I Melt With You-előzetes

Ha valaki feltenné a kérdést, hogy miben lesz most sok sorozatszínész, ez a film előkerülhetne: Jeremy Piven, Rob Lowe, Thomas Jane, Christian McKay. Négy jóbarát, akik évente összefutnak, a csavar, hogy van valami sötét a múltjukban. Úristen mekkora húzás. Majdnem le tudtam írni az előbbi három szót komoly arccal.

Ha a Hulu hirtelen rájön, hogy nem geobannolt minket a traileren, akkor ez van, youtubeon még nincs fenn a videó jelenleg. Miért is nem ezt tették be a trailer zenéjének?

2 hozzászólás a “I Melt With You-előzetes” bejegyzéshez

  1. én az imdbs trailert néztem és az alapján nem lesz sztem olyan rossz. Thomas Jane-t amúgy is kedvelem (give’em malone, the mist), úgy hogy szerintem nézhető film lesz. Minden bizonnyal sokkal többet fog érni, mint az a sok szemét, amik az utóbbi években a mozikba kerültek.

  2. nemreg neztem meg es utott mint a 220. nemtudom, hogy a hangulat kapott e el, vagy a filmzene es/vagy fenykepezes, de szerintem nagyon eros egy filmnek sikerult. betalalt durvan. nekem FILMELMENY volt maximalisan. a soundtrack miatt amugy onmagaban megerte, epic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.