112 hozzászólás a “Anne Hathaway majdnem Macskanőként” bejegyzéshez

  1. Cooper: Jogos a kérdés. Hol vannak a fülek? Ha már batman is megőrizte a denevér füleket.

  2. Ha közelről nézed akkor olyan a szemüvege, mint a Watchmenből Éji Bagoly 2nek.

    Nekem tetszik. Fekete feszülős ruci, piros hivalkodó rúzs, vállra omló dús barna hajfonat. Kemény tekintet, dögös moci. Mi kell még? Már csak be kell mutatni a filmet. Ennyi hiányzik az életünkből.

    Egyébként ha Nolan nem rontja el a harmadik részt, akkor a sorozata olyan neves trilógiákhoz fog társulni, mint a régi Star Wars sorozat vagy a Gyűrűk ura, Vissza a jövőbe.

    Remélem méltó befejezést csinálnak a bőregerünknek.

  3. Ellopta a Batpod-ot? Rossz cica…

    Amúgy a szemcsi két szélén van valami kiugró bütyök, talán az a stilizált macskafül… :-)))

  4. Nos, első promóképnek bátor választás, mert biztos vagyok benne, hogy jobb shotot is lőttek a hölgyről. Ha nem tudnám, hogy Nolan írta és rendezte a filmet, most kissé berezelnék. Várjuk szeretettel, csak jönne már.

    Amúgy szerintem a filmre nem lesz panasz; már nyilatkozta az operatőr talán, aki olvasta a forg.könyvet, hogy mekkora állatkirály lett. Meglássuk.

  5. az első törést a filmbe vetett hitemmel kapcsolatban ez a kép okozta…
    de nem érdekel, Nolan tudja mit csinál, a végén úgyis kilóra meg fog venni a filmmel.

  6. Bakker, de gagyisztikus!

    Ez a Nolan gyerek el fogja kúrni. Eddig ami képet láttam belőle mind ócska volt. A nappal verekdős Batman meg szánalmas. Erre ez még arra is rátesz egy lapáttal. A Hardy gyereknek is ócska a légzőmaszkja, de ennek semmi köze Macskanőhöz, az biztos.

    Budrton csinált egy jó Macskanős mozit, ez volt a Batman visszatér 1992-ben, attól tartok ez még csak meg sem fogja azt közelítnei. (Mondjuk, a TDK sem volt olyan jó, mint az.)

    Nem értem miért kell ilyen cirkuszi látványosságot csinálni egy eddig (majdnem) komolyan vehető sorozatnak, mint ezek az új Batmanek. Az első tényleg jó volt, pár béna jelenet meg vacakul felvett akciójelenttől eltekintve tökéletes eredettörténet volt. A folytatásban már csak Joker vitte a prímet a forgatókönyv ezer sebből vérzett, de most ez meg mi? Rémes. Persze, azért ott fogok tolongani a moziban a premiernapon, de mégis lehetne ezt jobban is tólni.

    Az Eredet meg a Tökéletes trükk legalább jó filmek voltak Nolantól.

    Eddigi életműve:

    Following: 10/X
    Memento: 10/7,5
    Álmatlanság: 10/7
    Batman: Kezdődik: 10/9
    A tökéletes trükk: 10/9,5
    A sötét lovag: 10/7
    Eredet: 10/10

    Ez pedig??? Ha 10/7 lesz, már örülni fogok…

    FTW

  7. az mindig megmosolyogtat, ha vki akár egyetlen kép alapján meg tud ítélni egy egész filmet :D oltári:D

  8. Zoli: mond már el h a TDK forgatókönyve miért vérzett ezer sebből. Komolyan érdekel a véleményed.

  9. Nagyon plasztik-szagú eddig. Pont ellentétes azzal az orrvérzős és mármár johnmclaine-koszos trikójú hangulattal szemben, ami eddig olyan valódivá tette.

  10. Serintem lesz álarca, olyan mint a belinkelt képen. Csak itt pont nincs rajta valami oknál fogva. 1000 meg egy oka lehet, hogy miért csak szemcsi van itt épp rajta. Egyébként így nekem nem jön be, azt azért hozzáteszem, de szerintem nem rontja el Nolan. :)

  11. Még egy kis sírás: Razalgul emberi volt. Harvey Dent emberi volt. Joker emberi volt némi szörnyeteg beütéssel. Utóbbiról érezted az átszellemülést.

    Most nem tudom, hogy a high-tech kütyük meg légzőmaszkok miatt, de se Bane, sem Macskanő nem emberi eddig.

    Lefogadom amúgy, hogy irgalmatlanul jó forgatókönyve lesz a záródarabnak, csak már ott tartok, hogy tartok a további képektől.

  12. Sajnos eddig semmi sem adja a hivatalos és nem hivatalos (lesifotók) promóanyagok közül, de türelmesen várom a 2 perces előzetest, majd abból már ténylegesen le lehet szűrni, hogy miként festenek ezek a karakterek Nolannél mozgásban. Viszont egy kicsit soknak érzem a karaktereket.
    Bane, macskanő – ráadásul Anne H., túl cicababa ebbe a filmbe – és még Raas ‘l Goul lánya is, nem kellene a Pókember 3 hibájába esni, ahol szintén túlzsúfolták a vásznat.
    Tudom, Nolan nem Raimi, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez a harmadik rész valóban az ő akaratából készülget, és nem a stúdió nyomása alatt bólintott rá a filmre.

