20 hozzászólás a “A Man of Steel forgatása is zajlik” bejegyzéshez

 1. Gondolom azért van a CG-s szereplő fején egy botféle akármi, mert annyival magasabb lesz majd a megformált karakter. Viszont az plusz pont, hogy nincs kívül Superman-en piros alsó! :)

 2. Végre nincs kívül hordott alsónadrág. :-)
  Bár a köpeny minek? Hiszen balesetveszélyes. :-D

 3. Henry Cavillnak jól áll a superman ruha. A második kép valami űberkirály! Ahogy felemelt fővel sétál és a szél belekap a köpenybe. Nagyon pöpec! A cg karakter ki lesz?

 4. “Bár a köpeny minek? Hiszen balesetveszélyes. :-D”

  Ja, de messziről látszik, hogy Superman :D

 5. én hiányolom a bugyiját, de majdcsak megszokom ezt a kinézetet :) köpeny nélkül még furább lenne..
  viszont ez a matt sötétkékes szín kifejezetten tetszik :)

 6. Most komolyan tetszik gatya nélkül? Így nem Superman. Ez olyan, mintha pókembernél lehagynánk a hálós mintát a ruhán, vagy batman denevér fülek nélkül nyomná. Gatyát akarok!

 7. Látszik a zacsi meg a broki. Ez így gáz. :D Adjon már valaki a szerencsétlennek egy gatyát! XD

 8. a “piros alsó” nélkül számomra semmit sem ér. :(
  elszomorít, hogy levették róla, a ruhája így elvesztett egy lényeges részt…

 9. Érdekes hogy a batman új ruhájánál senki sem panaszkodott hogy nincs kint az alsó gatyája pedig neki is fekete alsó nacija van a szürke kezeslábason! És ha pókembernek nem látszott a broki akkor supermannek se fog! Mintha egy alsó gatya eltakarná! Azon keresztül is látszana a formája nem???Csak egy réteggel több ruha lenne rajta!

 10. Batman képregényes ruhája szürke-fekete, és bizony a szürke kezeslábasa felett hord egy fekete alsót is. Na, ez valahogy lemaradt róla a filmekben. :-)

  http://www.qualitycuckoo.com/wp-content/uploads/2011/07/batman-dc.jpg

  Miért zavar titeket, hogy Superman-ről lehagyták a piros alsóját, amit kívül hordott…

  A filmbéli alakja nem kék testfestést visel magán. :-D Műanyag(?) ruha van rajta. Az, hogy domborodik a férfiassága, te jó ég, miért zavar itt bárkit is? Ennyi erővel a térde, meg a könyöke is zavarhatna titeket, azok is átütnek a ruháján. Mennyi pénisz-fóbiás él kicsiny hazánkban. Elképesztő. ;-)
  Meg különben is, egy szuperhős legyen férfias.

 11. én mondjuk a watchmen-ben is csak akkor vettem észre, hogy tök pucér dr.manhattan, amikor már a marson volt.. :D szóval péniszfób tuti nem vagyok, de azért mégis csak hiányzik az a kis piros gatya a szemünknek..
  mondjuk szerintem abszolút megszokható.

 12. Mit mondtam suparmannél a gatya olyan jellegzetesség, mint batmannél a fül. Szóval:KELL!

 13. Nos ez a “superman” úgy néz ki mint egy kigyúrt paraszt! Valahogy sehol sem vélem felfedezni a superman karakterhez passzoló tisztaságot, intelligenciát, vagy akár a megjelenést! Bár még nem a film, de eddig nem várós… A gatya meg tényleg kell! Ja meg a sárga öv!:))

 14. Fattyú: És ezt mind egy 100 méterről készült, elmosódott képről állapitottad meg? Nagyon jó vagy.

 15. superman-nél azért feltűnőbb ha nincs rajta egy rikító piros gatya sárga övvel a sötétkék alapon, mint batman-nél a fekete-szürke kombináció ha már szóba került, még akkor is ha gatya nélkül még “idegenesebb” is a megjelenése, de akkor viszont, véleményem szerint, a piros meg kék színt is dobhatták volna, és elővehették volna a fekete design-t, ha ez volt a cél, mert ezt így még mindig nem lehet komolyan venni. ettől függetlenül mindenképp várós.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.