Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D-előzetes

Azt hiszem ezt az előzetest még nem raktam ki. Ha nem láttam volna már a filmet kétszer, akkor el is hinném ez alapján, hogy jó. Korrekt trailert kanyarítottak hozzá, ez kétségtelen.

A film itthon is jön, szemben az Oroszlánkirállyal ezt megkapjuk az ismételt mozibaküldés környékén. Természetesen szinkronosan.

human
írta
2011. 11. 14. 13:39
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D-előzetes” bejegyzéshez

 1. Egy snittben benne is van a kedvenc SW karakterem, a noname hosszunyaku jedi mester, akinek láttán az egész haveri kör együtt röhögött a moziban, hogy elég hamar elvesztene egy fénykardcsatát, csak egy nyissz és no head.

 2. Hm..
  Csak real 3d-ben?
  Imax nem lesz?:S

  Mondjuk engem csak az zavar, hogy évente egyet adnak ki.
  Kéne egy olyan, hogy amikor kijött a 6. rész, akkor mind a 6ot adják egymás után, elvakult állatoknak, és akkor talán egyszer én is beneveznék egy ilyenre, és ezzel végleg letudnám az SW-t.

  Viszont most ez még túl korai, hiszen alig egy hónapja volt meg a bd “élmény”. (ahol a kedves magyar forgalmazó nem volt képes felolvastatni egyetlen egy szinrkonhanggal sem az új trilógia bevezető szövegét, se magyar felirat, de a réginek bezzeg volt felolvasója, na mindegy..)

 3. Legutóbbi TBBTből:
  -“Come on Sheldon! I’m pushing play. If we don’t start soon, George Lucas is going to change it again.”
  :DDD

  Alig várom a 4d-s verziót.

 4. 4D… xD Ennél is lennének szagok, minden bolygónak más :D JAbba palotájába olyan jó rohadó hullaszag…

 5. Az egész filmben a fogatverseny az egyetlen értékelhető jelenetsor. :D Az fasza, a 3D ott adhat valamit az élményhez.

 6. Zirowe:
  A bd-n, ha szinkronnal nézed az új trilógiát, magyarul úszik a szöveg az űrben.

  A konvertált 3D általában elég kaki, de Lucas szerintem nem sajnálja a casht normálisan megcsinálni, úgy is visszajön a többszöröse. És ha így lesz, én tuti megnézem majd 3D-ben is, pedig nem kétszer láttam.

  Utána meg majd akkor nézem legközelebb, ha digitálisan lecserélte Hayden Christensent, mert az ő alakítása az egész SW mélypontja. Emlékszik még valaki, hogy Lucas először DiCapriot akarta a szerepre? Csak akkor még nyálgép hírében állt (Titanic), és mindenki hőzöngött. (Én is.) :(

 7. Hát nem tudom, nekem ez az élmény nem hiányzott eddig. Az RTLklub is már csak úgy hébe hóba adja le a baljós árnyakat húsvét délután, mivel nincs rá nagyon nézettség. Szerintem moziban se lesz.
  Persze majd megyek éjféli vetítésre a jelmezesekkel, mert már miért ne.

 8. Pocok: ugyanez jutott eszembe, és milyen igazuk van. Persze a másik beszólás se volt rossz: “I know, high resolution sadness…” :-D

 9. Seöres Wándor:
  Natalie Portman nagyszerű színésznő, egyike az új generációs tehetésgeknek, akik bármire képesek – mégis, az egész prequel-trilógiában egy emlékezetes momentuma nincs. DiCaprio sem tudott volna szarból várat építeni.

 10. Fanboys: És mi van ha rossz lesz?

  BDJG
  A két fénykardpárbaj, főleg a végső sokkal jobb, mint a fogatverseny.

 11. Am hurrogjatok le,de nekem tetszett ez a rész is.Persze az eredeti trilogiánál nincs jobb,de nekem nem volt bajom ezzel a résszel.Persze 3Dben tutira ratyi lesz” de attól én még megnézem,h még is milyen?” na meg Szerintem flash ismét újra nézni a(z) SW-ket moziban :)

 12. “A konvertált 3D általában elég kaki, de Lucas szerintem nem sajnálja a casht normálisan megcsinálni, úgy is visszajön a többszöröse.”