  13. Az eddigi pár kép alapján azért már lehet következtetni a koncepcióra: Elmennek a legendás (valószerűtlen) irányba, elveszik a realitás, amirt olyan szerethető volt a BB. Hardy maszkja totál béna, Macskanő 500 Ft-os neonszemüvege szintén. Azért ilyenekből már lehet következtetni a látványtervezés minőségére. Ja, és Batman ruhája is full műanyag hatású, egyre jobban hasonlít George Clooney mellbimbós Batman & Robin gúnyájához. Most komolyan, megnéztem nagyban, hogy rajta van e ezen is mellbimbó, szerenécsre az nem volt, de amúgy már tiszta kínai vacaknak tűnik. (Tudom, a fülek már az első részben is onnan származtak.) :P

    Mondom, megnézem moziban az biztos, de egyre nagyobb kétségekkel figyelem ezeket a képeket. Vagy a teaserben pl. a fellépő Hardyt aki elől hátrál Batman. Hova lett a realitás?!

  14. Cooper: np, jogos volt, mert itt még tényleg Selena elvileg, de azért majd meglátjuk.

  15. Illetve az reális, hogy megijedünk valakitől és ezért hátrálunk, de pont a BB-ban vagy a TDK-ban volt, hogy nem ijedt meg Batman soha akár tucatnyi embertől sem. Itt meg egy nagydarab légzőmaszkos pali elől hátrál? És hú de kell most félnünk, mert ő is fél?!

  16. MasterTom: valamilyen szinten veled is egyet tudok érteni. Egyébként is Nolan nem akarta elvállalni, aztán jött az Eredet sikere és máris szabad kezet kapott. Reméljük nem veti el a sulykot.

    Egyébként a Warner Nolan produkcióból való kiszállása után is folytatni akarja a Batman sagat. Majd őt is rebootolják megint és kap majd olyan “csini” rucit mint a Csodálatos Pókember vagy Superman.

  17. Ha egy fél órát át te is küzdenél egy olyan emberrel aki majdnem emberfeletti erőt birtokol te is hátrálnál. Nem is hátrálnál hanem futnál amíg össze nem esnél!!

  18. hagyjátok a TDK-t, arra ott a TDK posztja tényleg. Szóba lehet hozni, de nehogymár most vitázzatok a forgatókönyvén mert egy troll trollkodott.

  19. OFF:

    Human: Trollkodtál ám te barátom… :P

    Van véleményem és leírom, ha nem tetszik moderálj! Bár az is csak téged minősít.

    ON:

    Nézd meg a szemcsijét és nevess! :D

  20. Zoli: ott a remek The Dark Knight poszt, ahol kifejtheted, hogy miért baromság a TDk forgatókönyve, senki nem fogja törölni (bár valószínűleg kifejtettek már páran ott). Egy random beszólás a filmre (nemt etszik mert a tdk is gyenge volt) még simán elfér, de nehogymár most oldalakat vitázzatok a 3. résznél a kettő logikátlanságain. Így igenis moderálom, hogy a 3-ról legyen szó, hiába generálna sok kommentet és page impressiont, nem kell ilyen áron.

  21. anno gyűrűk uránál is tökgagyik voltak a promoképek egy-egy karakterről, mégis olyan jó kis filmet varázsoltak össze, h még 60 éves koromban is felemlegetem…
    sőt mondok jobbat: ha kijön az a bizonyos 2perces trailer, még akkor sem fogom tudni megmondani, h ez most jó lesz-e vagy nem..

  22. a hátrálás szerintem sem irreális vagy bármi, Batman gondolom már sérült és Bane rendesen lealázta még jó, hogy próbál erőt gyűjteni. lesz itt még bőven realista dramaturgia a cselekményben, csak ezt a kurva macskanőt ne erőltették volna bele.

  23. Szerintem Nolan híres arról, hogy mind a filmjeiben, mind az azt megelőző hírekben szereti velünk elhitetni az igazsággal teljesen ellentétes dolgokat…
    Itt ez a kép, Macskanő szemüvegben, na és? Akkor már tuti, hogy így fog kinézni a filmben is?
    Szerintem felesleges ezen vitázni ennyi idővel a premier előtt. Találgatni lehet, de 1-2 kikerült anyag alapján egekbe vagy a béka segge alá húzni egy filmet vicces…

  24. Azért, mert láttunk egy képet, amin Anne Hathaway feszülős ruciban ül Bats mociján, máris mindenki arra gondol, hogy Ő így lesz Macskanő? Ilyen alapon ha kijött volna a Batmen Returnsnél egy kép Pfeifferről amint szemüvegben, kordpulcsiban áll a szobája közepén, máris mindenki fújjolt volna, hogy ez nem macskanő? Türelem. Majd ha bejelentik konkrétan, hogy ez a Macskanő jelmez, hányhatunk sugárban. Addig ne.
    Lehet ez pont olyan, mint Batsnél az BB-ben, mikor símaszkban megy Gordonhoz. Vagy ilyesmi. Én hiszek. Mert ez cool.

