Ghost Rider: Spirit of Vengeance-előzetes

Úgy tűnik, hogy jó kezekbe helyzeték a forgatás rendezését, a Cranket megalkotó Mark Neveldine/Brian Taylor páros itt sem tökölt sokat. Már a trailerben mutatnak pár olyan akciójelenetet, amiket látni kell. Kicsit sötétebb a hangulat, a sokkal több napfényes jelenet ellenére is.

How Did it Get Burned? Hát így.

HD a nagyoknak

49 hozzászólás a “Ghost Rider: Spirit of Vengeance-előzetes” bejegyzéshez

 1. hát agyatlan film lesz az már most biztos! Kikapcsolja az ember az agyát akkor élvezni fogja. :)

 2. Jobb lett volna, ha az utolsó jelenetet nem rakják bele, na mindegy.
  Elég sokat halogattam már, itt az ideje, hogy megnézzem az első részt. Még sosem láttam.

 3. Ne nézd meg az elsőt az egy gyerekfilm lesz ehhez képest. Ezen látszik, hogy sokkal keményebb lesz, az alacsony költségvetés ellenére. Várós!

 4. nudebaby: tényleg hihetetlen, hogy volt olyan, aki képes volt megnézni a bombák földjét:D

 5. Nekem tetszik :D Oké kicsit még mindig gagyi, de az elsőnek is tetszett a sztorija…ez is egész nézhetőnek tűnik :D Cage bácsit meg elfogultan imádom :DDD

 6. Egyet értek azal, hogy a végén a tüzes pisi nem kellett volna xD Dúrvább lesz mint az első rész.

 7. Az első rész annyira trágya volt, hogy az hihetetlen, Cage-et lecserélhették volna de szerintem pont a végén a tüzes vizelés az amitől ez iszonyat királynak tűnik. Annyira eltúlzottan badass, hogy már olyan jó, hogy rossz.

 8. Hát ez is olyan nézhetetlen vacaknak tűnik mint a Crank 2.
  Amatőr kamerakezelés, szar kamerabeállítások, na de mit is várhatnánk ettől a totál tehetségtelen rendezőpárostól. A jövő év egyik legrosszabb filmje lesz, ezt most aláírom!

 9. Hollywood riprezent…Hát ez roppant vicces volt ;) Könnyesre röhögős…nem a jó értelemben :)

 10. Nem mondom, hogy az első rész tökéletes volt, de egy szórakoztató popcorn mozi. Nekem tetszett.
  Az itt elő-fikázóknak csak annyit: Mit vártok? Nemeslelkű hősöket? Romantikát? Mély sztorit? Hihető akciókat? Vagy hihető látványvilágot?
  Ne legyetek már ennyire kultúrsznobok!!! Ez a film pont olyan lesz, mint amilyennek szánták az írók-rendezők-színészek. Olcsó, egyszerű, gondolkodásmentes szórakozás.

 11. Sokkal jobb lesz mint az első rész, de még így is gyenge. Nem ütnek az akciók eléggé, viszont, hogy nem veszi talán annyira komolyan a film magát az pluszpont.

 12. Ez kurva jól néz ki!:) Nekem az előző is elment egynek, de ez végre felnő a névhez és odateszi magát.. várós.

 13. Mindenképpen jobbnak néz ki, mint az első rész, ez jóval sötétebb, komorabb, keményebb, legalábbis a trailer alapján.

 14. slowclub: A probléma az, hogy ma már túlnyomó többségben csak ilyen “Olcsó, egyszerű, gondolkodásmentes szórakozás” jelzőkkel feloldozott értéktelen selejtek születnek.

 15. ez vicces lesz :D

  a sok kis sznob majom meg menjen akkor Ingmar Bergman filmeket nézni a művész mozikba és hagyja a jó kis szórakozást nekünk ^_^

 16. Az első részen nevettem eleget…na de nem azért mert vicces lett volna..:((((..remélem ez jobb lesz…bizom az új rendezésben…

 17. Az első rész rém gagyi volt, nagy önuram kellett hogy ne kapcsoljam ki.
  Sajnos ettől sem várok többet a trailer alapján.

 18. Jól láttam Idris Elbát (Luther) 1:07 – nél??? Nahh már csak ezért is megnézem!

 19. Jézus mekkora szar! Azt a koponyát nem tudták volna normálisan megcsinálni? Mintha valami 2001-es játék grafikája lenne….

 20. Mushmushi:
  Ez hülyeség. Készülnek még nagyon komoly filmek, csak éppen ez nem az. Kicsit keresgélni kell, utánanézni pl. az IMDb-n a filmeknek, aztán kész.
  Én se csak ilyeneket nézek, de ezek akkor is jó filmek arra, amire készülnek.
  Ha gondolkodni akarok, megnézem sokadszor a Fight Club-ot vagy a Dogville-t.

