Lucasra fújunk, Cameronnak elnézzük?

A Titanic 3D posztere nézhető meg most. És az akkor Leo-t nyálgépnek tartó filmkerülők most… várjunk csak, ők már úgy látták azóta. Anno hatalmas mozisiker volt, meglátjuk, hogy hányan mennek jövőre majd rá. A címre utalva: azért a Titanic jobb film.

A Titanic 3D posztere

human
írta
2011. 11. 15. 20:52
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Lucasra fújunk, Cameronnak elnézzük?” bejegyzéshez

  1. Ahhoz képest hogy mindig mondod human hogy kerüljük a flame-et, minden SW-al kapcsolatos posztodnál dobsz egy fricskát.

  2. Szerintem Human a Star Wars előzménytrilógiára gondolt. Igaza is van, azoknál sokkal jobb film, sőt, a Titanic egy JÓ film, míg azok nem (bár a Sithek bosszúja már elmegy).

  3. “Bocs ha hülye vagyok de minél jobb a Titanic?”

    gondolom a baljós árnyaknál. meg nagyon sok filmnél, tényleg remek volt. zseniális mozis élmény, sosem hittem volna, hogy egy ilyen hosszú film ennyire beszippant.

  4. Bástya: Lehet én is hülye vagyok, de én meg azt nem értem, hogy jön ide a TV2.

    Rubber_Johnny: szerintem arra gondolt Human, hogy a Star Wars I-nél jobb film a Titanic, amivel maximálisan egyet is értek.

  5. Gondolkodom a Star Wars 3d-n :)
    Erőt veszek magamon és megnézem.
    Vagy kapok egy midikloriánok beöntést és utána. :D

  6. szerintem jó film volt a Titanic, inkább csak az a Céline Dion szám volt nyálas, amit rongyosra vetítették az MTV-n.

  7. Szerintem ez egy baromi jó döntés. A Titanic az évezred utolsó nagy gigaprodukciója, ehhez hasonló vállalkozás csak napjainkban lett divat.

    Másrészt meg, én nagy rajongója vagyok. 1997-ben még gyerek voltam, moziból ergo így kimaradt. Simán vevő leszek rá. A 3D nem is lényeg, csak a szép nagy IMAX vászon. Remek élmény lesz, ez tuti.

    Másrészt meg ez a film, semmit nem vesztett a népszerűségéből. A nézők és a kritikusok is imádják. Tuti jó döntés a 100 éves évfordulóra mozikba küldeni, na ennek van értelme. Jobban mint mondjuk az Oroszlánkirálynak vagy a Szépség és a Szörnyetegnek (bár azokat is szeretem).

  8. Last: a Disney filmeknek azért van értelme, mert született azóta egy teljesen új generációnyi néző. Titanicból nem nézném ki, hogy becsábít sok mai tinilányt, mint anno, úgyhogy ez inkább ujranézős, első randit megismétlős cucc lehet. Elég buli lehet összetrombitálni ugyanazt a társaságot annak, aki úgy látta. Vagy nyálas lenne mint a betétdal?

  9. Rita: TV2 gondolom azért jött szóba, mert a Titanic ilyen nagy zászlóshajó (ha-ha) filmjük, ami lemegy karácsonykor meg még talán kétszer évente, hasonlóan a Mátrix és Godzilla. Azért inkább ez legyen, mint Bud Spencer végtelenített életműve.

  10. nekem az egyik első mozis élményem volt. 8-9 lehettem, és a 2.vetítési napon néztük is.. ment az egész család:)
    előtte már 3 Leós filmet is láttam, szóval Leo hamar kedvenc lett..

    Én azóta mondogatom, hogy a film is jó, és Leo is!!

    kiváló alkalom nosztalgiázni:)

  11. ne haragudjatok nekem nem jőtt be nagyon unalmas volt és elisalutam rajta azelső 2 ora nagyon nyálas volt a végig sem tudtam megnézni

  12. :D

    Jó film volt a Titanic és nagyon remek mozis élmény, viszont én nem leszek ott a vetítéseken, túl sokszor láttam.

  13. Nekem is első moziélményem.
    Mindenesetre már a tököm kivan, hogy régi filmeket háromdésítenek azt kidobják újra. EGY MOZINÁL A SZTORI A LÉNYEG B*ZMEG…

  14. a titanic tényleg jó film, rengetegszer láttam, bár én nem a mozit, hanem a sima bd-t várom egy ideje :)

    de persze azért itt kíváncsi lennék a 3d-re, mert az eddigi 3d-sített filmek nem igazán sikerültek, de Cameron azért mégis csak Cameron, eddig szinte minden filmjében veszett jó lett a képi világ, most majd megláthatjuk, igazából mit is lehet kihozni belőle némi igényességgel

  15. minase: igen, ez így megvan, csak a kommentben nem láttam az összefüggést. Mármint hogy mi köze is van a tv2-nek a 3D-s vetítéshez. Vagy a hazai mozik is leadják majd 3D-ben?

