Pixar tervek a jövőre

A D23 Expo-n beszéltek a terveikről. Bár egy új címet sem tudattunk meg, de annyi kiderült, hogy a 2013-ban jövő filmjükben dinoszauruszok fognak szerepelni és Bob Peterson (Up) rendezi. A történet szerint az őslények nem halnak ki, mivel az a bizonyos üstökös elhibázza a földet. A 2014-es pedig az elmében fog játszódni és Pete Docter (Monsters Inc.) rendezi.

Természetesen a Monsters University is szóba került.

Billy Crystal és John Goodman visszatér a főszereplők hangjaként. Foglalkoztak a két főszereplő fiatalabb verziójának designjával. A tervezők igazi egytemeken mászkáltak, hogy igazibbnak érződjön a helyszín.

Képek is vannak, az egyszereplősökön jobbra az új kinézet, hiszen az a fiatalabb verzió. Látjuk, hogy apróságokon változtattak, de pont jól.

Monsters University képek
Monsters University képek
Monsters University képek

3 hozzászólás a “Pixar tervek a jövőre” bejegyzéshez

  1. Nekem az első Szörny Rt. életem egyik legjobb animációs filmje, imádtam a poénokat, de azok nagy részét épp a kislány hozta, aki itt meg nem lesz benne :(

  2. “A tervezők igazi egytemeken mászkáltak” szóval akkor a műegyetemet kihagyták. HAH badumm-tsss

  3. meg nem mintha nagy szükség lenne egy terepszemlére pont az egyetemes téma miatt…könyörgöm, megnéz vki két tinifilmet és már pontosan tudja, hogy a szekrények a folyosón, az étkezőkön meg bazi nagy ablakok és kb. ennyi : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.