Anne Hathaway megvédi a Macskanő kinézetét

Egyrészt rögtön tisztázható, Macskanő kinézetről van szó. Selina Kyle címkével került ki a motoros kép, de amikor Anne beszél róla, akkor Catsuitként emlegeti. Szóval tényleg macskanőként láthattuk ott.

Azért szólalt fel, mert nagyon sokan nyilatkoztak negatívan a kinézetről. Kb. az az érvelése, hogy Nolan hatalmas dolgokat hoz össze. Persze nem fedhet fel semmit, de bízzunk. Bízunk? Egyelőre csak a tizedét láttuk annak, hogy mire képes a ruha.

Másik interjúban van a tizede duma: “even the picture that he released of me, that’s not everything. That’s like a tenth of what the catsuit is.”

10 hozzászólás a “Anne Hathaway megvédi a Macskanő kinézetét” bejegyzéshez

 1. Ennek a csajnak olyan komikus feje van ezekkel a hatalmas szemekkel meg nagy mosollyal, de valahogy így is szexi.

 2. Gyönyörű…
  Én bízom Mr. Nolan tehetségében, hogy jó lesz az, mire vászonra kerül. Úgy az egész, cakk-pakk.

 3. Mivel az ilyen feszülős ruhákat catsuitnak szokás nevezni tudtom szerint, én nem lepődök meg rajta, hogy így nevezi. Szóval ebből szerintem nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Ettől függetlenül nekem semmi bajom a ruhájával.

 4. Személy szerint én jobban örülnék, ha tényleg az lenne a macskanő jelmez, mint egy macskafülekkel, karmokkal (“macsakanyelvvel” :DD ) rendelkező gönc. …és akkor a macskanő legyen egy profi tolvaj, aki mondjuk betör Wayne-hez és ellop néhány cuccot tőle, na meg megtudja, hogy mit csinál esténként mondjuk…
  Csak könyörgöm ne verekedjen a csaj. Mert Angelina Joliet is rossz nézni, amikor kétajtós szekrényeket bír jobb belátásra és a testi adottságait nézve ez a nő se lenne hitelesebb egy ilyen szerepre, nem úgy, mint pl Gina Carano a Soderbergh féle Haywire-ban.

 5. Szerintem is Selina Kyle akarna az lenni.
  Catwoman-ről továbbra sincs szó. Azt a ruhát találó lenne mondjuk catsuitnak nevezeni. De ez a kifejezés el se hangzik ebben a belinkelt videóban.
  Ezt mondja: “…of THAT suit can do..” és nem “catsuit can do..”

  (Bár lehet, hogy az én hallásom a ludas.)

 6. a Selena Gomezben igazatok van, a Catsuit másik interjúban is van

  “”No, no one’s nervous about it. I mean, honestly, like, wait till you see this movie. Chris is doing insane things in it. And it’s gonna be marvelous and it’s gonna be way beyond what anyone imagines that it could be. You can’t imagine the things that he’s doing, at least I couldn’t until I read the script and I was like, ‘You’re really? Okay, you’re going there!’ And it’s Chris Nolan; even the picture that he released of me, that’s not everything. That’s like a tenth of what the catsuit is. And I’ve got to say, I find it frustrating and I know he finds it frustrating, but I also think that he’s having fun with it, kind of like spooning out secrets. He has a lot more control than you think.””

 7. Gyönyörű meg szexi?? Mi bajotok van? Akkor Mila Kunist vagy Cheryl Cole-t minek nevezitek?

  A Macskanő kinézetét én is védeném, Nolantől, és Hathaway-től, akiknek fogalmuk sincs a Macskanőről.

  Remélem fogtok még örülni a Terminátornak is ami nem robot, hanem ember de robotol amikor az orosz katonák elviszik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.