Rampart-előzetes

Azt állítják a trailerben, hogy “The most corrupt cop you’ve ever seen on screen.” James Elroy-t hozzák nekünk a vászonra, méghozzá Woody Harrelsonnal a főszerepben. Ez kell.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 11. 19. 05:07
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rampart-előzetes” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy dráma meg komolyság, de korruptság terén senki sem tudja felülmúlni Torrentet!!:D

  2. Ellroy nem nézett semmit! A Cartaphilius könyvkiadó oldaláról, róla: Saját bevallása szerint nem néz tévét és nem olvas regényeket, nehogy azok befolyásolják az írásait, önmagáról pedig szerényen így nyilatkozik: „A regényírás mestere vagyok: a legnagyobb krimiíró a világon. Az vagyok a krimi műfajában, mint Tolsztoj az orosz irodalomban vagy Beethoven a zenében.” :)

  3. még az a szerencse hogy Ellroy önbecsülése a helyén van. szörnyű lenne haegy öntelt hólyag lenne. :)
    Woody meg Woody akármit csinál az tipikusan ő. És jó.

  4. human, superben: pedig lehet jobb volna neki, ha nezne, mert felesleges ugyanazt megirni plagium utjan es veletlenul is:) ettol fuggetlenul megnezzuk woody tolmacsolasaban.

    spinakker: attol fugg, hogy mi a definiciod a “szinesz” kifejezesre, ha csak annyi, hogy miota jatszik filmekben, akkor minimum 20 eve, ha viszont az, hogy filmszerepei soran mikor alkotott maradandot, akkor mar kicsit nehezebben tudok valaszolni, mert nekem nagyon gondolkodnom kell, hogy miben lattam. talan sivatagi capakban es a marsos/stathames/natasha henstridge-s filmben.

  5. todie: igen, valahogy én is így értettem: az egy dolog, hogy filmekben szerepel (20 éve? Komolyan?), de hogy színész?
    Láttam a Sivatagi cápákban, de nem emlékszem, hogy a komoly, összehúzott szemöldökű arckifejezésen kívül mást is csinált volna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.