13 hozzászólás a “The Woman in Black másodszor” bejegyzéshez

 1. Hát trailer alapján egyelőre nagyon tetszik. Hangulatra egy kicsit az Álmosvölgy legendája jut eszembe.

 2. Édes fiam, Jack-ben láttam a Harry Potter filmeken kívül Daniel Radcliffe-et. Fejlődő képes színész, de még az Oscarra kicsit gyúrnia kell. :)

 3. Annyira örülnék ha kiderülne róla hogy képes rohadtjól is elvégezni a dolgát :) nekem a potterben mindig úgy tűnt, hogy megvan benne a potenciál, csak rohadtul nem veszi elő valamiért. Remélem most nem lesz lusta:) Egyébként télleg rohadt hangulatos a teaser

 4. Igen, a hangulat erdekes, de, hogy mit lehet meg (meg amugy is)kihozni “az egesz varos tud a kisertethazrol, de en csak odamegyek” tortenetbol, az mar mas kerdes.
  Nem latatlanban lehurrogni akarok, csak kene mar valami ami kicsapja azt a biztositekot. A Prometheus is nagyon messze van, mas horror(szeru)project meg nincs is igazan lathataron (persze javitsatok ki ha tevedek).

 5. Álmosvölgy? Inkább Más világ. Ebben a témában amúgy is az volt az utolsó jó film.

  Plusz pont a hangokért.

 6. Basszus! Kirázott a hideg ettől. Nagyon jónak tűnik. Ritkán látni a témában olyan filmet, ami nem csak az ócska ijesztgetésre épít. Szerintem ez is a kivételek közé fog tartozni.

 7. Hangulat!
  A Potter gyerekben pedig van potenciál, én szorítok neki, hogy mint Radcliffe jegyezzük meg, és ne jusson pl Macaulay Culkin vagy Edward Furlong sorsára.

 8. No végre egy újabb régi vágású horror, viszont most egy ifjú sztárral Daniel Radcliffel. Érdekes lesz. A hangulat már adott viszont. Várjuk.

 9. Én is drukkolok neki, hogy kinője a Potter skatulyát, a trailer meg hangulatos, remélem, hogy jól sül el.

 10. Eddig engem megvettek. Az utolsó képkockánál gondoltam, hogy lesz valami vicces dolog, de így is majdnem magam alá hugyoztam :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.