Midnight City: többek között Clash of the Titans 3, Peter Pan, Django, Bullies

A Wrath of the Titans bemutatója még vagy fél évnyire van, de a Warner Bros. már a harmadik részen munkálkodik. David Leslie Johnson és Dan Mazeau, akiknek köze van a frissebb Clash of the Titans filmekhez lett visszahozva írónak a harmadik részhez.

RZA is csatlakozik a Django Unchained stábjához.

Randy Krallman rendezi Danny McBride ötlete alapján írt Bullies című filmet. Két férfiról szól, akik egész életükben szivatták az embereket, de most beüt a karma.

Jovovich folytatja a twitterére pakolt forgatási anyagok sorát. Ezúttal egy videót kapunk.

Taylor Lautner lesz Gus Van Sant új filmjének a főszereplője.

Így képzelik el Adam Sandlert drakulaként a Hotel Transylvaniaban.

Peter Pan története modern feldolgozást kap. Konkrétan thriller lesz belőle napjainkban. Aaron Eckhart fogja alakítani a visszavonult nyomozót, Captain Hookot, aki egy emberrabló után nyomoz. Ami még biztos, hogy Terrence Stamp is szerepelni fog a filmben, ahogy Sean Bean is, ez utóbbi alakítja Smee-t.

A Burt Wonderstone is egyre kihagyhatatlanabb vígjátéknak tűnik. Egyrészt Steve Carell és Jim Carrey rivális mágusokat alakítanak benne. Másrészt Steve Buscemi, Olivia Wilde és James Gandolfini is csatlakozik a szereplőgárdához. Ez utóbbi lesz a kaszinó tulaja, ahol legalább az egyik mágus fellép.

Alakul a Coen tesók új filmje, a Inside Llewyn Davis. Bár a főszereplő még nincs meg 100%-ra, de Timberlakenek már ajánlatot tettek az egyik főszerepre. Ezen kívül Oscar Isaac, Carey Mulligan és John Goodman is fel fog tűnni. Folk zene központú film lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.