Jon Favreau és Robert Downey Jr. is nyilatkozott

Utóbbi rögtön azzal kezdte, hogy milyen jó Shane Blackkel közösen dolgozni (újra, lásd még Kiss Kiss Bang Bang). Azt érzi, hogy egy csapatban harcolnak, nem pedig egymás ellen. Új irányt vehet az Iron Man a harmadik résszel, az ellenségek is emberibbek lesznek. Nem mellesleg tök mindegy kit vett fel a stúdió írónak, jelenleg Black dolgozik ezerrel a forgatókönyvön.

Másnap Favreau arról beszélt, hogy Downeyval szóba került a harmadik rész. Biztos benne, hogy Black elbír a feladattal, hiszen anno már az első rész forgatókönyvének hibáit is felrótta neki.

Mellesleg Favreau az Avengers producere is, Whedonról csak jókat mond: “kiterjedt ismeretei vannak a képregényekről” “jó a humorérzéke” “ért a nagyobb csapatok kezeléséhez”.

Az utóbbi kettő bekezdés ebből a videóból jön.

5 hozzászólás a “Jon Favreau és Robert Downey Jr. is nyilatkozott” bejegyzéshez

  1. Favreau igencsak sajnálhatja hogy ott hagyta az Iron Man 3-mat a gagyi cowboyokért és E.T.-ért. Késő bánat!

  2. Lehet az emberibb ellenséget úgy érti, hogy lesznek jellemvonásaik :) Whedonban és Blackben is nagyon nagyon bízok, szerintem egyikben sem kell majd csalódni.

  3. Remélem a film végén nem 3 tucat robottal fognak harcolni. Már másodszorra sem volt túl izgi

  4. Nem volt túl izgi? A japánkertes jelenet óriási kúlság és akcióorgia, az egyetlen hibája, hogy talán kicsit keveset hoztak ki belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.