Röviden: Eladó a családom (The Joneses)

Ilyen az, amikor elkefélnek egy egész jó ötletet. A Joneses elé úgy a legjobb leülni, hogy semmit nem tudsz a történetről. A kép alatti részt szerintem ne is olvasd el, ha véletlenül kíváncsi vagy egy körülbelül TV-filmes magasságokba repdeső műre, amiben David Duchovny és Demi Moore a főszereplő. Nem tudom igazán ajánalni, de 5/10-nél lejjebb sem húznám, szóval még épphogy nézhető.

A Joneses két főszereplője

A probléma a kötelező karakterfejlődés. Tudom, mi más vártam!? A sorozat ötlete baromi jó, új család költözik a környékre, látszólag tökéletesek, de valójában csak a marketing új faját képezik. Bizony, termékeket népszerűsítenek az életükkel, a Word of Mouth marketing legelejét megalkotva. Eddig rendben is vagyunk, viszont innen jön a középszerű konfliktus, a teljesen “váratlan” karakterfejlődés, és a film befejezése.

Ha az utolsó 20 percre mást ötölnek ki, akkor most jobb lenne a szám íze, de sajnos nem ez történt. Mind a rendezés, mind a forgatókönyv sikeresen a TV sorozatok szintjén tartotta az Eladó a családomat. A pontot már mondtam, akkor ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.