The Day-előzetes

Nagy peregnek a postapok filmek mostanában. Ezúttal a The Day előzetesét nézhetjük meg, amiben pár elveszett túlélő bolyong a semmiben kaját keresve. Aztán lőnek is. Ha az egész filmben Explosions in the Sky szól, az segíthet rajta, sajnos a kép alapján a költségvetés elég nulla volt.

Azért pár színészre tellett: Ashley Bell, Dominic Monaghan, Shawn Ashmore, Cory Hardrict, Shannyn Sossamon. A Lost-os srác ugye alap, Shannynt pedig én örökre megjegyeztem a Vonzás szabályai miatt.

human
írta
2011. 08. 04. 03:58
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Day-előzetes” bejegyzéshez

 1. Végre megint postap film :D
  A kis költségvetés nem mindig okoz problémát, pl a stake land. Ha jól tudom az is kis költségvetésű film, mégis szerintem nagyon is jól megcsinálták. Ha ezt is legalább úgy megcsinálják, akkor semmi gond sem lesz szerintem.

 2. Azért ez vicces, Moneyball trailerben This Will Destroy You szól, itt meg látunk egy Explosions klippnek is beillő trailert. Bár mi illene jobban egy postapok filmhez mint valami jó kis post-rock.

 3. Sok minden nem derült ki a trailerből, de amit láttam az éppen tetszik. Szerintem a postap filmeknek kimondottan jót tesz az alacsony költségvetés, mert egyrészt kénytelenek megfelelő helyszínt keresni ami valóságosnak hat, ahelyett, hogy építenének egy elég mesterkéltnek kinézőt, másrészt pedig kénytelenek karakterközpontúra venni a filmet, ami határozottan jót tesz nekik:). Ha túl sok a pénz, akkor többnyire csak sekélyes látványorgia lesz a film vége (persze vannak kivételek itt is).

 4. Ez most miféle film lesz ? :D Zombi féle vagy Vámpír féle ? :D :D :D Vagy stake land feelinges ?

 5. Nem volt egy lehengerlő trailer. Ezek alapján még nem lett igazán várós a film. Nem is az a baj vele, hogy csak a kietlen pusztában vándorolnak. Mert a kis költségvetésű, elzárt helyeken játszódó postapok filmek is lehetnek jók. Tehát nem kell minden hasonló témájú filmbe lepusztult város látkép, meg hasonlók. De szeretem ha folyamatosan érzékeltetik a filmben, hogy valami még sincs rendben a világgal. Ebben az ajánlóban pedig egyetlen hasonló jelenet volt. Az aszfalt amin sétáltak, kissé koszos volt. Tehát nem vitték túlzásba a dolgot. Meg valahogy az akció jelenetekből is az jött át, hogy igazán látványos jelenetek nem lesznek benne. Inkább a B kategóriás horror filmek jutottak róla az eszembe. Meg még az zavart, hogy semmivel nem utaltak arra, hogy akkor most miért is kell menekülni. Nem várom, hogy elmeséljék az egész filmet, de legalább az alapszituációt felvázolhatták volna. Ez persze nem jelenti azt, hogy a film rossz lesz, de maga az ajánló lehetett volna jobb is.

 6. Nem fostam le a bokám, SŐT!

  Az Út-nál jobb világvége filmet egyébként sem tud senki csinálni.

 7. Nekem felkeltette a figyelmem, ahogy már sokan elmondták, én is remélem, hogy a kis költségvetés nem a látványra vagy az akcióra (itt is van belőle, de nyilván nem annyi, mint mondjuk Éli könyvében) megy rá, hanem a sztorira. Persze, abból nem láttunk túl sokat (konkrétan semmit), de nekem nem is baj, nem szeretem, ha előre elmondanak mindent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.