 21. Gagyi volt az első aztmondjátok? És ti most tényleg beültetek egy Ghost Rider filmre úgy, hogy valami komolyat vártatok? Csak szólok csávó átalakul lángoló csontvázzá a motorjával együtt. Ez mennyire reális?

 22. zsocso: gondolom úgy értik, hogy a komolytalan filmek között nem volt erős. Nem egy Terrorbolygó vagy ilyesmi (most ne pont a címbe köss, hanem értsd a példát)

 23. Hát nem is tudom…ez inkább amolyan disney alkotásnak tűnik. 18 éven felüliek beülhetnek rá?

 24. human: Miért amikor a transformerek pisáltak azzal szerinted kiket céloztak meg? :)

  Az egésznek a hangulata családias. Tudom,hogy eleve komolytalan film. A legtöbb képregény feldolgozás az. De ez így elsőre is nagyon laza. Majd meglátjuk.

 25. slowclub: Abban a kontextusban, ahogy fogalmaztam, valóban igazad van, készülnek még komoly filmek (csak Hollywoodban nagyítóval kell keresni). Sajnos ott keféltem el, hogy nem fogalmaztam elég pontosan. Valóban léteznek még értékes, gondolkodó, a blockbustereken belül pedig értelmes szórakoztató filmek és valóban könnyű őket megtalálni, de ha nagyon szigorú akarnék lenni, azt mondanám, Hollywoodban mostanában már csak mint a fehér holló (Everybody’s Fine, Hesher, Dogville, bb-k közül a sokak által utált Sunshine, az általad említett Fight Club, feltéve, hogy az bb-nek minősül, Star Trek), ha viszont enyhe, akkor a filmek körét az imént említett szórakoztató vagy blockbuster mozikra szűkíteném le, mert ha máshol nem is annyira, ott aztán végképp gyászos a helyzet. Régen temérdek tartalmas szórakoztató mozi készült (Die Hardok, Halálos fegyverek, Predator, Terminatorok, Aliens, nem kell sorolnom, mindenki ismeri őket), melyek nagy része (kult) klasszikussá érett, de manapság ezeknek már nyoma sincs. Az eredeti ötletek eltűntek, a forgatókönyvek ekvivalensek a béka seggével, a filmek önmagukat ismétlik, nincs karakterfejlődés vagy éppen üresek a karakterek, az akció erőltetett, nevetséges és izzadtságszagú, a technika és a látvány prioritást élvez a sztorival szemben, a filmek egyszerűen üresek, drasztikus kifejezéssel élve Hollywood válságban van, ezt pedig számos médium és kritikus is nap mint nap alátámasztja (Mark Kermode vs. 3D). De az is lehet, hogy tévedek és annak idején a velem egykorúak is agyatlan baromságnak tartották a Die Hardot, vagyis a sok látott film után már ráuntam az agyatlan baromságokra, mint ez. Mert ez csak egy szubjektív vélemény, melyet néha egy-egy szakértő alátámaszt ;).

 26. annak idején a velem egykorúak: úgy értem, akik akkor voltak annyi idősek, mint most én.

 27. Mushmushi:
  Én (meg szerintem marha sokan) mindig is agyatlan, de szórakoztató filmeknek tartottam azokat a filmeket, amiket felsoroltál. Azok sem akartak többnek látszani, csak szórakoztatnak.
  Azt én is elismerem, hogy Hollywood manapság 99%-ban önmagát másolja, de néha meg olyan jólesik megnézni egy ilyen “szar” filmet, mint amilyen ez lesz. Én biztos meg fogom, moziban fogom, végig röhögöm, és a vége után 10 perccel elfelejtem. De addig jól éreztem magam.
  Én is azoknál a filmeknél voltam kamasz, amiket felsoroltál, úgyhogy meghatározó élmény volt mindegyik, de bennem ez a kamasz még mindig bőven ott van, hogy tudjak élvezni egy ilyen filmet is, mint ez lesz.

  Na mindegy. Nem biztos, hogy nekem van igazam, úgyhogy mindenkinek legyen… ;-)

 28. Mindenki azt irja mennyire szar film. Miért? Talán láttátok már? Marha jó forrásaitok lehetnek.

 29. Szerintem nagyon is jó lesz ez!Nem tudom mit vártok egy ilyen filmtől?Mert én csak annyit,hogyha végig ülöm azt a kb másfél órát,akkor végig szórakozzam azt!Nekem személy szerint az első rész is megadta azt,ami kellett és szerintem ez is meg fogja!Akinek meg színészi játék kell meg Oscar díj,az menjen és nézze a Titanicot meg ilyen olyan filmeket,és ne itt sírjon!!!Jó lesz ez!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.