Austere: Twilight Zone, Iron Man 3, Battlestar Glactica, Black Butterfly, Nyomorultak, Giant

Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In) rendezi az új Twilight Zone filmet. Egyelőre annyit tudni, hogy nagyszabású sci-fi lesz, ami leginkább hangulatban fog kapcsolódni az eddig művekhez.

Az Iron Man 3 már a pre-productionnél tart, az lesz az Avengers mozis történetének második fejezetét megnyitó mű. Aztán Thor 2, Capt America 2, és a többi folytatás, ami szintén egy nagyobb film felé kanyaríthatja a történetet. Basszus, nagyszabású tervek, csak olyan lassan érkeznek a filmek.

Bryan Singer az Excaliburról akart csinálni filmet, de ez elbukott. Úgy néz ki, hogy a pár éve szóba került Battlestar Galactica projekthez nyúl elkeseredettségében. Azt nem tudom mi értelme, amikor a Syfy már egy sorozatban mindent megosztott velünk. Elvileg a 78-as sorozatot folytatja egyenesen.

Nic Cage ezúttal Németországban fog kolbászolni a Black Butterfly film kapcsán. Ez lesz a Bavariapool első angol nyelvű filmje, talán ezért nyúltak rögtön remake témához, hiszen a Papillon Noir című francia művet dolgozzák át.

Anne Hathaway is csatlakozott Hugh Jackman mellé a Nyomorultak szereplőgárdájába. A filmet Tom Hooper (The King’s Speech) rendezi még mindig.

Shia LaBeouf hatalmas lesz a Giantban. Egy 6 méteres gyerekes felnőttet alakít, aki a szomszéd lánnyal szerelembe esik. A filmet Gil Kenan (Monster House) rendezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.