The Dark Knight Rises infók is vannak

Az Empire cover mellé ezek jártak: a történet 8 évvel a The Dark Knight végétől veszi fel a fonalat.

A 3. rész gonosza, Bane nem csak fizikailag, de mentálisan is próbára teszi majd Batmant. Egyszerűen brutális Bane, nagydarab őrült, ez a pusztakezes harcban mutatott stílusán is látszik. A pusztításról, a megsemmisítésról szól a verekedés vele. Tört bordák, koponyák jelzik útját. Az arcán található maszk pedig egy korai sérülése miatt adagolja a fájdalomcsillapító gázt, ezért megállíthatatlan.

Nolan azt is mondta, hogy a Mission Impossible előtt IMAX-ben vetített prológ az a film első 6-7 perce lesz. Bane felvezetése. Akkor ahogy Joker volt ezek szerint, megismerteti velünk a karaktert röviden.

Bale azt nyilatkozta, hogy Bruce Waynet nagyon nyomasztja azt is majd, hogy csak Alfred tudja a titkát, a világ egy sekélyes playboynak hiszi.

Gary Oldman pedig az MTV-nek nyilatkozta, hogy Riddler és a Pingvin helyett egy másfajta történettel jönnek. Méltó lezárása lesz az eddigi történetnek, Nolan nem állna csak úgy neki egy folytatásnak, mert megteheti.

45 hozzászólás a “The Dark Knight Rises infók is vannak” bejegyzéshez

 1. ez szerintem pont elegendő infó ahhoz, hogy ne verje agyon a filmélményt, de mégis legyen valami fogalmunk arról, hogy mit is fogunk megnézni. innentől azt hiszem előzetes és info zárlatot rendelek el saját magam részére a filmmel kapcsolatban :)

 2. OK. Na most jött el az a pont, hogy nem bírom, azonnal meg akarom nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tolják ide, de izibe!!!!!!! :D
  Jól hangzik ez a pár infómorzsa. De most már többet tényleg nem szabad nézegetni és olvasni. Már a képekről leszoktam. Persze még így is óhatatlan, hogy pár becsúszik. :P

 3. 1. Bane karakter volt már a Batman és Robinban?!
  2. Joker akkor meghalt, a Sötét lovagban?

 4. Ja Bane benne volt de gyakorlatilag bohóc szintre alacsonyították.
  Joker halálát szerintem kegyeleti okokból nem rakták bele. Annyira adja magát a jelenet, hogy Batman elengedi. Szerintem.

 5. h82

  ha nálad az igazság kulcsa kedves, légy oly szíves oszd meg velünk. ha a Burton filmben megmakkanhatott, ide is berakhatták volna nyugodtan….

 6. Épp ezért volt jó, hogy Nolan életbe hagyta. Burton filmjei óta akkora divat lett, hogy minden képregényhős ellenfele meghal a filmvégén…
  Nolan legalább szakított a hagyományokkal, életben maradt a gonosz, viszont a hős szerelme meghalt. Remélem most ez a tendencia fog következni, így jobban bemutatja, hogy drámaiabbak ezek a hősök, mint azt a nagyközönség hiszi…

 7. 8 ev???
  Akkor hany eves most Batman? 41-42? (elso filmben unnepeltek a 33-at asszem)

  Azert remelem nem ez lesz az utolso.

 8. Az igazság kulcsa? Mondjuk, hogy Batman MONDJA Jokernek, hogy nem fogja megölni, az Arkhamban fog ülni. Batman nem öl szándékosan, ugyanúgy mint a “szuperhősök” 90%-a, még Nolan filmjében sem. Az öszzes bűnözőt csak kiütötte, Twoface-t se akarta megölni, Ra’s Al Ghulnál nem volt választása, szvsz az a fickó nagyobb fenyegetés volt mint Joker valaha is lett volna.

 9. Lehet, hogy ez már hitvita, de Joker visszapofázott neki, nem is akármit. Ezért kellett volna fejre ejteni :)

 10. Hitvita? Ez nem hitvita, ez belemagyarázás, pont olyan mint amikor mindenki azt kérdezte a film után, hogy akkor most 2Face halott-e? Halott, ott volt a halott kihülőben lévő teste a földön, többször elmondták, hogy meghalt, ezért(többek között) kelett Batman-nek azt csinálnia amit csinált. Joker él, nem lett kivágva a halála, csakmert Ledger meghalt.

 11. Ez az a bénaság, aki a Batman & Robin -ban volt?
  Nem lehetett volna valami új karaktert előszedni?

 12. Leoben: Ra’s Al Ghul-t nem ölte meg, csak hagyta meghalni.

  SPOILER(?)

  tegnap valahogy odatévedtem a TDKR imdb oldalára és a szereplők közt ott van Liam Neeson is. ezek szerint Ra’s Al Ghul életben maradt?

 13. Gurren: igaz, rosszul emlékeztem.

  Viszont imdb szabadon szerkeszthető, akár énis beírhattam volna Liam Neeson nevét.

 14. “…film első 6-7 perce lesz. Bane felvezetése. Ahogy Joker volt ezek szerint, megismerteti velünk a karaktert.

  Hogy mi volt Joker? Human, ezt a mondatot már megint nem értem.

 15. Joker Batman ősellensége, ellentéte. A rajzfilm sorozatban és a képregényekben sem öli meg. A Tim Burton-ös Batman egy teljesen más képet ad a hősről, egy olyat aki ha kell megöli az ellenségét (lsd. Batman: Visszatér, Simán felrobbant egy embert, volt akit fel is gyújtott.)

  SPOILER!

