Ha röhögni és sírni akarsz: Hellraiser: Revelations

Ez csak az előzetes, de aki ez után megnézni a filmet, az őrült. Tudom, hogy akad pár elvetemült, de rajtuk kívül, komolyan. Ilyen rossz trailert nagyon rég láthattatok utoljára, és a dvd előtt pár vásznon moziba kerül, ez a legnagyobb poén benne.

human
írta
2011. 08. 20. 00:10
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Ha röhögni és sírni akarsz: Hellraiser: Revelations” bejegyzéshez

  1. Hát én anno végigszenvedtem a teljes sorozatot. (De, hogy minek, azt a vége felé már én sem nagyon értettem.) Nekem az a rész jött be talán egyedül, ahol valami városi nyomozó volt a főszereplő, de az is csak egy picit emelkedett ki a tré kategóriából. (Nem is emlékszem már a sztorira. Egyedül Pinhead alakja maradt meg és a kocka, de hogy mi is történt a részekben? Halvány fogalmam sincs. Egyedül az elsőből emlékszem a padlásos bohóckodásra.) Lehet akármekkora klasszikus az eredeti, és lehet akármekkora horrorpápa Clive Barker, nálam ez a sorozat totális bukás volt. A bukaresti metrós rész után már nem hittem, hogy van lentebb, de ez a trailer… Siralmas.

  2. Hellraiser filmeket nagyon bírom de ez áhh azt hittem jobb lesz.Meg, hogy Pinhead se a régi áhh megnézem de az eddigiekhez képest tényleg valamivel gagyibb xd Első 4 viszont nekem nagyon ott volt a sztori miatt.Na nem baj majd Clive Barker jövőre elhozza a Hellraiser Reboot-ot.Nagyon remélem az nagyot fog ütni :D

  3. WTF?Az első 3 Hellraiser klasszikus,horrorrajongóknak kötelezőek,de ami utánuk jön,az már kevésbé.Nálam a 8. epizód tette be a kaput,de a 7.-se volt semmi.Ez viszont gagyiságban überelheti mindet.Meg mi ez,hogy Pinhead-t nem Doug Bradley alakítja?!De amúgy tényleg,mi ez?!Mint valami Asylum szösszenet.Barker tehetne már valamit,hogy ne gyalázzák agyba főbe a klasszikusát.Én mint Pokolkeltő-rajongó,ezen csak sírni tudok!

  4. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy az egész pokolkeltő-mítoszt mindig is Pinhead külseje vitte el a hátán, és soha senki nem próbált ennél többet kihozni belőle. Még akkor sem, ha már a második résznél nyilvánvaló volt, hogy a sikerhez önmagában nem lesz elég. Sőt Pinhead jobbára a “special guest star” a filmekben, néhány pillanatra megjelenik (ha már a plakáton ő van, akkor illendő, ugye), de soha senkinek nem jutott eszébe ennél többet kezdeni vele.
    Hát most megkapjuk, kettő lett belőle. Fogadunk, hogy a 2.0 verziónak összesen egy jelenete lesz, aztán elpusztul? Sújtalan az egész, pedig amúgy a figurában lenne potenciál.

  5. Fú, ez nem ígérkezik túl jónak. Meg fogom nézni, ugyanis nem hiszem, hogy a hetedik részt bármi is alulmúlhatná, de Pinhead feje szánalmas. Igazán megpróbálhatták volna utánozni az előző, “igazi” Pinhead kinézetét.

  6. LoLz…én is imádtam az első pár részt, aztán a többit már meg sem néztem (1-2-be belekukkantottam, de annyira szörnyűek voltak, hogy inkább kihagytam).
    Szerintem nem csak Pinhead miatt állat a sorozat, a többi rémség is király:)
    Ez a trailer meg…wtf színészek? Egy beLSD-zett csimpánz is jobban játszana náluk. Ez a kézikamera is hihetetlen gagyi. Pinhead maszkja is béna. Mi a fenének két Pinhead? Uhh…Az első pár Hellraiser, illetve Barker meggyalázása:-S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.