Blade Runner 2 Ridley Scottól? (frissítve)

Úgy néz ki, hogy Ridley Scott az Alien-prequelnek indult végül Prometheus-szá váló projekt után a Blade Runner univerzumában is akar csinálni valamit. Még nincs infó arról, hogy prequel, sequel, reboot, vagy mi a fene lesz, de hogy ő a producer és a rendező is, az már valószínű.

Nyilván amin van újabb infó, azt hozom én is.

Érdekes, hogy pont ezekhez a művekhez nyúl. Nem csak azért, mert a sci-fivel jó időre szakított régebben, hanem mert ezekkel a filmekkel kezdett régebben.

Kisebb frissítés: egyik producerrel készült interjú alapján csak az első tippem, a Blade Runnder univerzumában játszódásra tett, jött be. Avagy különálló filmet szeretnének, legkorábban 2014-re készíteni.

human
írta
2011. 08. 19. 02:47
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Blade Runner 2 Ridley Scottól? (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Én is kíváncsi lennék mi lesz (remélem sequel). Nemrég visszanéztem a Final Cutját, látványban igen jó, de a forgatókönyv szerintem középszerű volt ( nem értem hogy lett ebből kultuszfilm?)
  viszont rögtön utánna elolvastam a folytatáskönyvét K.W.Jeter tollából a magyarul is megjelent Szárnyas Fejvadász 2 emberi Tényező-t, ami remekül operált a filmmmel és olyan fordulatokat szőtt bele, hogy aki még nem tette mindenképpen olvassa el…remélem előszedik és egy sequel forgatókönyvnél felhasználják…

 2. Számomra a “Blade Runner” az egyik abszolút kedvenc, úgyhogy jöhet, csak el ne kúrják.

  Zerosource: Középszerű forgatókönyv??? Te biztos ezt a filmet láttad?

 3. Biztos. És felnőtfejjel néztem, úgy, hogy sci-fi fan vagyok, de nem jött be…lovagva a hullámot, és utánna olvasva a Jeter könyvét (ami tetszett), sem tudtam a filmre pozítívabban gondolni…

  + Azóta Ridliy Scottra is zabos vagyok, mert annó megvette a “valódi Blade Runner” regény megfilmesítésének a jogát,hogy utánna csak a címet használja fel belőle, és egy egész más filmet készítve belőle (, elvágva, hogyami persze nem feltétlen lenne ), így elvágva a lehetőséget, hogy Nourse – Burroughs könyvéről is filmadaptáció születhessen…vagy, hogy a valódi nevén szülessen meg…

 4. Hű…
  Szerintem nézd meg még egy párszor, nekem se elsőre tetszett meg igazán, de mondom, azóta az egyik No.1!

  Én pont a Jeter könyvet olvastam pár hónapja, és hát nem tudom… nekem abból hiányzott valami, ami a filmet naggyá és mindenekfölött kultusszá tette.
  De mivel az IMDb-n a pontszáma önmagáért beszél… :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.