The Hunger Games-előzetes

Befutott a Hunger Games történetmesélős trailere. Most akkor mindenki megtudhatja, hogy miről van itt szó. Nem csak egy Battle Royalról. 12 körzet kiválasztottjai csapnak össze egy életre-halálra szóló viadalon. Nem ott kezdődik, hogy az erdőben vadásznak egymásra, miközben a tv közvetíti, hanem kiképzés meg minden.

HD a nagyoknak.

13 hozzászólás a “The Hunger Games-előzetes” bejegyzéshez

  1. Tetszik, hűnek tűnik a könyvhöz. Egyetlen nüansznyi dologba tudnék csak belekötni, de semmi értelme kukacoskodni.

  2. Nekem akkor is Battle Royal.. tök ugyan az, csak ebben felkészítik őket arra, hogy ölniük kell, ha élni akarnak, a BR-ban meg placcs bedobják őket a mélyvízbe, kegyetlenül, nyersen, ahogy a “játék” megkívánja azt…
    Mondjuk ettől még valószínűleg megnézem. A BR borzalmas volt filmben, jó volt könyvben.. Remélem ez jó filmen.

  3. Ez is trilógia báj dö véj. ÉS kint az amcsik meg vannak veszve a könyvekért.

    Sikergyanus lesz ugy érzem.

  4. A Battle Royale-ban épp az a jó, hogy ott kezdődik, ahol. A Hunger Gamestől egyébként se vártam sokat, ettől a trailertől meg pláne elment a kedvem.

  5. Sajnos nem túl jó a trailer, aki nem olvasta a könyvet azt tuti nem fogja berántani, aki meg olvasta az úgyis megnézi így is úgy is. Az tetszik, hogy az akcióból nem lőttek el semmit, és a kosztümök + szereplők is megfelelőek szerintem. Viszont amit mutatnak az nagyon súlytalan, semmi feszültséget nem sikerült a trailerbe vinniük. Ennek ellenére én nagyon várom a filmet, a történetet már ismerem, azt már nem tudják elrontani nekem, a látvány meg talán rendben lesz.

  6. Ugyanazon a véleményen vagyok mint Android,könyvben el marad a The hunger games a Battle Royale-tól.Igaz azt nem is várhatom el hogy megközelítse,ami meg még jobban fel húzott, hogy a második könyv meg a Battle Royale film második részét koppintotta le nagy vonalakban.Nem volt valami kreatív az írónő.Nem tudtam hogy az írói “szakma-vagy életforma” is hanyatlik kint,de hát ezt kapjuk terítéken.Ha már egy élőholt gyereket nemzhet.Ja hogy maradjunk a témánál és a filmnél!Na ezt viszont megnézzük,bár egyik szemem sír a másik meg nevet.

  7. a trailer lehetett volna jobb is, de nehéz lenne ebből a könyvből úgy akciódús trailert csinálni, hogy ne lődd le a poénok felét… én nagyon várom a filmet, mert ponyva ide vagy oda, a könyv engem nagyon megfogott. lehet hogy a témája hasonlít a brhez, de a stílus teljesen más. a brben a gyilkolás-túlélés problematika körül mozgott az egész, és nem sok mélyebb értelme volt, de nagyon jól megírt, érdekes és orvosilag majdnem pontos könyv, bár az kifejezetten idegesített, hogy nem zárták le teljesen, és Shuya kissé mary-sue volt nekem, miután a 4. lány áradozott róla magában. ami viszont a hgre nem igaz az az, hogy befejezetlenül hagyná a dolgokat (de az elbeszélés módja miatt sok benne a fehér folt), mert a következő 2 kötet szerintem eléggé kibontja a dolgokat. igaz, a második nekem se a szívem csücske, de azért meg kell hagyni, meglepett. a 3. kötetet most fejeztem be, és az viszont szépen lezárja az egészet, jó noir is lett.

    TL;DR: sz*r trailer, jó könyv, a br és a hg két tök más jellegű könyv, de van bennük közös. a filmen tuti ott leszek, mert a könyv zsííír.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.