9 hozzászólás a “Az Avengers forgatása a múlt héten” bejegyzéshez

 1. Az eddigi szuperhősös filmek alapján sem vártam már az Avengers-t, aztán múlt héten volt szerencsém megnézni az Amerika kapitányt, amitől azt vártam volna, hogy majd kicsit feljebb húzza a színvonalat… Na persze megint csalódtam, szóval komolyan nem számítok már semmi jóra. Tudom magamról, hogy elég válogatós vagyok filmek terén, de azért az mégiscsak gáz, hogy az X-Men 2 óta nem láttam egyetlen olyan szuperhősös filmet sem, ami igazán tetszett volna.

 2. Én várom, általában elvagyok a szuperhősös filmekkel. Vannak rosszabbak is persze, de az olyanokon kívül mint a pókember filmek, daredevil és hasonló produkciók szívesen néztem őket. Ráadásul itt nem a bénafilmes karaktereket hozzák be, a vasemberek jók lettek, az újabb hulk és a thor is nézhető volt. Captain Commercialt még nem láttam, de ahogy olvasgattam popcornmozinak megfelel. Jó színészeket találtak, Downey miatt nálam kötelező nézés lesz. Joss Whedon meg csak hab a tortán.

 3. komolyan nem értem meg, a Watchment miért nem emlegetik a jó képregényfilmek között – folyton az X-Mennel meg a Batmannel példálóznak – rendben, azok is pofásak, igaz – de szvsz a Watchmen is bőven ott van a élvonalban filmként – oké a képregénynek csak az egyharmadáig jutottam, mert egy könyvesboltban estem neki potyán és mire befejezhettem volna, bezárt – de ennyiből már meg tudom ítélni, hogy Snyderé egy halálkorrekt adaptáció, és haláljó önálló filmként

 4. A Watchmen szerintem is egy nagyon jo kepregeny film lett. De egyetertek azzal is, hogy az X-MEN 2-t es az uj Batman-eket meg sem kozeliti a tobbi film.

 5. NAGY SPOILER

  Hát mióta megtudtam, hogy Amerika kapitány nem hosszú életű, és a képregényben meghal elég hamar, egy kicsit érdektelenné tett ez a film :(

 6. SPOILER
  képregényben az, hogy valaki meghal nem jelent semmit, feltámasztották valahogy, most is fut a sorozat.. vagy lásd pókember: SPOILER valaki átveszi

 7. Véleményem szerint is az X-Men 2 a legjobb képregény film, bár a Watchmen és a The Dark Knight talán jobb filmek….ha ez talán ellentmondás is.
  Az Avengers pedig majd kiderül , a szereplők egyéni filmjei vegyesek lettek ( Vasember 1 kitűnő, a többi so-so ) Downey Jr. már gyengébb volt a 2 részben, de ez talán nem az ő hibája, hanem a forgatókönyvé. Miatta tényleg várós, bár valóban nem tudom mire lesznek képesek, kapnak-e elég időt a vásznon az egyes szereplők, aharcok és mennyire hűek a képregényhez.
  Én nagy képregény őrült vagyok, roskadozik a polc tőlük, legtöbb persze nem magyar kiadás.
  SPOILER Captain America egyébként csak a CIVIL WAR után hal meg, és társa veszi át szerepét. De az igencsak odébb van még időben a Marvel univerzumban, kétlem, hogy ebben a filmben ez történne.

 8. Dick: SPOILER
  A hatvanas évek óta tartó Pókemberben mai napig Peter Parker a hálószövő. Amire te gondolsz az az Ultimate comics és ezt az alternatív világok a mai fiatal generációnak találták ki még az ezredfordulón, így eltér a Marvel több évtizede futó sorozataitól. Vagyis valaki meghal, átveszi más a helyét és nem hozzák vissza a halálból, mint a klasszikus esettben.

 9. A Watchmen-t szerintem is elég nehéz lesz überelni, de nem is hiszem, hogy ez lenne az Avengers feladata. Ám ha egy Ironman 1-2, vagy még inkább egy Batman:Begins vagy TDK szintet sikerülne összehozni, maximálisan elégedett lennék.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.