    Amúgy meg Bane -től érdemes félnie Batmannek. Nem egy gyengéd kiscsávó. A szer amit magába pumpál nagyon nagyra növeszti.

    http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100215054145/marvel_dc/images/d/da/Bat-Bane_002.jpg

    Ekkorára. És megint jöttök a látvánnyal. CGI az ég szerelmére! Várjuk már meg a rohadt CGI-t!

    Köszönöm… -.-

  25. béna a szemüveg:D
    Amúgy viccet félretéve, nem a férfiakhoz vonzódom de Bane képei valahogy jobban felcsigáztak a film kapcsán.

  26. Ungarosaurus: nem tudom, hogy sikerült, de eddig nem szereztem róla tudomást, hogy a harmadik rész után nem fejezik be, és reboot jön. Olyan nagy tragédia nem történik emiatt szerintem, ezer variáció születhet egy témára. Például aki a Burton féle Batman idején volt huszonéves, annak az a Batman, aki meg most (mint én), annak a Nolan-trilógia. Lehet, hogy 6 év múlva jön egy új Batman eredettörténet, és sokaknak tetszeni fog.
    Bocsi, ha elmentünk off irányzékba. :)

  27. Eddig hivatalosan nincs itt semmi féle Macskanő, csupán Selina Kyle.
    Látszik, hogy Nolanék egy besurranó, higanymozgású, csábos tolvajban gondolkodnak. (Amolyan Catherine Zeta-Jones Brilliáns csapda nyomvonal) Lehet, hogy épp az új Wayne kastélyt fogja “felavatni” :)
    Az biztos, hogy nem egy huszadrangú képregénykoppintás lesz ez sem.

    Szóval inkább:
    Anne Hathaway Selina Kyle-ként

  28. Ha ennyire ragaszkodtok a macskanő kinézethez, csodálom, hogy a farkát nem hiányoljátok:D
    Nem baj az ha nem pontosan olyan lesz a kinézete mint egy cicának, nem az a célja mint a denevérnek a “jelmezzel”, hogy megfélemlítsen, ő amúgy is egy tolvaj ha jól tudom…
    Gondolom ezért is hívják macskanőnek mert lopakodik, oson mint egy macska…

  29. Csak megjegyzés Bat hátrálására, rengeteg oka lehet példának kettő: hátrébb több hely van, a mozgékonyságát ott jobban ki tudja használni ha tényleg akkora darab lesz Bane, kettő hátrál mert ott van felettük valami amit egy Batarang-gel Bane nyakába zúdít és még ezer ilyen lehetne.

  30. 1: minden picsogó előkeresi a TDK forgatási képeit
    2: homlokára csap, csattanósan
    3: elmormol egy bocsánatkérést
    4: elhallgat és megvárja a filmet, vagy legalább az első szájbatekert theatrical trailert – UTÁNA picsog, ha még bír

    jóslatom:

    össze
    fogjátok
    csokizni
    magatokat

  31. “Nem baj az ha nem pontosan olyan lesz a kinézete mint egy cicának, nem az a célja mint a denevérnek a “jelmezzel”, hogy megfélemlítsen, ő amúgy is egy tolvaj ha jól tudom…”

    A modern Macskanő képőregényben funkcionális szerepe van a maszknak (pl. felfogja Selina nagy haját, így nem hagy nyomot, nem akad be stb.). Legalább a szemüveget nem hagyták el…

  32. Én szerelems vagyok Anne Hathaway-be, szóval nekem mindenhogyan bejön! :D Nekem csak annyi a bajom, hogy igen felvan öltöztetve. :D Reméltem hogy Nolan, na nem a Halle Berry féle macskanő szinten, valami dögös itt, ott kivágott rucit ad majd rá. :)
    És valóban, hogy kerül a cicalányhoz a Batpod? :D

  33. Nem fogom feltétlenül sztárolni ezt a jövevény filmet ,csak mert Nolan. Ugyanez a felállás volt a túlértékelt Zack Snyderrel is, hogy ő aztán gagyi filmet sose, aztán előállított a Suckerpunch-al. Nolan se biztos hogy megdőlhetetlen. A promók alapján ettől annyira nem vagyok elragadtatva. Igaz,ez még nem a végleges, ezek alapján a vérgagyi képek alapján még nem sajnálom le, mert Thor- filmnél is nyomorákak voltak a promo-k,aztán egy nagyon felsőkategoriás látványt tudtak produkálni. Ettől függetlenül a Bane koncepció nem tünik számomra túl meggyőzőnek. Macskanő is jobban tetszett alapötletben a régiben mint ami ebből akarna kisülni.

  34. Most komolyan, mit vártatok? Egy cicaruhában bohóckodó dominát? Nolan Batman világa komolyan veszi magát és ebbe nem fér bele még egy buta állatfigura. Teljesen rendben van a kép.

