Texas Killing Fields-előzetes

Sam Worthington és Jeffrey Dean Morgan nyomoz egy sorozatgyilkos után. A trailer eléggé felpörög a második felére. Az író első munkája, és a rendező sem sokat villantott eddig egészestés filmek között, hát meglátjuk.

7 hozzászólás a “Texas Killing Fields-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ha csak fele olyan jó lesz, mint a dél-koreai (sorozatgyilkosos) thrillerek, akkor Hollywood újra felmutathat valamit ezen a téren és méltó lehet a régi klasszikusaihoz. Addig nem. Addig reménykedem. Bár Sam Worthington…pfff…

  2. különösebben nem meggyőző a trailer, de nem is kell neki, mert sorozatgyilkosos film jó színészekkel bármikor jöhet.

    btw Mushmushi: ajánlanál nekem valami jó dél-koreai sorozatgyilkosos thrillert plz?

  3. Az “igaz történet alapján” filmek valahogy mindig érdekeltek, a sorozatgyilkososok meg pláne (nem hiába imádom a Zodiacot), ráadásul Dean Morgan nálam is nyerő, bár most van mit javítania a Resident után, mert az szerintem szörnyű volt.

  4. The Chaser, I Saw the Devil, Public Enemy, Blood Rain, Revenge: A Love Story, Man of Vendetta, Memories of Murder, No Mercy, Children, Mother és Bittersweet Life (utóbbi kettő nem kimondottan sorozatgyilkosos, de thriller és kifogástalan mestermunka). Sajnos a nagyjához nincs magyar, csak angol sub. Sorolhatnám még, mert kisujjal lenyomják hollywood-ot, de félek, human offolja a kommentet.

  5. A film igencsak várós, nemcsak mert a szívem csücske a sorozatgyilkosos téma és személy szerint Worthington-t és Dean Morgan-t is kedvelem, de leginkább azért, mert kíváncsi vagyok, hogy Michael Mann lánya milyen rendezőnek bizonyul majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.