  Liam Neeson benne lesz a filmben, vmilyen szinten.
  Aki nem ismerné az oldalt, annak itt egy, amin egy csomó hírt és pletykát összegyűjtöttek. http://batman-news.com/

 16. Úgy érzem trailereken kívül én sem akarok most már semmi kis jeleneteket látni, nem akarom hogy csökkenjen a mozi élmény. Habár az MI4et meg látni akarom, mert nagy fanja vagyok a sorozatnak. Oh God.

 17. Bane, nem bénaság, szinte az egyik legkomolyabb ellenfele Batsnek, a B&R votl a bénaság… azt nem szabad alapul venni…
  Sajna a legtöbb emberben (valszeg a nézők 90%-a) így könyvelte el banet, ahogy ott “ábrázolták”…

 18. Bali007: Minden bizonnyal mert bandzsítottam, de pufiné kettő doublet ér úgyis ;P

  pufin: Ha a szereplő egy hullászsákból ugrik elő egy jelenetben gyilkolni és az nem kegyeletsértés, akkor tényleg kinyírni miért lenne? Plusz Nolan ezerszer lenyilatkozta, már Ledger halála előtt is, hogy hülyeség lenne veszni hagyni a karakterben levő potenciált. A film után meg azt mondta, hogy nem, nem maradt ki a haláljelenete. Persze nem elvárás, hogy ezeket tudd, de vicceset kommenteltél na :D

 19. Fasza. Pedig Riddler is megérdemelt volna egy újraimidzselt misét. Remélem, nem úgy zárják le a trilógiát, hogy folytathatatlanná váljon (a WB se hülye, biztos nem hagyják veszni a franchise ezen sikeres ágát).

  Fifikásak Nolanék is: a 8 éves kimaradásra, ugyanerre az univerzumra a WB akármilyen produktumot betolhat majd (képregény, rajzfilm, ne adj Isten egy rajzfilmsorozat).

 20. Trib: A Begins-ben a 30. születésnapját ünneplik. Láttam a filmet vagy 17 szer, de csak most vettem észre, hogy a jelenetben, amikor Rachel visszaadja a követ Bruce-nak, látszik a háttérben a 30-as.

 21. Remélem ezután a trilógia után csinálnak a Batman Beyond-ból is egy trilógiát. Annak nagyon örülnék!

 22. Hm én olvastam még régebben,h elvileg dr.hugo strange is bent lett volna!kivácsi lettem volna h nolan h oldotta volna meg!szerintem jó lett volna bele !

 23. 1. A Begins (többek között) arról szól, hogy Batman nem öl és nem bosszúból cselekszik.
  2. Ra’s Al Ghul vagy ki a bánat mégiscsak Batman mentora, szinte tutira meghalt, de az ő hangja ott van Bruce fejében.
  3. A Joker nem fizikailag, hanem erkölcsileg teszi próbára a denevért, amikor eléri, hogy “hagy” meghalni X embert. Dent Rachel-höz fűződő viszonya csak fokozza ezt.
  4. Érdekesség: most olvastam, hogy Nolan stratégiai döntést hozott, amikor Bane személyében nem egy korábban alaposan kidolgozott karaktert hozott vissza. A Joker nem kis nyomást gyakorolt a cselekményre…őszintén szólva ez a Bane még nem hoz lázba, badass meg minden, de nem érzem még elég coolabbnak vagy feszültségkeltőbbnek egy nagy darab kopasz biztonsági őrnél. Kiváncsi leszek mitől lesz ő az, aki, azon kívül, hogy koponyákat zúz.
  5. Remélem nem lesz League of Shadows-zal összekötés, mert talán az volt a leggyengébb szála a sztorinak.

  Bocs a lecke miatt, csak fárasztó a sok spekuláció azok tudatában, hogy miről szól az első film.

 24. Joseph Gordon-Levitt vigyáz Bruce-ra. Ha azzal lesz vége hogy visszavonul vagy meghal Batman, nyugodtan átvehetné a helyét, csak nem egyezik Levitt karaktereneve aki a képregényben követi Batmant. Ott ráadásul a mentora is Bruce volt.

 25. nem emlékszem h említették volna, de szerintem a BB és TDK között eltelhetett egy év, most pedig lehet a tv fogja bemondani, h: “a milliárdos playboy, bruce wayne tegnap ünnepelte 40. születésnapját” :)
  teljesen mindegy

  legalább így már passzol a forgatási képeken látszott fizimiskája a karakterhez

 26. There’s a rumor making its way around the internet today that Ellen Page will be playing Barbara Gordon in The Dark Knight Rises. While many Inception actors are working with Christopher Nolan again, Ellen Page is not one of them.

 27. Azért Bane nemcsak egy izmos kidobóember, hanem ugyanolyan eszes mint Batman. Egy idősebb bőregér fog harcolni a rossz oldal új hősével, aki pont olyan mint ő volt ifjabb korában csak ugye a másik térfélen tevékenykedik. Szóval megint lesz kettősség a filmben. Nolan ügyesen játszik a karakterekkel. Bár nekem nem jött be a modernizált Batman, de azért a tehetségét becsülöm. :-)

 28. Neurózis: Olvasd el a Knightfall story-t, ha van időd, türelmed. Ott kiderül, miért olyan para Bane. Vagy csak wiki-n olvasd el, miről szól.

 29. Nézegettem a film imdb-s adatlapját, és ott láttam Cillian Murphy nevét is. Ezek szerint újra benne lesz a Madárijesztő? Azt hittem az ő történetét lezárták a Sötét lovagban, de kimondottan örülök, hogy újra előveszik a karaktert.

 30. Nihilus: ki tudja, készülő filmeknél elég megbízhatatlan az imdb, nem építenék egy ott feltűnő névre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.