Röviden: Drive Angry

Ez a film teljesen elszállt. Baromi szórakoztató, komolytalan, és a többi. Minden adott volt a kellemesen eltölthető másfél órához, amit végül sikeresen szállított is a Drive Angry. Na meg Cage új haját is megcsodálhattuk.

képek a Drive Angryból
képek a Drive Angryból

Elszúrhatták volna, ez tény, ha komoly arccal próbálják előadni a “pokolbol megszökik, hogy megmentse az unokáját” történetet, de szerencsére ezt megúsztuk. Helyette inkább csak lubickoltak az over te top szerepükben. Cage legyakott majdnem mindenkit, ezt viszonozták is felé, Billy Burke hozta amit a Veronica Mars vége felé, William Fichtner pedig kb. mindent vitt.. volna, ha Amber Heard nem ennyire, baszki mennyire szép. Nem lesz minden idők legjobb színésznője, de hatalmas eyecandy merényletet művelt itt. Na jó, Fichtner még így is ütött mindenkit, vagy épp elgázolt.

Baromi jól szórakoztam, 7/10 a trashfilmek között simán, de majdnem vitte a 8-at is. Reméljük Cage hasonló mentalitással vágott bele a Ghost Rider második részébe, magán nyugodtan poénkodva, de mégsem szánalmas “mi a fenéért vállalta el” szintre süllyedve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.