  35. Egyetértek Chocho… a fika az nagyon megy… és a filmig még van egy szűk/bő évünk. Grat!

  36. lehetséges, hogy a csaj betört a Wayn kastély felújított hátsó szárnyába és lopta a mocit is meg a szemcsit is amit eddig nem nagyon használt batman. mert ugye a második rész végén már csak mocija van batmannek mert a kocsi felrobbant. a mostani kiszivárgott képeken meg látszik egy teljesen új katonai színben pompázó batkocsi.
    lehet hogy elkötötte a csaj a mocit. Bane a nyomában van és eközben Fox a raktárból előkaparja a másik ilyen “batkocsit” mert az első részben mondta hogy a hídépítéshez kettőt csináltak. szóval így meg van oldva a kocsis és motoros problema. szerintem.

    de ez csak egy tipp! még bármi lehet.

    én továbbra is várom szőröstül bőröstül!

  37. Sztem ez még csak a kezdő ruhája. Kb olyan mint pókembernek a pankrátoros ruhája!

  38. Anne Hathaway, ma Hollywood egyik legcsúnyább színésznője, az egy dolog, de ez a kép maga a borzalom.

    És jön a sok okostojás, h ez még nem ő, csak civilben, ugyan, baromság. Az első hivatalos képen biztos nem Selinát adnák ki, ahogy Bane-ről sem olyat adtak ki. És a Sötét lovag sem volt messze olyan nagy durranás, mint azt sokan lefestik, csak mindig van egy film, amiről divat ömlengeni, ilyen volt annak idején a Gyűrűk ura, akkor Peter Jackson-t küldtétek a mennybe (semmi hasznosat nem tudott letenni azóta sem) most meg Nolan-t.

    A látványtervezőt, már a Batmobil paródia után ki kellett volna rúgni, nem hagyni szabadon garázdálkodni.

  39. Szerencsére ez csak a te véleményed 007…Amugy a szemüveg gagyi sztem is,nekem a Jovovich féle Ultraviolet borzalomra hasonlít igy a csaj.De a film nagyon várós.

  40. ne ugorjatok már minden flamere

    amúgy 007: gondolom tudod már, de ha nem, akkor most mondom, hogy valami divatosat fikázni kb ugyanakkora divat. Szal ezzel érvelni “divat ömlengeni” bármi ellen nevetséges dolog, hiszen erre simán rámondható, hogy a sok embernek tetszőt divat fikázni, szóval sehova nem jutott a vita.

  41. Persze human igazad van, a divat fikázásnak is komoly hagyományai vannak, például a Star Wars esetében.

    Nolant jó filmesnek tartom, a filmjeit is jónak, csak sokan már elvetik a sulykot amikor Keresztapa verésről beszélünk, stb

    Emellett nem csak jó filmnek, hanem jó Batman-filmnek is kell lennie.

  42. Lehet hogy jó lesz lehet hogy nem, de számomra pl nolan fele annyira sem jó rendező mint ahogyan a híre mondja. A dark night egy unalmas film tele marhasággal, Ledger tette jóvá. Az eredet meg úgy volt rossz ahogy volt, gyakorlatilag ha nem Nolan és dicaprio neve lenne a film mellet, akkor a kutyát sem érdekelte volna(gyenge történet figurák, akciók stb). Persze attól még nagyon várom a filmet(elsők között leszek a premier napján:), de ezek a képek eddig nem tüntetik fel pozitívan a filmet, számomra legalábbis. De majd ha jön egy igazi trailer:)

  43. 007: egyelőre nem látok itt keresztapa hasonlítást :) de szuperhős filmek között még igaz is lehet, bár konkrétan nem veri nyilván. Egyszerűen nem értem a divatot fikázó divatfikát, meg “áhá, akkor Nolant is taposom kicsit” hozzállást. Ha megnézzük a filmjei témáját, legalább ő összehoz néha valamit ami nem folytatást vagy remake vagy mittomén. Bár ez most pont folytatás, de nem csak a pénzért készül, hanem kerekké teszi a trilógiát. még van bőven alapanyag a Batman képregényekben amikhez lehet nyúlni. Ezek mellett meg Prestige is volt, és hát az Eredetet leszólni a jelenlegi mozis felhozatalban meg nevetséges. Ha nem tetszik bárkinek, az teljesen okés, nekem sem tetszik a mittoménmi, de nézzük meg idén miket nézhettünk, bárcsak lett volna egy olyan “szar” film köztük mint az eredet (a Super 8 megközelítette, de tudom, biztos az is szar).

    Vagy az idei szuperhős filmek között egy TDK, még akkor is ha egy-két érvelő szerint Ledger mentette meg, hát keresni egy új sztárt aki megment egy másik filmet. De nem tette egyik stúdió sem.

  44. Akkor szerintem nem olvastad el mit írtam, Nolanről és a filmjeiről. A Prestige meg egyenesen a legjobb filmje.

    És mint mondtam legyen jó BATMAN-FILM is. És ennek a G.I. Joe ruhás, de 3D szemüveges csajnak nem sok köze van a Macskanőhöz. És engem az irritál amikor sok okos ember örül neki, h “DE JÓ, HOGY A MACSKANŐ, NEM MACSKÁNAK NÉZ KI” mert ez így olyan realisztikus, ha reális filmet akarnak nézni, nézzenek dokumentumfilmeket. Ha kiderül, h nem ez a végleges ruha, természetesen visszavonom, és bocsánatot kérek.

