18 hozzászólás a “Még több Bane, és más képek” bejegyzéshez

 1. Most olvastam a riportot amiben maga a rendező beszélt a film sztorijáról:

  Christopher Nolan a záró epizódra új lapot akar kezdeni Batman történetében, éppen ezért 8 évet előre ugrik az időben, hogy egy teljesen más Bruce Wayne lehessen története főszereplője.

  A nyolc évvel idősebb Bruce Wayne közel sincs olyan jó állapotban, mint előző mozis kalandja során, Nolanék pedig ennek a leharcolt figurának választottak specifikusan egy olyan fő ellenséget, aki mind mentálisan, mind fizikálisan próbára tudja tenni. Mint az ismeretes, a hatalmas Bane-ről van szó, akinek a küzdőstílusa nem a megszokott, hiszen az nem a harcról, hanem inkább a vérengzésről, brutalitásról szól, amerre jár, ott reccsennek a koponyák, roppannak a bordák. A készítő interjúk során Bane eredetéről is meg lehetett tudni ezt-azt. Például, hogy a történet elején megsérül, szenved a fájdalomtól és a túléléshez valamilyen fájdalomcsillapító gázra van szüksége, s ezért van rajta a maszkja, melybe két cső csatlakozik, amik a hátán lévő tartályból adagolják neki a szert.

  Én már nagyon várom!

 2. ez a Bane nem az aki a Batman és Robin ban szerepelt? ott is volt vmi ilyen csöves vmi … ha jól emlékszem, abból a tagból is álltak ki csövek és az tartotta életben.

  bár sztem ő tuti nem az volt.

 3. A lapban van egy interjú Nolan-el, melyben érdekes dolgokat árul el.
  (Mondhatni spoiler veszély a továbbiakban!)
  Többek között, hogy a Rises nyolc évvel később fog játszódni a TDK-nál. Tehát ez egy valamivel idősebb Wayne lesz, akit nem épp a legjobb állapotában fog elérni az újabb kataklizma.
  Azért Nolan-ék ezzel finoman átemelnek egy motímuvot a Returns képregényből – jó azért Bale nem egy szenilis öregembert fog játszani, de azért nyolc év elég sok idő.
  Persze újra le lett szögezve, hogy ez valóban a Batman történet vége – már ami Nolant illeti.
  Csak győzzük kivárni a jövő nyarat és elkerülni a további spoilereket (amit úgyse leget (:(

 4. ungarosaurus 2011. 11. 21. 20:59

  Wow ilyet még tolhatnál ha van infód. Ennek a “8 év magánynak” az egyik szimbóluma a jég lesz vajon? A sok forgatási kép és a plakát színvilága alapján télen fog játszódni a történet, ebből lehet sejteni…

 5. De, az a Bane, csak másféle feldolgozás/megközelítés. A kéregénybe batmant csúnyán össztöri, és amíg lábadozik egy helyettesítő batman ugrik be

 6. Remy: de, az is Bane volt, olyan, mint a képregényben, ez meg itt Nolan változata :-)
  Eredetileg meg nem az tartotta életben, hanem az csak egy Venom nevű szert fecskendezett a szervezetébe, amitől szupererős és óriási lett, meg ugye nem gyengén pszichopata. A képregényben egyszer jól el is intézte a repülő rágcsáló barátunkat.

 7. Remy
  De az Bane volt, csak nagyon bugyutának adták elő, bár az a film is az volt sajnos

 8. Mondjuk ami egy picit ellentmond a 8 év dolognak, az az, hogy Bane Dentről tart a kezében egy képet.
  Ez azt engedi sejteni, hogy Dentet akarja megbosszúlni/Dent miatt akarja elkapni Batmant.
  Gondolom erre nem várhatott 8 évet, mert addigra az emberek simán elfelejtik.

  Legalább is én így gondolom.

  Lehet Nolan ezzel akar mindenkit félrevezetni. :D

 9. br41n: feltűnt a kezében lévő Dent fénykép?

  Na mindegy, úgy tűnik mégis igaz ez a 8 év dolog.

 10. Szerintem is mehetett volna valaki nagyobb darab Bane-nek. Tom Hardyt szeressük, és minden tisztelet, hogy a szerep kedvéért felkapott nem kevés kilót (hiába, tanulhatott Bale-től :)), de ide jöhetett volna valami elcseszettebb hústorony (Steve Austin jut eszembe mondjuk, bár nyilván huszadannyira jó színész, mint Hardy). Ha ez lesz a film legnagyobb hibája, akkor azért annyira nem leszek szomorú. :)

 11. Kenike:Hát Hardy a már emlegetett Bronsonban szép nagy darab és engem nem kicsit ijesztett meg állatiasságával.Szerintem ebben a szériában eddig nem igazán volt színész terén mellé nyúlás,most sem lesz.Bár azzal egyetértek,hogy az utolsó előtti képen,nem egy igazi zúzógép…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.