  16. És mégis a star wars a világ legnagyobb,LEGNAGYOBB rajongótáborával rendelkező alkotás. lehet szeretni vagy utálni. a lényeg hogy az emberek nagy részének bejön! Jó film a Titanic, de Baljós Árnyak 3D bevételei odavágják majd.

  17. Hát nagyon nem értek egyet. A Baljós Árnyak nagyon rossz, de a Titanic… Életem legrosszabb öt órája. Mind Kate Winsletnek, mind Leonardo DiCaprionak messze a legrosszabb filmje. Érdekelt volna maga a Titanic sztori, de kábé fele ilyen hosszúságban, fele ennyi közhellyel és tized ennyi nyállal.

    De most komolyan: http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU

    Egyébként remélem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül de a minőséget ne bevételbe mérjük már!

    Alásszolgája: Én

  18. Erre is csak azt tudom mondani amit a Baljós 3D-nél is,hogy ami nem jött be anno az most sem fog 3D ide vagy oda…..
    egyébként meg most beszéljünk komolyan! Feltétlenül a Titanic az aminek 3D-ben kell feszítenie?Úgy értem az utolsó óra okés ott van látvány ami biztos büntetni fog 3D-be de az előtte lévő 2 órában csak szirupot öntenek a nyakunkba akinek ez kell 3D-be hát lelke rajta….persze biztos lesz olyan is aki kapkod majd a kanapén elterülő Kate Winslet cickói után de amúgy meg …. szóval én nem nézem el Cameronnak!

  19. Emlékszem, nyolc éves voltam, mikor adták a filmet, szóval a mozizós élmény kimaradt az életemből. Kaptam helyette akkor egy sulis, rongyosra nézett videokazettás, csoportosan nézős élményt, amitől persze el is ment a kedvem. Az akkori ‘húdenagy’ felsőbbéves lányok végigsikongatták Leo minden jelenetét, és mit mondjak, teljesen elment a kedvem mind a filmtől, mind Leótól. Hál’ Istennek, azóta változott a véleményem, amihez sajnos jó sok évnek el kellett telnie, de számomra most már Dicaprio az egyik legjobb színésszé nőtte ki magát, és szeretném a Titanikot is moziban megnézni. Jó lesz egy picit mosolyogni, és másképp megnézni a filmet. Várós.

  20. Ja es imax vaszon meg BBrip majd ;)

    TV2 es tarsai vagy 4:3 ban adjak ezeket (pan and scan jobb esetben)
    most meg mikor 70% lcd tv arany van 4:3 frame be behuzzak a 16:9et nem hogy vegre mindenhol foldi sugarzassal igazi hd-t adnanak kicsit gaz mar.d

  21. Én Lucasra sem fújok. Mindig jön egy újabb formátum, mindig pénzt csinál belőle. Igaza van, akinek nem tetszik, ne nézze. És a Titanic (SZERINTEM, még mielőtt…) túl van kicsit lihegve. Lehetett volna belőle egy pörgős 100 perces film, ehelyett 3 óra lassú szirup. Semmiképp nem 11 Oscar. De ez csak egy vélemény, mondom.

  22. A Titanic-ot kedvelem, simán elmennék moziba is rá, de 3D-ben nem. Láttam most már talán 3-4 filmet is 3D-ben, és a rengeteg negatívum mellett (kb 5 perc tán megszokja a szemem és nem látom 3D-nek, végig fejfájás), semmi pozitívat nem ad a filmekhez. Ezvan.

  23. Szerintem mindegy, hogy Lucas vagy Cameron 3D én mindkettőre vevő vagyok a Titanic egy jó film, Caprio egy oscardíjas színész oscar nélkül (lehet Nem a Titanicért) a 100 éves fordulóra jó húzás a 3D.
    A baljós meg egy átvezető, indító résznek teljesen jó volt.
    Mindkét filmet újra tudom nézni.3Dben is.

  24. miért mondja mindenki hogy újabb bőrlehúzás… a starwars lucas tulajdona, a titanic cameroné… mindkét filmet nagyon sokan szeretik.. ez nem bőrlehúzás, hanem a film tökéletesítése… szeretnék a rendezők hogy a filmeket a nézők végre olyan minőségben és olyan színvonalon láthassák amit a rendezők szeretnének..

  25. csakegyolvasó: gyönyörű promószöveg lett ez így

    a SW előzmény trilógia önmagában is egy kalap szar, a tökéletestől fényévekre van, szóval pont nem a 3D fogja, az eredeti meg már így is tökéletes, pont nem a 3D fogja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.