  45. A kép így elsőre nem igazán tetszik, és a színésznő sem tűnik nekem jó választásnak, de Nolan eddig nem adott okot hogy kételkedjek benne, minden egyes filmje nagyon tetszett. Szóval mutathatnak nekem akármilyen gagyi képet (bár ez a gagyitól messze van), amíg nem láttam a filmet, addig nem parázok:).

  46. annyit hozzá tennék még, hogy sokan sértegetik a macskanőt, mint színész, nő, külső, belső megjelenés. stb.

    aztán nehogy pozitívan csalódjunk benne is mint a TF3-ban Rosie Huntington-Whiteley. oké lehet h rossz hasonlat, mert az egyik tényleg színész a másik meg modell. de a TF3-nál is olyan sokan ócsároltak szegény lányt. aztán meg sokaknak leesett az álla, hogy hoppá, azért több volt egy buta szőke lánytól. szóval adni kell egy esélyt ennek a nőnek is.

    Nolannek mindig is jó érzése volt a nők terén: ott van pl. Katie Holmes. Szép nő, mondjuk engem nem fogott meg én annyira nem bírtam a Kezdődikben. Szép nő még sem fogott meg. Ellenben a második részben szereplő Maggie Gyllenhaal sokkal jobban hozta Rachel karakterét. Nekem! Sokan őt is bántották hogy kutya feje van meg ilyen marhaságok. Oké, hogy egy kicsit tiszavirág hosszúságú lett az élete a filmben, de akkor is jó volt, tehetséges színész.

    Most itt írjátok szegény Anne Hathawayra a rosszakat. Pedig lehet, hogy nagyon is jó lesz. Vagy épp fordítva. Nem kell rögtön mély következtetéseket levonni a filmről. Ezek a képek amúgy is azért készülnek, hogy megfogja a néző közönséget. Valakinek tetszik, valakinek nem. Még bárhogy alakulhat a film. Kommentelők nem kell egy kép miatt egymás nyakának ugrani! Nyugi, mert Batman szét csap a rosszak között!

  47. Számomra Joker és a Batpod vitte el a hátán a TDK-t, na meg persze a Hans Zimmer, így örülök, hogy rögtön kaptunk egy Batpod-képet, ráadásul Macskanővel.
    Amúgy ez a jelenet is ott játszódik a képeken, ahol Bane meg Batman bunyózik nem?
    Lehet Batman odadöcögött a Batpoddal, a Macskanő meg akkor csórta el, de lehet tévedek.

  48. ez igy nagyon gaz lesz!aki ilyen kepeket ad ki a filmjrol az igenytelenul dolgozik,Atool hogy forgatasi kep meg nem KELL szarnak lenni de itt jonak ra.Nyilvan csinaltak egy jo filmet most a folytatasnal mar ez nem jon ossze ok is erzik

  49. fjfjfj: hidd el ha normális nickkel írod akkor sem lesz baj. A forgatási képekről meg ezek szerint fogalmad sincs akkor.

  50. Igénytelenül dolgozik??Láttad már valamelyik másik filmjét?És mielött vki ráugrana,nekem nem “Nolan a király”…

  51. Kövezetek meg, de nekem bejön így is, bár ő még nem Macskanő ugye…..
    A forgatókönyvre meg én is kíváncsi leszek, mert lesz itt sok minden, már amit a sok kikerült képből, videóból (2-3 tereptarka Trumbler egy setbe, Gotham focipálya, Selina batpodon, Bane….)sejteni lehet, de tuti, hogy a fele titok, meg egybe fog ez majd ütni.
    Marionra is kíváncsi leszek mint Miranda. Bízni meg bízom Nolanban, azért nem jellemző rá az elnagyolás semmilyen szinten. A képek meg sterilek, mint minden forgatási kép, ezekből ítélni….

  52. Mondhat valaki bárki bármit , de ez eléggé gagyira sikerült.. :D De nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni várom a többi képet.. és remélem kellemeset fogok csalódni :)

  53. Először is leszögezném hogy én sem Nolan fan vagyok, sőt. Nekem nincs kedvenc rendezőm, kedvenc színészem és hasonlók. Vannak olyanok akik a filmes szakmában kitűnnek számomra, de mind más dolog miatt. Nolan például nekem az az arc aki nagyon jól válogatja a színészeit. Anno még amikor így mentek a témák a TDK-ról akkor is fostam kissé Ledgertől és mégis hogy odatette már magát. És ott sem a színésszel volt problémám csak az én verzióm a még anno futó Jack Nicholson-féle joker volt és nem igazán fért a fejembe Heath Ledger személyével. Amikor Hathaway szerepéről hallottam meglepődtem de a TDK-s választás után már csak várni tudom. Az egyetlen problémám az eddigi képekkel az Bane. Nekem eddig nagyon szarul néz ki. Ez a maszk inkább menne el Hannibal Lecter szekrényébe mint Bane arcára. A macskanőnél úgyhiszem énis hogy nem ez a végleges verzió, de Bane-nél szerintem 100% és ezt az én szemembe már nagyon elba**ták. Én Batman fan vagyok mióta az eszemet tudom, minden filmet láttam már jópárszor, régieket,újakat egyaránt és elismerem ha valamelyik szar. De VÉLEMÉNYEM szerint aki a Nolan-féle vagy a Burton-féle, nagyszerű adaptációkat fikázza, az nem látott még igazán szar filmet. És ezt mondom úgy mint civil, És mint digitális grafikus.

