A Tomb Raider rebootról

A film producere szerint teljes reboot lesz. Onnan veszik fel a fonalat, hogy Lara Croft még egyáltalán nem a menő Tomb Raider, a karakter fejlődésének kezdetét kapjuk meg. Lara Begins meg a többi hasonlítás. Visszanyúlnak a gyökereihez.

Őszintén szóval én kedveltem a játékokat, főleg a 2-3-at, így bizony örülök, hogy Jolie nélkül rebootolják, hátha most jó lesz. Ti már szavaztatok ki legyen az új Lara.

human
írta
2011. 11. 22. 03:59
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Tomb Raider rebootról” bejegyzéshez

 1. Figyelembe véve, hogy mennyire rosszak voltak az eddigi filmek, én ezt nem tekintem rókabőrnyúzásnak…

  simán ráfér egy reboot, nemsoká jön a játék is, újragondolva. És valóban voltak/vannak nagyon jó részei a game-nek (pl. a 2. marha jó volt annak idején)

  Felejtsük el Jolie-t és a bűn rossz Tomb Raidert. Jöhet valami új. :)

 2. Egyik első játékom volt a Tomb Raider, imádtam. Szerintem van még kihasználatlan potencál a megfilmesítésben. :]

 3. Szerintem meg mindkét film viszonylag jó volt, a természetfeletti lényeket leszámítva tetszettek. Aztán játszottam pár játékkal is és azokban is ilyen misztikus dögökkel kellett harcolni, szal nem értem, hogy mire ez a nagy fújolás az első kettővel szemben. Ráadásul szerintem Jolie is abszolút illett a karakterhez, ha kicsit hízna, még most is jó lehetne.
  Az meg kifejezetten idegesítő, hogy manapság mindenből csak rebootot kapunk, egyszerűen nem mernek/akarnak rendes történeteket szőni. A játékokból már ismerni Lara múltját, ha azt tolják elénk, akkor dög unalmas lesz, ha valami újat, akkor meg egyáltalán nem illeszkedik a játékokhoz.

 4. szerintem is illett jolie-nak a szerep anno, és az első rész még szórakoztató is volt, a második többnyire inkább unalmas
  új tomb raider film jöhetne, de az eredettörténetek még unalmasabbak, szóval a hír nem hozott lázba

 5. naja, viszont bele kell gondolni hányan ismerik a játékosokon kívül az eredettörténeteket, és akármennyire fájdalmas, egy játékadaptációt sem a számukra készítenek.

 6. Megmondom őszintén nekem nagyon nem hiányzik Jolie…Remélem összehoznak egy értelmes filmet…

 7. Gina Carano-t én is olvastam, de nem jó. Tény, hogy hitelességi szempontból ő lenne az ideális, csakhogy a karakter mégsem neki való. Ő egy egész jól kinéző keménycsaj, de Lara-nál a dögösség valahogy mindig előrébb állt, mint a hitelesség. Ide nőiesebb vonalak kellenek, mint amilyennel Carano rendelkezik. Lara nem feltétlenül az erejével oldja meg a helyzeteket, hanem az atletikusságával és eszével, márpedig Carano nem az a nagyranőtt tornász alkat… Ezzel együtt fontos persze, hogy a megjelenésből adódjon az a fajta kick-ass mentalitás, ezért is volt Angelina Jolie annyira jó Lara. Persze most már nem lenne annyira alkalmas a szerepre, szerintem olyan lett az arca, mintha egy koponyára bőrt húztak volna.

  Bár igaz, hogy nem elég ismert, de nekem az abszolút jelöltem Daniela Ruah lenne. Igaz, hogy nem épp brit, de attól még minden más megvan benne ami kell.
  Ha valaki nem tudná ki az: http://portuguese-american-journal.com/wp-content/uploads/2011/08/DanielaRuah_1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.