Kevin Smith a Red State-ről dumál

Ez alap, hiszen megint standup comic-közelien beszél arról, hogy hozott össze egy filmet. Milyen gondok voltak a Weinstein tesókkal, hogy zajlott az a Sundance aukció, miért volt nehéz összehozni egy 5 milliós filmet a “hogy adjuk el” marketingmantra mellett, és a többi. Akit érdekelnek a filmet, annak ajánlott, hiszen sztorizni veszettül tud Smith.

human
írta
2011. 08. 10. 06:18
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Kevin Smith a Red State-ről dumál” bejegyzéshez

  1. Nekem a kedvenc sztorim tőle továbbra is a sohaelnemkészült Prince (aktuális téma! :) turnévideó legendája a legelső Q&A dvdjéről – az valami eszméletlen történet.

    Mellesleg az egész “SDCC 2011 Hall H-beli Q&A panel” hanganyaga ki lett téve a podcast oldalára (Hall Rats alcímen), ha gondolod human linkeld be azt is – ott rajongói kérdésekre válaszol (Hit Somebody, Red State stb.).

  2. Imádom hallgatni, nagyon meg tud nyugtatni.
    A podcastjeit érdemes hallgatni, ha az ember szereti KS munkásságát. Kedvenc sztorim, amikor a producerével arról beszélnek, vajon volt-e esélyük felszedni Salma Hayeket a Dogma forgatása alatt :)
    http://www.smodcast.com, ha valaki kedvet kapott

  3. Berbatrükk: a legtöbb smodcastot hallgattam, de ez a salmás sztori nincs meg. nemtudod véletlen a 180 részből kb merre felé beszélnek róla?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.