  54. sztem ez a végleges ruha, persze csak tipp de sztem senkit se “félkészen” promoznak halivúdban, ha csak forgatási kép lett volna ok, de a hivatalos cucc végett sztem el lehet könyvelni, hogy íme selena/macskanő.
    Nekem az első gondolatom az volt, hogy olyan semmilyen, sótlan. Nem tudom mi lesz a filmben a funkciója a csajnak, de Bane rucija fantáziadúsabb, Ez egy sima fekete ruha és kész.

  55. Persze… mondjuk ki nyíltan, 1 évvel a bemutató előtt. A TDKR egy elképesztően fostalicska … rakat szar film lesz. Ez nem is lehet vitás. És egyébként is… ki az a Chris Nolan? Na ne nevettessetek!

  56. elvagyok ezzel a (realista)betmennel.

    mitöl reális,eggyik része se volt az.

    erröl meg alig tudunk valamit.

    vannak nappali batman-es jelenetek,akkor mi van,simán megcsinálhatják ejszakai felvételnek.

  57. Szerintem meg a moci túl cool akar lenni. Ha jobban szemügyre vesszük, akkor láthatjuk az elnagyolt méreteit, a hossza pl, ami már jócskán megnöveli a fordulókört (ami nem hasznos eksün közben), vagy a bumszli széles kerekei, melyektől nem is lehet máshogy fordulni, mint a szinte kivitelezhetetlen megdöntéssel. A legutóbbi Batman filmben sem értettem már ezt. Másik dolog a felfüggesztése. Ha az a nő lemegy vele egy lépcsőn, akkor ne nagyon akarjon már utána sok gyereket szülni. Igaz a nagy kerékméret sok döccenőt felvesz, de akkor is. Egyedül ami kárpótol a gépben, az a sofőrnő invitáló kutyapózos testhelyzete. :P

  58. Anno azt hiszem Christian Bale mondta,hogy ha Robin benne lesz bármelyikben is akkor ő kiszáll. Akkor mondtam azt,hogy zsír mega atom király, rendben végre nagyon jó kezekben van a franchise.
    ( Tim Burton kezében is hibátlan volt teszem hozzá )
    Aztán olvastam mikor folytak már a castingok,hogy macskanő….MI VAN?????Na ott nem kicsit lettem értetlen
    és most bambulom a képeket is…és egyre inkább azt látom,hogy Nolan aki a saját nagyon kötött szabályai által létre hozott egy univerzumót amit mindenki “realisztikusnak” hív,én is …. szóval ezeket a határvonalakat most nem gyengén kezdi átlépkedni ami nem igazán biztos,hogy jó.
    Mastertommal is teljesen egyetértek …. nem értem miért kell túlzsúfolni a vásznat? A pókember 3-at is ezzel szúrták el Raimi azt hitte majd megmutatja mint egy nagyra vágyó bábjátékos aki be akarja bizonyítani,hogy ő bizony több szereplőt is tud mozgatni aztán jól be is bukta! A TDK-ban is ott volt Joker meg Kétarc mi a reteknek???Joker vitte el a filmet Kétarcnak meg jutott egy hálátlan mellék mellék vonal.Miért nem elég egy, és azt kibontani rendesen? Mondjuk Nolan sokkal jobban oldotta meg a házit mint Raimi.Csak most megint itt van egy szereplő dömping.Macskanő szerintem nem kellene…mondom ezt úgy,hogy Anne Hathaway-ért dobog a kicsi szívem :DDD remélem inkább csábítani fog mint embreket felrugdosni az jobban áll neki.

  59. Változtatott néhány dolgon Nolan, az első két rész is ezért tetszett jó pár embernek, ha csak azért nem jön be a kinézete egy karakternek, mert nem követi teljesen az eredetileg megálmodott rajzot, akkor csinálj te egy batman filmet amiben minden ugyanolyan, mint az összes eddigi részbe, valószínűleg a batman fanok elégedettek lennének vele. Most a Nolan által kigondolt változatot fogjuk látni a macskanőből meg baneből, ami szélesebb nézőréteget próbál meggyőzni és eddig az első két részt többen szerették, mint akik utálták. Ezek után elnézést kérek azoktól akiket megbántok azzal, hogy inkább ennek a divatos rendezőnek a filmjére vagyok kiváncsi, mégha nem is sikerült elhitetnie velem egy képpel, hogy ez egy macska és nem egy nő, majd a mozgóképen átjön jó esetbe.

