17 hozzászólás a “Az Avengers forgatása a múlt héten” bejegyzéshez

  1. Nagyon jól néz ki, de lehetne vasemberes is már, én (és szerintem sokan mások) miatta várom a filmet a legjobban.

    Amúgy ezek az emberek akit lezúznak, ezeknek ez a ruha arra van, hogy be lehessen CGI-zni, vagy ez alap ilyen ruha? :D

    (Tony Stark was able to build this in a cave! :D )

  2. Úgy látszik mégis a régi ruhájába lesz Thor:)

    Még olyan messsze van a bemutató:(

    D23 Expo-n elméletileg mutattak pár új jelenetet a filmből…..jó lenne látni:(

  3. Ez az Avengers nem az, hogy szövetkeznek stb.? Itt meg egymást püfölik? Hm, végül is mindegy, csak könyörgök, rakjanak alá egy épkézláb történetet.

  4. Sztem Thor-on azért ez a ruha van mert ez még nagyon az eleje a filmnek. Gondolom épp most jutott vissza a földre és pont megmenti Amcsi Kapitányt. És majd csak ezután vált majd az új ruhájára! Legalább is remélem!

  5. Jó kis képek, én személy szerint mondjuk a Hulkot várom a legjobban az Avengersből, de sajna őrá még jó ideig várhatok :(

  6. Hopsz, elnézést, kissé félreértelmeztem a képeket :D Amúgy megnéztem a videókat, és így CGI meg beállítások meg szűrők nélkül ilyen bohóckodásnak tűnik az egész.

    Vásznon persze biztos jól fog mutatni, csak így nyersen kicsit komolytalan az egész. Ezért is nem néztem meg pl. a Batmanes forgatási anyagokat, nehogy lelőjem magamnak a poénokat.

    Reméljük kellemes lesz, és a forgatókönyvbe is ölnek pénzt, nem csak a “csillogásra”.

  7. Kicsit Bud Spencer hangulata van a dolognak így, hogy a fazonok felugrálnak, miután Thor lehúz nekik egyet a pöröllyel. Vagy valami nagyon kemény fejű banda lesz.

  8. Nekem tetszik, remélem jó lesz a film. Ha olyan lesz mint egy Ironman, engem megfogtak. Amúgy lehet én vagyok a tájékozatlan, de milyen új ruháról beszéltek Thornak?

  9. George

    Szerintem Thorra nincs ránőve a ruha, és levesz majd belőle részeket mint a kar-rész meg a köpeny, amig a shieldnél hűsölnek. a Vasember forgatási kalózvideoi is bohockodásnak tüntek eleinte, amcsi kapitányrol nem is beszélve, szép lesz az, aki ezek alapján szolja le az nem komplett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.