Hirtelen eltűntek két és fél hónap bejegyzései

A freeblog a hiba tájékoztatójában azt írja, hogy a napi archiválást végző szerverrel volt valami, így a legutóbbi működő mentést állították vissza, ami augusztus 27 volt. Ez a filmbuzin a Lopott idő előzetesének posztja lett. Egy kommentelő rögtön kapott is az alkalmon: ” Lopott idő? Kicsit ironikus :P” – Ádám. Teljesen igaza van.

Szerencsére sikerült visszanyerni a posztokat, de még rengeteg munka van velük, mert a címkék elvesztek, a tovább mögötti rész szintén. Párat már átnéztem ezekből és kitettem, hogy ne legyen akkora fennakadás.

Egyelőre a hozzászólások nincsenek sehol, de előfordulhat, hogy a kommentek is előkerülnek holnap, én bízom benne. Ha mégsem, akkor végtelenül sajnálom, tényleg, remélem nem lesz örök harag.

Mindez azon a napon amikor elég beteg is voltam, még mindig alig kapok levegőt és be van dugulva az együk fülem.

human
írta
2011. 11. 11. 03:02
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Hirtelen eltűntek két és fél hónap bejegyzései” bejegyzéshez

  1. ezzel a freeblog.hu-val mindig van valami problémád, vagy csak nekem tűnik úgy? miért nem váltasz? …

  2. Te jó ég, aug. 27??? Miért nem csinálnak gyakrabban? Vagy a leállással pár mentés is elszáltt, és ez volt a legfrissebb használható? Mondjuk így is-úgy is gáz, legalább a biztonsági mentésekre figyelhetnének betonbiztosan, legyen az akármilyen időközönként, de tutira legyen lementve.

  3. Nálam, mióta ez a szarság történt, a filmbuzi megfagyasztja a chrome-ot. Találkozott esetleg valaki más is ezzel a problémával?

  4. Carpeks: sajnos nem tudom reprodukálni. Ha adblockod van akkor próbáld meg filmbuzin lekapcsolni, de ez csak tipp.

  5. Carpeks: az adobe flash akad ki, ha egyszerre van nyitva pl a youtube meg a site akkor kiakad az ie és a chrome is általában.

  6. Először is jobbulást. Aztán pedig ez durva, és a többi oldalról (Yummuie pl.) nem is szólva.

  7. Nekem tele lett a hócipőm a Google Readerből kihalászott cikkeim újraszerkesztésével. Az összes képet meg kellett igazítanom. Most pont 150 bejegyzés van a 2010 októbere óta vezetett blogomban, amit a WordPressen folytatok tovább.

  8. human: Mostanra alaposan megroggyant a bizalmam a blogszolgáltatókban. Emiatt éppen átgondolom a blogírással kapcsolatos terveimet, és másfelé terelem az alkotói energiáimat. Egy-egy összetettebb cikken fél napot is dolgoztam! Sokkal jobban teszem, ha máshogyan használom fel a szellemi energiáimat. Miért folytassam tovább teljes gőzzel a blogírást, amikor az egész munkám elillanhat?! :-(

  9. Simán ott kell hagyni a freeblogot, mert ez vicc, amit műveltek; 70 napig nem végeznek biztonsági mentést és archiválást..? Az ország legynagyobb (?) blogszolgáltatója?! Nincs egy tükörszerverre pénzük (pár százezer forintos nagyságrend)?

    Ne vicceljünk, kérem. Szánalmas.

  10. háh, én is csak azután vettem észre hogy nem stimmel valami, miután a Lopott Időhöz faszán bekommenteltem. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.