  60. Fantomas77: Nolan azt nyilatkozta már korábban, hogy visszatér a Batman Begins stílusához, ami nem annyira realisztikus mint a TDK. Ugy gondolom, hogy emiatt sokaknak csalódás lehet, de hát ez van egy jó második rész után nehéz lett volna olyan főgonoszt találni a listán aki beleillett volna a TDK szerű realitásba és egyszinten lett volna Jokerrel. Ezért jött több karakter valószínűleg. Persze lehet egy nagyobb rendező valami nagyobbat gondolt volna ki, de most csak egy ilyen ZS kategóriás jutott. =/

  61. Még hogy a TDK reálisabb mint a BB? Hát nem nagyon hiszem. De mivel nem arra van ez a cikk, hogy a régi filmekről értekezzünk, inkább a képre kis reakció:

    Szerintem is igaza van annak a kollégának, aki felhozta, hogy ez a motor nem igazán jól vezethető paraméterekkel rendelkezik. A TDK-ban épp jó volt elsütni, hogy ez lett a Szöcskéből, de hogy ez legyen a TDKR-ben is? Hát nem tudom. Amúgy, a kaszkadőrök biztos nem szeretik ezt a járgányt, mert ilyen széles kerekkel és ilyen hosszú vázzal maximum hosszú, egyenes távon lenne praktikus közlekedési eszköz, míg városi használatra, és gyors fordulókra használhatatlan. (Ennyit a TDK realizmusáról…)

    Amúgy, Anne nagyon jó csaj, csak éppen én is attól félek túl sok lesz itt a karakter, akiket túl hamar kell majd lerendeznie Batmannek és nem lesz elég idő mindnek a kifejtésére és bemutatására.

  62. Én azzal értek egyet, aki korábban írta itt, hogy talán ez a macskanő nem azért macskanő, mert macskára hasonlító göncökben fog futkozni, hanem egyszerűen csak ez a beceneve, vagy “művészneve vagy hogy is mondjam… Tehát, hogy ha tényleg ilyen rablónő lesz, akkor egyszerűen csak ezt a nevet aggatták rá, mert minden ilyent elnevez valahogy a köznyelv. Úgy, mint pl a “viszkis rabló”. :D Ez a nő meg biztos macskaügyességgel fog betörni mindenhová, ezért csak macskanőnek hívják.

  63. Nem csak én mondom hogy realisztikusabb a TDK, de azt sose mondtam hogy reális, mert nem az. Amúgy meg motorokat nem a hajtűkanyarokra tervezik szóval lehet szőrszálhasogatni, de van értelme? Nyílván egy Monacoi pályán nem fog gyorsulgatni vele senki. ( TDK ban is úgy fordult meg vele a batman, hogy felment a falra vele. Realisztikus? nem Cool? mondjuk )

    Batmannek van egy Wayne nevű cége ami haditeknikát gyártott sok évig, miért ne tudnának csinálni egy teljesen egyedi motort. Alapból ha megnézed a TDK-t látod hogy nem teljesen úgy működik mint egy sima motor. Hihetetlen, de ha az alapfelvetést elhitted miszerint a batmannek vannak szerszámai amiket fel se találtak akkor nem tudom, miért akadtok fent ilyesmin.

    A Beginsbe nyomornegyedek vannak meg mágnesvasút. TDK-ba egy teljesen reális város. Ez a különbség. TDKR darkos lesz, mint a Begins ezt mondta a rendezőúr.

  64. Nekem csak egy a lényeg, hogy olyan jó legyen mint a Begins, legyen egy jó igényes popcorn mozi, mint a BB és Eredet és ne akarja megváltani a világot a nevetséges erkölcsi mondanivalójával mint a TDK, mert átmegy giccsbe ami dark betmenhez nem illik, azt hagyjuk meg amerika kapitánynak és supermannek.

  65. Birom mert egyesek kerdezik mibol telik Selina Kyle-nak (ami apropo, a hivatalos kep neve, szoval nem bizti ez a macskano jelmez) ilyen motorra penze, s nem akarjak eszrevenni h ez a Bat motor es nem valami macskano motor …

  66. Nekem tetszenek Nolan változtatásai. Mondom ezt úgy, hogy Batman-en nőttem fel. És még a Batman&Robin is tetszett, amit úgy kell felfogni, hogy gyerekeknek készült. 5 évesen néztem a moziban, eszméletlen látványos volt és Batman is cool volt. Még ma is meg tudom nézni, csak néha megmosolyogtat. De kétség kívül életem legjobb mozis élménye a TDK volt, amit tátott szájjal néztem. 10/10. A befejező rész is fantasztikus lesz. Egyébként hiába találgatjuk, hogy mi lesz benne, tele lesz csavarral. És azért sem kell aggódni, hogy túlzsúfolt lesz.

    BB: Zsasz, Madárijesztő, Ra’s al Ghul, +Carmine Falcone
    TDK: Madárijesztő, Joker, Kétarc, +Salvatore Maroni
    TDKR: Ra’s al Ghul(?), Bane, Macskanő, Thalia al Ghul(ha tényleg ő Miranta Tate)

    Tehát eddig a BB-ben és a TDK-ban is 3 boss volt, a TDKR-ban még kérdéses, Ra’s és Thalia, de még Macskanő is lehet, hogy a “jók” oldalán fog harcolni. Hiszen ő hol Batmant segíti, hol csapdába csalja. De mindenképpen alap figura Batman világában.

  67. nevessetek ki, de számomra még mindig szürreális azt olvasni, h egyesek összekötik batmant a realitással :D
    forgatási képeket nézve amúgy meg nem mondanám, h az Anne.

