Basement Monkey: Moby Dick Rockefeller on the Stand with Django. Capt Am. on a Bike in Sin City 2? Oh, and Holmes

Lynne Ramsay (We need To Talk About Kevin) egy sci-fi környezetbe ültetett Moby Dick feldolgozáson dolgozik, ami egy hajó belsejében játszódik. Az űrben.

Scott Cooper rendezi a The Man in the Rockefeller Suit könyv feldolgozását. Igaz történet egy német szélhámosról, aki évtizedekig sikeresen adta ki magát a Rockefeller család tagjának.

A Captain America 2 nagyja a jelenben fog játszódni. A jó-rossz fekete-fehér világból megérkezik a modern korba. Ezért is hagyták abba az első részt arrafelé, hogy felébred, “mi ez”.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Ben Afflecknek is van esélye a The Stand című King klasszikus új feldolgozásnák rendezésére.

Joseph Gordon-Levitt is tárgyal egy szerepről a Django Unchainedben. Amúgy Tarantino januárban kezdené a forgatást, hogy decemberben már nézhessük a filmet. Igazi karácsonyi mozi, sztárparádé.

És ha már Gordon-Levitt, akkor a vele készült biciklifutáros Premium Rush jövő nyárra lett száműzve. Valószínűleg azért, hogy közel legyen a TDKR-hez a bemutató, amiben szintén szerepel a színész.

Frank Miller azt nyilatkozta, hogy a Sin City kettő az főleg A Dime To Kill For-on fog alapulni, amin kívül még a Just Another Saturday Night és további kettő rövid történet lesz még benne. Így bőven van hely arra, hogy Marv és Nancy Callahan is visszatérhessen.

A Wb felfogadta Drew Pearce-t, hogy ugorjon neki a Sherlock Holmes 3 forgatókönyvének.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.