Come at me bro: filmcímek vastagon

Úgy néz ki van esélye a The Dark Tower filmnek. A producer azt mondja, hogy a 140 milliós vázlatban a befejezés sem tetszett neki, na innen vágtak ki 45-50 milliót, és jobb is lett a befejezés (lol). Így 100 millió alatt már több esélyük van rendes stúdiót találni a filmhez. A mozi után TV sorozatban történő folytatásról hallgatott ez alkalommal.

Brad Bird nyilatkozata alapján az Incredibles 2 rajta áll főleg. Ő nem szeretné ha más csinálná, és erre hajlik a stúdió is. Már vannak ötletei a folytatásra, de még nem egy filmnyi. Nem akarja elsietni, hiába nyitna extra bevétellel. Olyasmi folytatást szeretne, mint a Toy Story 2 volt, ami új utakra vezeti a szereplőket, ad a történethez, nem pedig csak agyonhasználja őket a pénzért.

A Now You See Me szereplőgárdájába már két legendát tutira összeszedtek, hiszen Michael Caine és Morgan Freeman is szerepel benne. Ez a illuzionistás film, amiben az előadásaik alatt rablásokat hajtanak végre a művész urak.

Oren Peli (Paranormal Activity) ezúttal is egy horror-thrillert rendezne. Még nincs címe, egy nukleáris támadás után elhagyatott városban játszódna, ahol a természet szép lassan visszaköveteli a helyét. Ide téved be egy csapatnyi barát, akik nem csak a szél zúgását hallják a romok között.

James Mangold próbálja fenntartani a Wolverine 2 körül a nézőkben kialakult reményt. Állítja, hogy a film felében japánul fognak dumálni, és a film-noir hangulatú nyomozás is központi szerepet kap majd az akció mellett. A harc pedig természetesen különleges lesz, hiszen nem Amerikában lóg Logan ugye.

Steve Carell nem csak szerepelni fog a Conviction-ben, de az egyik producere is. A forgatókönyv a Szemtől szembenhez közelített eleinte, de mostanra 48 óra a kiszemelt példaképük. Ezt sugallja Carell főszereplése is. A történet szerint egy zseni bankrabló szabadul 5 év után, amikor az FBi arra kényszeríti, hogy segítsen elkapni a régi tanítványát.

Niels Arden Oplev és Noomi Rapace is dolgozik majd a Dead Man Downon. Az előbbi rendezi, az utóbbi pedig egy olyan nőt alakít, akibe a Colin Farrell által megszemélyesített bérgyilkos beleesik. Mármint szerelem, tudod.

Eddie Redmayne fogja alakítani Marius-t a friss Nyomorultak feldolgozásban.

Hunting Eichmann címmel készít Brett Ratner egy thrillert. Adolf Eichmann háborús bűnös elfogásáról szól, aki 20 évig menekült sikeresen, mire végre elkapták.

Bill Paxton rendezheti a Kung Fu sorozat friss mozifilmes változatát. Jövő nyáron forgatnák, szal még van időnk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.