  68. most komolyan van, aki kiakad egy DENEVÉREMBER filmben egy MACSKANŐ kinézetén, főleg, hogy gondolom nagyon kevesek vannak otthon a jelenlegi macskanős képregényes kánonban.

    van ennél idétlenebb nevű szuperhős? denevérember-

  69. zabo: Meteorvonzó fiú. Ez elég hülyén hangzik?
    Szerintem amúgy Coopernek van igaza. Nem azért lesz majd macskanő, mert úgy öltözik, hanem ahogy mozog, viselkedik, ilyesmi.

  70. Nemfogom végigolvasni az összes hozzászólást, de engem megvettek kilóra már azzal, hogy eltudta lopni a BatPod-ot… :D
    Jó lesz ez a film gyerekek és az összes vészmadár összefogja sza-hu magát… :)

  71. Szóval aki Begins-es hangulattal várja, annak jó lesz, aki meg DarkKnight-ossal az csalódni fog?
    Hmm, nem tudom. A legjobb az lenne, ha ez megint valami újat tudna nyújtani, amitől mind a három film egyedivé válna. Lehet, hogy az újdonság most az lesz, hogy visszatér egy kicsit az oldskool batman-es mese feelinghez? :) Remélem nem.

    Mindenesetre, akik azt mondják, az elégedetlenkedők elmehetnek a fenébe, azok nem veszik figyelembe, hogy mind a TDK-nál, mind az Inception-nél ilyenkor(az első teaser és pár promokép után) már lehetett tudni, hogy állati jó film lesz. Nos ez most azért egyelőre nem nagyon látszik. Ne értsetek félre, bízom Nolanben, a kedvenc rendezőm, de szinte minden kult-rendezőnél eljött az a pillanat, amikor hirtelen átváltott gagyiba, és csinált egy borzalmas közönségfilmet. Lehet, hogy Nolan elkerüli ezt az utat, de az is lehet, hogy épp ez a filmje lesz majd az…

    Aki pedig azt kérdezi, hogy ki más lehetett volna Bane helyett, az kb nem ismeri a Batmant; ezernyi jobb karakter van nála, de hogy csak egy példát mondjak: Riddler _tökéletes_ lett volna ehelyett a kopasz semmirenemjó gorilla helyett…

  72. komolyan…ezeken a képeken semmi nincs (GCI, stbstbstbstb) nappali jelent..ha jól tudom lehet belőle estét csinálni nem? + fölösleges találgatni ki tudja mi lesz addig nagyon nagyon sok idő van.
    Hozzáteszem ez REALISZTIKUS batman IGEN, csak sokan nem fogják fel, de ebbe ne is menjünk bele inkább. A macskanőt nem macskabundába öltözött nyávogó bajszos nőnek kell elképzelni (ANYÁM borogass) 110% hogy ez egy jelző, ügyes lesz valószínű :)
    Bane-t jü választásnak tartom..Riddler (Rébusz) hasonló lett volna, mint Joker, minek legyen megint “gondolkodósdi”. Nem lesz zsúfolt egyáltalán szerintem még egy Dr. Hugo Strange jól megspékelte volna a szálakat!!!!
    De majd 2012 nyarán elmondom ki mit csinált a filmben ;)

  73. miért, rá van írva h kaszkadőr? attól h vki színésznő már nem meri bevállalni a mocit? esetleg ne tudná vezetni?:D wtf. ne akarj ezzel oltani :D

  74. Visszatérve a szemüvegre sokan mondjátok, hogy lehet, hogy éjszaki jelenetet csinálnak belőle, akkor nem lehetséges, hogy a motor tartozéka lesz a szemüveg, mivel semmi lámpa sincs a mocin, és ezért valami gps+éjjellátóval felszerelt kütyü?

  75. Az akciós képeken messziről látszik, hogy a hölgyemény feje még csak nem is hasonlít a színésznőére….kaszkadőőőőőr! :D

    Csatlakozom pár előttem szólóhoz: a képekből nem kéne messzemenő következtetéseket levonni – meg is lepődtem, hogy ekkora a vita rajtuk….az utómunkálatok után tuti egészen máshogy fog kinézni a dolog…pl. nem látszik majd ennyire, hogy nem Anne Hathaway motorozik a lépcsőn. :)

  76. Érdekesen néz ki Batgirlként a Macskanő! De szerintem nem kell pánikba esni. Nolan majd megoldja. Valószínűleg csak arról van szó, hogy a Macskanő sem 5 perc alatt lesz az, aki. Batman sem viselt füleket az első kalandjakor. Valószínűleg csak később jön az ötlet h talán legyen akkor macskás az összhatás…

  77. A Macskanőt egyetlen színésznő tudta jól megformálni, Michelle Pfeiffer, azóta nem sikerült….
    Érdeklődéssel várom, h ebből mi sül ki…

  78. Anne Hathaway nyilatkozott az MTV-nek és reagált a negatív kritikákra a Macskanő ruhával kapcsolatban:
    “Még csak a tizedét látták annak, amire a ruha valójában képes. És akiknek tetszett a cucc, azoknak nagyon jó az izlésük.”

  79. George, tudom, hogy megépítették és hogy működik is, de attól még elnagyoltan cool, ami az épeszű funkcionalitás rovására megyen. Mondom, de a nő kárpótol mindenért. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.