Immortals harmadszor

A CGI-t emészteni kell még mindig, de továbbra is hatalmas vizuális ötleteket lehet kiszúrni Tarsem Singh ősszel érkező filmjében. Őszintén szólva ez az Immortals eddigi legjobb előzetese.

human
írta
2011. 08. 17. 05:42
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Immortals harmadszor” bejegyzéshez

 1. Az eddigiek nem, de ez az előzetes megfogott, úgyhogy innentől várós:) . Tényleg eszméletlen vizuális megoldásokat használ, rem. nem lőtték el az összeset ebben a trailer-ben.

 2. Nekem a CGI-vel nincs különösebb bajom ( lehet hogy a videó minősége miatt) sokkal inkább néhány kosztümmel…

 3. Nekem a színészekkel:). De engem is megfogott a trailer, úgyhogy meglátjuk mi sül ki belőle.

 4. Szerintem unalmas volt a trailer:$ Végig se bírtam nézni, annyira 300 utánzatnak hat (kövezzetek meg nyugodtan!). Bár én azt a filmet se bírtam, úgyhogy nekem egyre megy:D

 5. Nekem mindennel kapcsolatban vannak fenntartásaim ;)
  Idétlen maszkok – idétlen főszereplő (idétlen kiabálással)
  És a vizes jeleneteken még rengeteget kell dolgozni, de én türelmes vagyok – reméljük megéri várni erre a filmre…

 6. Ha egy kicsit többet költöttek volna a páncélokra és fegyverekre egész más lenne a végeredmény. Így úgy néz ki, mintha valami hungarocell+műanyag vértezetben nyomatnák.

 7. Lac: egy gow film ugyanez lenne csak ott egy ember üvöltene ugyanennyit…jah meg az egy szar film lenne :D

 8. Mi a f… ebbe a borzalom?
  Nem mondom, h tökéletes de nem rossz sőt talán talán város is a cgin és a főszereplőn lehetne még faragni de ezentúl nem tűnik borzalmasnak.
  Ha nem tetszik ne igy fejezd ki!!!

 9. Számomra a leggyengébb láncszem így trailer alapján a főszereplő srác, ahogy mondja a dumáit tök nevetséges. Rourke valószínű majd felhúzza ezt a filmet is. Azért várós, csak nem moziban.

 10. Nem lenne ez rossz, de a színészek elég gyatrák =/ Na majd nem figyelünk annyira oda amikor szövegelnek, a dolgot elézve nem lesz kevésbé érthető tőle a story :D

 11. Wow, ez az előzetes végre azt sejtetei érdemes lesz erre beülni. Persze aki látta a fickó előző két rendezését, az valószínűleg bármit megnézne tőle látatlanban is…

 12. A rendező egyik filmje sem tetszett, de ez a trailer azért elég jó. Sőt sztem az előzőek is. Bár sztem ezt is elrontja a túldimenzionált giccses beállításaival és nulla sztorival.

 13. Őszintén szólva nem vagyok meggyőzve…ez egy sima 300 klónnak néz ki, némi misztikummal.

 14. Tarsem filmjeiben soha nem volt még jó a CG. A munkáinak a szépségét az adta, hogy addig kutatott, míg nem talált olyan valós helyet, amit a fejében elképzelt (Ez a Zuhanás esetében több, mint 20+ ország 60+ forgatási helyszínét jelentette). Ami meg a fejéből kipattan és el tud képzelni, az egyszerűen szürrealisztikusan csodás. NAGYON remélem, hogy most sem hunyászkodott meg a producerek előtt (ahogy a Zuhanásnál sem… ezért tartott majd 10 évig míg az ötlettől eljutott odáig, hogy meg is csinálhatja a filmet). És ez lesz a hatalmas különbség a 300 és e között a film között! A séma hasonló és a sztori sem lesz izgalmas, itt vizuális orgazmusra kell számítani, de azt a legfelsőbb szinten, mert Tarsem ebben a legjobb!
  Nagyob várom már azt a filmet, amit Tarsem rendez és a forgatókönyve is hosszabb, mint egy McDonalds menü!

 15. johetne mar,csak azt a betonvasat vegyek mar ki a titanok szajabol:D nagyon durvan latszik,ennyire nincs penz?:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.