Sexy and I Know It: In The Dust, The Lost Symbol, Carnaval, Transformers, TDKR,

Még meg sem jelent az In the Dust képregény, de már lecsaptak a megfilmesítési jogokra. 1930-as években éldegélő vámpírokról van benne szó.

Dan Brown The Lost Symboljának megfilmesítésének rendezésére most épp Mark Romanek (One Hour Photo, Never Let Me Go) a legesélyesebb.

A Carnavalban Johnny Knoxville és John Cusack lesz a főszereplő. A történet szerint Cusack egy ügynököt alakít, aki le kell szerződtesse a világ legjobb focisát. Egy őrült Brazil karnevál közepén. Knoxville a jóbarátját fogja alakítani, nem a focistát.

Bay azt állítja, hogy vele aztán nem tárgyalnak a Transformers folytatásokról: “I am currently not talking to Paramount on T4 and T5 despite reports. I’m looking at a lot of possibilities coming my way right now weighing options.” És különben is épp egy igazi bűnügyi történetet akar forgatni a nagyszabású filmjeihez képest zsebpénzből.

A The Dark Knight Rises 6 perces kezdése lesz vetítve a Mission Impossible Ghost Protocol IMAX előadásai előtt. Arra fog hasonlítani az akció, mint amikor levetítették a bankrablást az I Am Legend előtt.

A rendező Jake Kasdan és a két író, a Gene Stupnitsky @ Lee Eisenberg duó újabb filmet tervez. Legutóbb a Bad Teacheren dolgoztak hárman.

A cím persze innen jött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.