Az éhezők viadala-nyereményjáték utolsó fordulója

A Hunger games, amiből nemsokára érkezik a film, tulajdonképpen egy könyvtrilógia, ami az alábbi regényekből áll: Az éhezők viadala, Futótűz és A kiválasztott. Ezek közül kettő már megjelent, az utolsó pedig november 17-én, tehát ma kerül a polcokra. Ennek örömére az Agave kiadó támogatásával mindegyik kötetből kisorsolhatok 3 példányt. Az éhezők viadalával és a Futótűzzel ezt már megtettem, úgyhogy most szombat estig A kiválasztottért kell emailt küldeni.

Ezúttal nem bonyolítom túl: A kiválasztott tárggyal írjatok egy levelet a *** címre. Nem kell semmi másnak szerepelni benne. Ha írsz, akkor azt úgy veszem, hogy kell a könyv. A polgári neved és címed ne írd bele, ezeket akkor kell csak megadnod ha te vagy a szerencsés.

Vasárnap estig mindegyik kötet nyerteseit értesítem. Még nem írtam azoknak sem, akik az Éhezők viadalát vitték el, szóval könnyen lehet, hogy te is benne vagy. Pont te. Nem kell csüggedni egyelőre.

human
írta
2011. 11. 17. 17:59
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Az éhezők viadala-nyereményjáték utolsó fordulója” bejegyzéshez

  1. azért mert a meyer ajánlja attól még lehet jó könyv. Sőt az is, 1000000000x jobb mint a Twilight és ne ijedj meg, ez könyv nem twilight stílusú és főleg nem meyer-i :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.