Mirror Mirror-előzetes

Két kérdésem lenne hozzátok:

  1. Hányszor lehet megmutatni két perc alatt az a kastélyt/várat?
  2. Jobban néz ki a Snow White and the Huntsman?

Az látszik, hogy Tarsem Singh (Sejt, Zuhanás) komolyan gondolta a komolytalan jelzőt. Ezzel jellemezte az ő Hófehérke feldolgozását, talán még azt is mondta rá, hogy gyerekes. Hát erről van itt szó, mese, csodálatos látvánnyal, néhol rossz CGI-jal, és könnyedséggel.

HD a nagyoknak.

41 hozzászólás a “Mirror Mirror-előzetes” bejegyzéshez

  1. Volt egy pillanat, amikor beugrott A Herceg menyasszonya, de az összhatás az inkább “snow-way”!

    Jessusom, hová süllyed Tarsem? Indított egy Sejttel, ami rendhagyóan bizarr és művészi volt, annak ellenére, hogy egy kőegyszerű krimi az alapja.

    Azután jött a csodálatos Zuhanás, ami egy IGAZI mese! Remek sztorival, és szereplőkkel, nem beszélve a páratlan vizuális élményről….

    Majd idén egy 300-klón Immortalst tud felmutatni, ami tipikusan azon filmek egyike, amire már nem emlékszel a mozi bejáratát elhagyva. (a forgatókönyvet és a párbeszédeket meg sem említem, mert csak felhúzom magamat…)

    És jövőre meg komolyan jön EZZEL a FOSSAL? Az Immortals legalább jól nézett ki. Ez meg nem elég, hogy üvölt róla a stúdió-erdő, iszonyat gagyin néz ki. Még a fényelés is. A trailer is tele van kínos szóviccekkel, ráadásul az ocsmány Julia fuckin’ Roberts a főszereplője, akinél kevesebb unszimpatikusabb emberi lény létezik a Földön…

    Mi lett Veled Tarsem? Ennyire kell a lóvé?

  2. Hát ez a film már annyira gagyi, hogy muszáj lesz megnéznem. Az előttem szólóval annyiban egyetértek, hogy alapból nekem sem szimpatikus Julia Roberts, ebben a promóban viszont úgy tűnik, hogy kifejezetten élvezte a szerepét és nekem a poénok is tetszettek. Más kérdés, hogy magyarul valószínűleg vagy félrefordítják őket, vagy (ha szerencsénk van és ez kivételesen hozzáértő kezekbe kerül) akkor turbósítanak rajta egy kicsit. A vérgagyi CGI egyébként még nem is zavar egy olyan filmnél, ami nem veszi komolyan önmagát, sokkal inkább a béna kosztümök, amik valószínűleg nem direkt ilyenek, csak hiányzott a kreativitás.
    (Amúgy meg a mostani királynőkről jut eszembe, hogy Tilda Swinton alakításán úgysem fognak tudni túltenni, bár az nem Hófehérkés, de a gonosz mesebeli királynők közt abszolút favorit a maga neurózisával.)

  3. Azért mennyire éghet a pofájuk amikor megnézik az alkotók a huntsman trailert és akkor gondolnak bele, hogy “jajj mit tettünk”… :D
    Ez annyira gagyi, hogy nem tudtam végignézni a trailert sem. Szerintem minden pénzt Julia tett zsebre, és azért nem volt zsé normális díszletre, jelmezekre és CGIra… :)

  4. Hát a Cell egy nagy rakás kaki volt.
    Ez a film kicsit olyan “epic movie” gagyi szintű. Néhányszor kuncogtam egy kicsit. Mellesleg ezt nem kell komolyan venni, ez vicces, a másik meg komolyabb darab. Vicces JR-et a változatosság kedvéért egy ilyen szerepben látni.

  5. Maximálisan egyetértek LA-vel, ezt viszont megmosolyogtam, így gyerekfilmként adok neki egy esélyt, de abszolút Huntsman…

  6. Ég és föld a 2 film között a különbség. Míg a Theron-os próbál komoly lenni és az akcióra gyúr, addig ez egy kellemes vígjátéknak ígérkezik. Nekem tetszettek már a poénkodások is, főleg a varázsitalos.

    A CGI és a díszlet meg a Your Highnes! filmben sem volt túlspilázva, mégis jót szórakoztam rajta. Egy komolyabb filmnél már szembetűnőbb lenne ezek gyengesége.

  7. Ugye? A SZEMÖLDÖK!!!!:O Holly crap!
    Julia Robertset alapból utálom, a poénok borzalmasak és egyáltalán minek két Snow white film? Vagy akkor az egyik miért nem lehetett a Snow white and Rose red feldolgozása?
    Mindegy kisgyerekek még élvezhetik.

  8. “- Johnny, la gente esta muy loca! WTF!? ”
    Valahogy ezen a véleményen vagyok.

    J Roberts felvette S.J.P. lóarcát!

  9. én Julia-ban a trailer alapján kellemesen csalódtam :) sztem aranyos. (az utóbbi időben nem szerettem már a filmjeit, de anno, kiskoromban a Pretty Woman miatt szerelmes voltam belé LOL :)

  10. Hát a Huntsman verzió lényegesen jobban bejön. de tényleg nincs értelme az összehasonlításnak, mivel teljesen más megközelítésből látjuk a dolgot. (Az egyik akció-kaland, ez meg inkább vígjáték) ettől függetlenül erre tuti nem fogok benevezni. A Snow White-ra már inkább.

