Közben a Marvelnél: Thor 2, Guardians of the Galaxy

A Variety szerint Brian Kirk fogja rendezni a Thor 2-t. Eddig főleg tévésorozatokkal foglalkozott, az alábbiakkal: Game of Thrones, Boardwalk Empire, Luther, Dexter, Father & Son. Azt nyilván tudjuk, hogy a sorozatok kötöttsége miatt nem annyira kreatívkodhatnak a rendezők, szóval meglátjuk majd mit kezd egy 80-100 milliós szuperhősös filmmel.

A Marvel a kevésbé ismert képregényeit is elkezdi tolni most, hogy az Avengers univerzum mozgásban van. Ezúttal a Guardians of the Galaxy-t szemelték ki, ami a 31. században játszódik és pár idegen védi meg a Földünket benne. Az egyik történetszálon ezek a hősök visszautaznak a 20. századba, ahol a már általunk ismert arcokkal is találkoznak.

4 hozzászólás a “Közben a Marvelnél: Thor 2, Guardians of the Galaxy” bejegyzéshez

  1. A Guardiansnek nagyon örülök, bár szeretném hozzátenni, hogy az eredeti 70es évekbeli csapat, akik a 31. században léteznek azok tudtommal nem voltak olyan népszerűek, mint a 2000akárhányban indult vol2-es csapat, akik már jelenkoriak. Szerintem inkább az új csapatról lesz(kéne lennie) film(nek), sokkal királyabb karakterek is vannak benne, pl Starlord vagy Rocket racoon aki egy mosómedve bazinagy fegyverekkel :D
    Sőt kifejezetten remélem, hogy róluk lesz, mert imádom azt a csapatot, kb nagyobb királyság mint az Avengers!

  2. Nemtom,mi lett elrontva az elsö résszel?Nekem nagyon bejött,és nem zavart a kevés akció,mivel mint a Vasember 1-2öt ezt is végigvigyorogtuk olyan jo poénok voltak benne.Tölem simán maradhatna Branagh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.