Minden eddigi Final Destination haláleset!

Amíg várjuk a híd leszakadásával kezdődő új részt, addig aki nem látta az eddigi filmeket, az felzárkózhat gyorsan. A négy Final Destinationön átívelő plot fontosabb fordulatai nézhetőek meg:

Nincs az az isten, hogy valaha is felülmúlják a második rész balesetét.

19 hozzászólás a “Minden eddigi Final Destination haláleset!” bejegyzéshez

 1. jó kis összeállítás, szerintem még mindig a második rész a legjobb.
  a negyedikben már túl sok dolog történik “magától”

 2. moziban néztem az fd2-t, valami premier előttin és valami hihetetlen, hogy milyen ész volt, életem egyik legjobb mozis élménye. nem csak az intenzitás, hanem a brutálisan jó hanghatások miatt is.

 3. Fogadjunk ez is ugyanaz lesz mint a többi. Megálmodja az egyik a balesetet, néhányat megment. Utána sorra elhaláloznak amíg marad 2-3. Majd nagyon(!) meglepő módon hetekkel hónapokkal később amikor összejönnek a túlélők, történik még egy baleset. És akkor majd juj nem tudjuk, hogy meghaltak-e vagy sem. :)

 4. Jaja a legjobb halálesetek, már ha mondhat ilyet az ember, a második részben voltak. A baleset, a galambos üveges, és a nagy kedvencem a tűzoltós légzsákos. A 3 végén is van pár szaftos rész am. A 4 sajnos már fantáziátlan volt nekem kicsit. De azért megnézem az 5öt is.

 5. ha véletlenül őgy döntenék, h újranézném őket, akkor inkább ezt választanám :)
  nekem az ablak üveges volt a kedvencem

 6. mondjuk a szoláriumos jelenetet kifejthették volna jobban, mert az annyira szánalmasan erőltetett, hogy végig röhögtem rajta, mikor láttam

 7. human
  Valami kis történetet is írhatnának az elsőé átmaszkírozása mellett. Meg a nagyon olcsó/ócska záró jelenet, helyett normálisan is befejezhetnék a történetet.

 8. nálam az egész sori kedvenc, az 5. bd előtt végignézem majd az első négyet megint :)

 9. Számomra az egész harmadik rész halálesetei szánalmasan gyengék voltak, kidolgozatlanok. A negyedik megnézéséhez kedvet kaptam, mert azok a jelenetek jobban tetszettek kicsivel. A második balesetei meg überelhetetlenek.

 10. ha valaki anno az első rész megnézése után azt mondja nekem, hogy ez akkora siker, hogy még 4 folytatás jön, akkor csúnyán kiröhögtem volna, de még a második rész megnézése után is (mert hiányzik belőle az ikon, mint pinhead, djinn, leatherface, myers, stb.), ettől függetlenül egyik részére se mondanám, hogy nem lett szórakoztató, de lényegében wizardus-nál a pont.

 11. az első részt még láttam, de a maradék 3-4(?) részt hál’ istennek már meg se kell néznem! :))

 12. I am not folloing you…….

  Amúgy mindenki tudja hogy mire jók ezek a filmek hogy milyen kicsavart módon jönnek létre a fatális balesetek. Amik a való világban is meg történnek persze néha még ennél is durvább verziók vagy épp hihetetlenebb megmenekülések.

  Én tudom hogy mindegyik története ugyan az ezzel szerintem mindenki tisztában van de ez picit olyan mint a Tom és Jerry volt anno. Nem tudjuk miért kezdtek harcolni és hogy miért mindig Jerry nyer. De jó lenne látni egyszer hogy tényleg Tom nyert volna. Vagy is ezáltal jó lenne egy részt látni hogy legyőzik ezt a fránya “sorsot”, “halált” ki hogy hívja.

  Én személy szerint ezért várom annyira az 5-öt.

 13. Szerintem hatásosabb lenne ha nem mindig mindenki sikítana, hanem néha valaki sokkot kapna. Persze ahhoz jó színészek kellenének.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.