superman ruhaja nem a texturaja miat golyoallo hanem azert mert Superman teste korul lathatalan energia mezo van amit o bocsat ki…de ezt csak az igazi kepregenyrajongok tudjak:)

 40. reversedbydark:Na meg aki olvassa a wikit. XP

  Egyébként nem értem,miért lenne superman elavult…mert csináltak pár éve egy filmnek nevezett szörnyűséget róla?

  Batman filmes “karrierjében” is történtek csúnya baklövések(sőt még homokosnak is nezvezték a karaktert régen),aztán most meg mindenki “őt” várja…

  Szerintem már most pozitívum,hogy nem egy nyálgép szerű,leszálkásított gyerek jácca a jófiúsdit,hanem egy bodybuilderszerű,aki nem habozik ha véletlenül verekedni kell…

 41. Én pozitívan állok a filmhez,a rendező jó,a producer nolan keze benne lesz nagyon jóóóó,a ruci jóó de azért kiváncsian várom a többi képeket,a szereplő gárda meeeg nagyon cool szerintem: http://www.imdb.com/title/tt0770828/
  csak ne tolták volna el 2013-ra,de jóó munkához idő kell,bízzunk benne!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.