Footloose másodszor

Gondolom nem felejtettétek el, hogy a táncot betiltják a 21. században, de a fiatalok fellázadnak, mert elszabadul a lábuk.

“Are you kidding me?”

HD a nagyoknak

human
írta
2011. 08. 13. 06:11
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Footloose másodszor” bejegyzéshez

 1. Most nem azért, de szerintem ez a trailer marha jó lett… (nem azt mondom, h a film is jó lesz, de ez így elég jól meg lett csinálva)

 2. És valakik még a képregényfilmeket és a Transformers-eket szidják!!!
  Akkor miért nem fújolnak a 120. ilyen moslékféle táncos undorító gusztustalanságon is?
  Ezek mennyivel jobbak mint a fent említett műfajú filmek?
  Hányinger

 3. ‘moslékféle táncos undorító gusztustalanság’
  Remélem csak viccelsz, jó lesz ez geca.

 4. Agyvérzést tudok kapni az olyan remakektől, amilyen ez is. Kicserélték a szereplőket, a táncstílust, meg a traktort buszra, és kábé ennyi. Igen, igen, remake, de akkor már inkább az eredetit nézem meg. Komolyan, annyira csak pénz szaga van, hogy az fáj.

 5. tony stark, maac!! nem lenne hátrány, hogy ha mielőtt meg szólaltok(vagy le írtok valamit) kicsit szétnéznétek. Ez egy régi (bár műveltségetekből kitűnik nektek őskori) film új változata. Ami nagyon is jó film volt. Ajánlom figyelmetekbe. Már csak a fiatal Kevin Bacon miatt is…

 6. Már az alapsztori is ökörség. Mindenki 0-24-ben táncolni akar, majd amikor betiltják (wtf, hogy?!), mindenki úgy éli meg, mintha legalább egy munkatáborba száműzték volna őket.
  Jajj de nem csípem az ilyen zenés-táncos filmeket.

 7. hmm.

  Aki leszólta a filmet annak csak annyit, hogy a stepup filmek előtt is volt élet.
  Grease, flashdance, piszkos tánc, és igen, ott volt a gumiláb is.
  Az eredeti az a maga idejében kultfilm volt a táncoslábúak között. Kíváncsi vagyok, mit fognak kihozni belőle. Részemről várós. Ahogy látom a trailer-t, a gyári táncjelenetet kicsit feltuningolták. Jó lesz ez, ammondó vagyok…

  Jah az előbbi felsorolásból kihagytam a kedvencet: Ice baby…

 8. hülyét tudok kapni attól amikor egy k…va jó filmet, mint amilyen az eredeti volt 84-ben, remake-elnek, mi a jó büdös fenének? ez már úgyse lesz olyan jó mint az eredeti volt, nekem a Footloose a kedvenc filmem, de a Kevin Baconos, ezek sehol nincsenek attól amilyen az volt, se szereplők terén, se előadásmódban, se sehogy.. én biztos nem fogom megnézni.

 9. Sírva könyörgöm, a régit nézze inkább a nép!!!!!! Az egy alapmű, a mai napig megállja a helyét. Erre aztán egyáltalán semmi szükség nem volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.