  11. megtippelem mi lesz, az, ami mindig.

    a Huntsman trailerében ellőttek minden látványos jelenetet, meg annyira más és sötét és új akar lenni, hogy még a katonák is szilánkosra törnek az erőlködésben – egyébként egy unalmas és semmitmondó vacak lesz. bukta.

    ez pedig egy aranyos és vicces mese, özönlenek majd rá a kisgyerekes családok, szerény siker, pár év múlva karácsony táján feltűnik a kereskedelmi adókon is.

    ezek a tippjeim.

  12. Családi(gyerek)film karácsonyra. Özönleni fog a nép a mozikba. Én legalábbis karácsonyra tettem volna a premiert. De még az is lehet, hogy ezt is meg fogom nézni ha éppen olyan kedvemben leszek.

  13. Az egyik verzió sötét hangulatú lesz a másik pedig vidám. És ez igy van jól. Mindenki megkapja, amire vágyik.

  14. Rita: Tilda Swintonon akármilyen szerepben nehéz lenne túltenni. Már az sértő rá nézve, hogy egy ilyen poszt kapcsán említed nevét ;)

  15. Uh,szerintem ez nagyon jó =D A jelmezeknél meg pont azt érzem,hogy kreatívak meg furcsák,de látványosak és ez jó. A szemöldök meg nem gázos,hanem szvsz szép.

  16. Érdekesnek tűnik mindkettő, viszont az biztosra merem venni, hogy mindkét filmet a mostohák viszik majd el a hátukon. Nem vagyok egy Julia Roberets fan, de ebben kifejezetten tetszett, ami pedig Charlize Theront illeti, és ha lehet hinni a trailernek, akkor hátborzongatóan jó lesz, jól is áll neki ez a szerep.

  17. én sem látom értelmét összehasonlítani, mert világos, hogy más-más irányból közelítenek a dologhoz…nekem a trailer alapján a snow white nagyon erőlködik, hogy hú de sötét, hú de félelmetes legyen…meg hát ott van kristen…nekem ez a mirror mirror sokkal izgalmasabbnak néz ki, hogy így fogták meg a történetet.
    a kosztümök pedig:igen, furcsák, de ez nem egyenlő azzal szerintem, hogy igénytelenek vagy bénák lennének; sokkal inkább különlegesek…és nagyon szépek.

  18. Ha a pár borzalmas szóvicctől eltekintek, akkor nagyon kellemes kis filmnek néz ki. Kicsit olyannak tűnik mint a Stardust volt, és ez elég nagy jó pont a filmnek így látatlanban.

  19. Őszintén, remekül szórakoztam ezen a bemutatón. Nekem nincs nagyobb bajom J.R.-el mint bármelyik Hollywood-i színésznővel és valóban kifejezetten jól áll neki ez a komoly-komolytalan szerep. Attól azert félek, hogy ő talán jobban szórakozott rajta, mind majdan a nézők, de ez kiderül.
    Számomra mindenképpen dvd élmény lesz, a Huntsman-nek , pedig adok egy esélyt a moziban.

    Válaszok: 1.idegesítően sokat mutatták a kastélyt.
    2. a válasz egyértelmű, a Huntsman mindenképpen várósabb

  20. Charlize Theron gonosz, Julia meg viccesen gonosz.
    Az elsőben túl sok az akció, a másodikban a hülyeség.

    A hófehérkéknek meg aztán igen nagy szerepük van :D

    Engem ez jobban megfogott.

  21. Messze lesz ez a Stardust-tól sztem,mindenképpen a Huntsman-t várom jobban.J.R. pedig tényleg vagy megöregedett,vagy el van torzítva az arca,mert nagyon rondának tünik magához képest…

  22. 1. tizenegyszer, ha jól számoltam
    2. másképp. egyiket sem várom nagyon, de JR miatt ez nagyon nagy hátrányból indít

  23. nekem 1kérdéem lenne: csak én látok párhuzamot Tarsem Singh és M. Night Shyamalan elcseszett karrierje között?

  24. PolluxHUN

    Tarsem még csak most kezdi ásni a karrierje sírját, míg Shayamalan már beverte az utolsó koporsószöget is…

  25. Huntsman jobban érdekel.

    A Mirror, Mirror mesésebb, és furcsállom, egy időben két Hófehérke-feldolgozás is kigördül a mozikba. Csak nehogy összekeverjék a kettőt :D
    (Mint öcsém aki a rajzfilm Zöld Lámpással találta magát szembe az élőszereplős film helyett XD)

  26. Mioma: sőt, még egy projekt volt amikor a mirrort és huntsmant elkezdték,d e az elhalt közben. Durván felkapták valamiért Hófehérkét egyszerre.

  27. Nagggyon vicces :D A másikat Theron miatt akartam megnézni, kár, hogy ki nem állhatom a hősnőt. Ezt Julia Roberts miatt nem akartam megnézni-eddig. Remélem tényleg ilyen vicces lesz.

  28. Hát egyértelműen a Huntsman a várósabb, bármennyire is rühellem K.S.-t, de remélhetőleg olyan keveset lesz a filmben is mint a trailerben :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.