A Marvel meglepetése az Avengers kapcsán

A filmekhez köthető képregényeket kiadják egy gyűjteményes kidványban. Plusz információk, és új kalandok a filmek általi “univerzumban”, miközben bemutatják a karaktereket azoknak is, akik nem látták az eddigi filmeket.

Ennek a promóképét látjuk most.

14 hozzászólás a “A Marvel meglepetése az Avengers kapcsán” bejegyzéshez

 1. :O Valaki nyugtasson meg, hogy senki sem szorul a háttérbe. Pl Thor. Várom már nagyon!!!!!!!! Huhúú, nagy zúzást akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

 2. George
  egy olyan rész, amit elfelejtettek beszínezni. :)

  A Fekete özvegy egyenrangú tagja lesz a csapatnak, vagy csak egy kiemelt SHIELD ügynök, és mellékszereplő, mint a Vasember 2-ben? Főleg úgy, hogy ott lesz Cobie Smulders karaktere is.

 3. “Lejti”:
  Nem hinném, hogy így fog kinézni az új, nem túl nagy újítás lenne, hogy szürke a combja :) meg miért térne vissza a régi reaktorhoz a jobban bevált háromszög alakúnál? “Llew”-nek van igaza sztem: elfelejtették kiszínezni :D

 4. Jah meg am Hawkeye-nak napszemüvege lesz vagy maszkja akkor? Hulk-on lesz nadrág vagy nem? :D Túl sok a kérdés a karakterekkel kapcsolatban, de sztem pont így az izgalmas, hogy nem tudjuk mit kapunk, aztán vagy hatalmasan durca lesz vagy pofára esés… az eddigi MARVEL filmek tekintetében mindenki eldönti magának. Nekem 50%-50%. Voltak nagyon jók, de hihetetlen gagyik is. DE REMÉNYKEDEK :)

 5. Ugye most csak vicceltek???

  Milyen Vasember páncélja+ lesz-e Hulkon gatya vagy nem????
  Inkább azon aggódjatok,, hogy lesz -e egy értelmes forgatókönyv!

 6. Már nagyon várom.Imádom a crossover-eket és az Avengers az egyik legjobb.Lehet később megcsinálják a DC-s Justice League-et is.

 7. “JohnnyZ”:
  Arról már van hírt, THOR bácsi nyilatkozta,hogy olyan fasza a story/forgatókönyv, hogy besza – behu! De ez is olyan, hogy vagy igaza lesz vagy nem…

 8. Srácok, jobb alsó sarokban ott a felirat: NOT FINAL COVER.
  Szerintem ez megmagyarázza a szürke páncélt, meg az egyéb kérdéses dolgokat…

 9. Facehugger:

  Ez majd ki fog derülni ha kész a filmés már láttuk. A színészek nyilatkozataira meg nem alapoznék, nyilván nem fogják lehúzni a saját filmjüket. Azon sem csodálkoznék, ha a szerződésükben ki lenne kötve, hogy csak pozítívumokat gyerekek vagy semmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.