New Rose: Prometheus, Mirror Mirror, Akira, Maniac, Spectral, X-Men, Woman in Black,

Ridley Scott azt mondta a Prometheusról, hogy nem véletlenül a “technológia első formáját” eltulajdonítóról nevezték el a filmet. És azt is, hogy a film utolsó 8 perce jó alapozása lesz az Alien. Nem úgy kötődnek majd, mint a Thing Prequel, csak valami nagyon halványan (végig Alien-film DNS-t emlegetnek minden nyilatkozatban).

A Tarsem Singh-féle Hófehérke történetnek Mirror Mirror lesz a hivatalos címe. Végre bejelentették. Vajon sikerül Tükröm tükröm-nek fordítani itthon a címet? (Mondd meg nékem.)

Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin) esélyes Tetsuo szerepére az Akira feldolgozásban.

Elijah Wood lesz a Maniac remake főszereplője. A antik próbababa árus ezúttal a neten szed össze a sorozatos gyilkosságaihoz az áldozatait.

A The Woman in Black kapott egy újabb szép weboldalt.

A Sherlock Holmes forgatókönyvének írója ugrik neki az X-Men: First Class folytatásának. még nem tudjuk mit fog írni, de Matthew Vaughn (a First Class rendezőja) azt mondja, hogy a film kezdésére már van ötlete: láthatjuk, hogy Magneto irányítja a Kennedy-re kilőtt golyót.

Spectral címmel készülhet egy Szellemírtók szerű, de komolyabb hangvételű film. Pár különleges kiképzésű katonát mutatna be, akik gonosz szellemekre vadásznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.