  Mondok jobbat: szerintem Lucas nyugodtan megcsinalhatja kakira, ugyis visszajon a tobbszorose. Aztan megcsinalja jora es megint visszajona tobbszorose.

 13. “A konvertált 3D általában elég kaki, de Lucas szerintem nem sajnálja a casht normálisan megcsinálni…”

  Úgy legyen. Bár én még 2D-ben is simán megnézném újra moziban.

 14. Na, már megint a számítógépes animátoroktól kéne lehalni…
  Az a baj, hogy a film még ugyanolyan sz*r marad.

 15. Nekem nem volt bajom az új részekkel, az viszont igaz, hogy nem a régi már a hangulata. Ami egyébiránt, hogy is lehetne az, mikor TELJESEN MÁS KORSZAKBAN játszódik.

  Abban a bizonyos messzi-messzi galaxisban csak a Sith-ek bosszúja és az új remény között 19 év telik el, mialatt kiépül a SW év tízezredes történelmének legsötétebb, elnyomó államgépezete, melyet mi sem fémjelez jobban, mint a bolygókat gombnyomásra elpusztítani képes Halálcsillag,vagy a Waffen-SS fegyelmezettségével masírozó Rohamosztagosok milliói, mindez akkora szellemi terror mellett, amiben a lakosság nagyobb része még csak emlékezni sem mer már a Jedi rendre.
  Már elnézést, de hogy a francba lehetne ezzel megegyező hangulata egy olyan történetnek, amiben egy pitlák kis bolygó 14 éves királynője, bőrdzsekis néger testőrével és joviális mesterpilótájával felmenekül az ezüsthajójára, s végigrepül a Köztársaság szívébe vezető hosszú úton, két sármos Jedivel no meg egy stand-up commedys békaemberrel az oldalán?
  Darth Maul zseniális figurája és Palpatine hologramja egymagában nem adhatja vissza azt a baljóslatúan felemelő hangulatot, amit akkor érzett a késő hetvenes évek mozilátogatója, mikor 32 egyszemélyes űrvadász végső mentsvárként nekitámadt a 160 mérföldes, szuperlézerrel és rohamosztagosok millióival felszerelt űrbázisnak?
  De a Baljós árnyaknak nem is ez volt a célja…Miért is lett volna ez? Az még egy teljesen más világot mutat be, egy válságban lévő ezeréves köztársaság, hiper-szenzitív szabadságjogaival semmiképp nem hasonlítható a totális katonai diktatúrához.
  Tisza István válságban lévő,monarchista-parlamentáris politikai rendszerének vajon mennyire kellene hasonlítania hangulati téren Szálasi nyilasrendszeréhez? Pedig ugyanaz a nép volt a főszereplője mindkettőnek, s a kettő között eltelt idő is kb. annyi, mint amennyi eltelik a kis Anakin fogatversenye, és az Alderaan pusztulása között.
  Arról, hogy a felnőtt anakint alakító színész mennyire vált be, lehet vitatkozni, de ez már egyáltalán nem a filmnek tervezett hangulat függvénye-ez csak az ő teljesítménye. Lucas benne látta a tökéletes rosszá váló jófiút.
  Nem biztos, hogy jó választás volt, de azért szerintem nem tudta annyira lerontani azt az elképesztően összetett művészi munkát, ami annak a bizonyos három új forgatókönyvnek a megvalósítását jellemezte. Amellett nem csak rossz színészek szerepelnek az új részekben.
  Végezetül pedig ez azért egy sci-fi(vagy inkább űr-fantasy), ahol a Gettómilliomos, vagy a Hetedik Pecsét magasságaiba amúgy sem emelkedhetne a színészi játék.(Pontosabban, nem feltétlenül szükséges oda emelkednie) Nem is ez a célja-ezt maga Lucas is sokszor elmondta. (Aki persze csodás fantáziája ellenére egy igazi fukar üzletember, s még különösebben jó indulatúnak sem mondható, de ez is más lapra tartozik.)

  P.S: Az hagyján, hogy a fogatverseny milyen lesz 3D-ben,(ami eddig sem volt rossz) de a Yavin-i csata, vagy a Hoth-i invázió! Amikor majd a kólát szürcsölgetők közé lőnek a vászonról a Birodalmi Lépegetők,na az ATOM lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.