Soft Alarm: Pacific Rim, Bale, Frankenstein, RIPD, Couldn’t Sleep, Fear Index, Ghostbusters

Clifton Collins Jr. is csatlakozik del Toro Pacific Rimjéhez.

Christian Bale baromira keresett, elég sok film kapcsán szóba hozták mostanában. Az egyik ezek közül a Spike Lee féle Oldboy remake. Ezen kívül a Noah (erről már volt szó), a Concrete Island Brad Andersontól, a Crazy Heart írójának thrillere, az Out of Furnace, és a Clint Eastwood által rendezésre kerülő A Star is Born remake. Sőt, még Michael Mann Goldja is feltűnt. Na ezekből mennyi jön be. Remélem Oldboy kapcsán nem a főszerepre emlegetik.

Úgy néz ki, hogy Shawn Levy még a Fantastifc Voyage 3D remake-je előtt elkészíti a Frankenstein új feldolgozását.

Marisa Miller is csatlakozik a R.I.P.D. szereplőgárdájához.

Dan Eckman rendezi a The Boy Who Couldn’t Sleep and Never Had To könyv feldolgozását. Tipikus középiskola: házi feladat, kínos jelenetek, és a mutánsok egy másik galaxisból. A film amúgy egy tiniről szól, aki nem alszik sose. Gondolom ki nem találtátok volna ezt a képességét. Ez érdekli a kormányt is, hogy miképp képes rá.

Chevy Chase-nek is van ötlete a Vakáció filmek folytatására: hajóurazáson vesznek részt, ahol egy félreértés kapcsán a vízbe ugranak. Egy szigetre sodródva a Survivor show egyik ottfelejtett tagjával találkoznak.

Paul Greengrass rendezné a The Fear Indexet. Még meg sem jelent a könyv, de már eladták film alapanyagnak. Á.

Dan Aykroyd arról beszélt, hogy a Ghostbusters 3-ban teljesen lepukkantak lennének egészségügyileg a régi szereplők, ezért lenne szükségük friss vérre, átadni a stafétabotot.

4 hozzászólás a “Soft Alarm: Pacific Rim, Bale, Frankenstein, RIPD, Couldn’t Sleep, Fear Index, Ghostbusters” bejegyzéshez

  1. Rohadtul megnézném Bale-t egy Eastwood filmben, szóval ha csak egy a befutó, akkor remélem az. De még jobb, ha többre is lenne ideje.
    Egyébként meg jóhogy felkapott lett, lassan vége a Batmaneknek, és azok között is k***a jó filmeket tett le az asztalra. Nem csoda, hogy szétszedik.

  2. POld Boy hihetetlenül jól megcsinált film, szerintem elég ismert ahhoz hogy már nem tudna tömegeket a jegypénztárhoz vonzani egy amerikai remake.

  3. Nem akarok amerikai Oldboyt. Mi lesz a következő, Mr. Vengeance mondjuk Kiefer Sutherlanddel?

  4. Oldboy kapcsán Bale-t nem a főszerepre említik, hanem a főgonosz karakterére szeretnék megnyerni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.