Prometheus képek ismét!

Az Alienhez kapcsolódó Ridley Scott scifiből végre rendesebb képek érkeztek. Hurrá. Az arcot világító lámpa már nem annyira, de mozgásban még lehet jól.

Prometheus az Ew magazinban
Prometheus az Ew magazinban
Prometheus az Ew magazinban
Prometheus az Ew magazinban
Prometheus az Ew magazinban

human
írta
2011. 11. 23. 04:17
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Prometheus képek ismét!” bejegyzéshez

 1. Kicsit Event Horizon utánérzés fogott el, persze lesz ez annál még jobb is

  Scott mesternek legalább annyi sci-fit kellene csinálnia ez után zsinórban, ahány középkori akciófilmet készített az utóbbi időben. Ez a műfaj nagyon kedvező a rendezői vizualitásának.

  Csak azt nem értem minek kellet Fassbendert kiszőkíteni?

 2. 2. Igen, Ridley azért nem csinált 30 éve sci-fit, hogy egy korrekt iparosmunkával térjen vissza…valószínű..

 3. egy hibát remélem nem követnek el, hogy az időben az Alien előtt játszódó történetben a technológia modernebb, mint az Alienben volt. Ez alaphiba szokott lenni, minden előzményfilm esetében.

 4. Nagyon hangulatosnak néz ki, kár, hogy elspoilerezték, hogy találnak majd egy nagy, kőből faragott emberi arcot…

 5. Lehet tippelni, hogy melyik csajszi marad a végére életben. Van egy olyan érzésem, hogy a szöszi lesz az, de a vörösnek jobban örülnék :-P
  A filmet egyébként várom, bízom, hogy az első rész hangulatát hozza, csak egy picit jobb látvánnyal, bár a szkennelt képeket elnézve azzal nem lesz gond :-)

 6. Tényleg, ennek most akkor mennyiben lesz köze az Alien-filmekhez? Úgy értem benne lesznek a lények (xenomorfok)? Mert ugye volt egy olyan, hogy előzményfilm lesz, aztán mégse, aztán egy olyan is, hogy valami tök másvalami lesz. Most akkor mi a szitu?

 7. A poszterek jók, kivéve a másodikon a pasas feje. Mintha csak odahegesztették volna a nyakához, szerkesztésgyanús.

  Ettől függetlenül ott leszek, hogy lássam :)

 8. child3: Fogalmunk sincs, hogy került oda a fejszobor, éppen ez a lényeg. Nem adhatnak ki minden egyes infót, különben nem lenne értelme moziba menni.

  Nem tudom, miért, de a 2. és 3. képen a két férfinak olyan okádék Photoshop feje van, hogy az embertelen. Lehet, csak a fényviszonyok miatt, de nagyon szerkesztettnek tűnik a dolog.

  Amúgy egyelőre nem város a film, majd meglátjuk a preview-kat meg review-kat, és talán megnézzük.

 9. Én is a technikai megvalósításokra leszek kíváncsi, retróznak-e vagy telezsúfolják hiper-szuper kütyükkel a filmet. Remélem előbbi, de legalább középutas.

 10. Visszagondolva az alien beli ruhákra (szkafander) az már most bukott hogy nem retro lesz, ez ami rajtuk van ahhoz képest első pillantásra is modernebbnek tűnik. Hiába a nagy sisak a fejükön…… félek kicsit. :I

 11. Szerintem nincs gond a szkafanderrel. Ha minden igaz, ez valami komolyabb felderítőcsapatról fog szólni, míg a Nostromo, hiába volt a cégé, akkor is “csak” egy egyszerű teherhajó, lehet, hogy nekik ósdibb, egyszerűbb cuccaik voltak.
  De szerintem nem lesz gond a “retro” kinézettel sem, a legalsó Charlize Theron-os képen ahogy kinéz a hajó, lehetne akár a Nostromo is.
  Plusz az is jó kérdés, hogy mennyi idegen technológia lesz a filmben, az lehet elvileg modernebb kinézetű, mint az emberi, bár az is igaz, hogy a képeket és a Space Jockey hajóját figyelembe véve teljesen más stílusú is.
  Ha érdekes lesz a sztori, akkor a látványvilággal már nem lesz gond.

 12. “Nem tudom, miért, de a 2. és 3. képen a két férfinak olyan okádék Photoshop feje van, hogy az embertelen.”

  A harmadik képen a manus feje abszolút jó szögben áll a testtartását figyelembe vége. A második képen valóban kissé idióta szögben áll a feje mintha tarkón vágták volna péklapáttal.
  Amúgy nagyon jó hangulata van a képeknek. Számomra idézi az alien filmek hangulatát.

 13. Copkuler, CrazyBoy:

  Ha megnézitek az utolsó képen a háttérbe a gépeket akkor látszik, h az is retó lesz, és nem a mai csili-villi hologram/lcd cuccok lesznek! :)

 14. Én simán megbocsátom, hogyha a filmben a hajó részei csili-vilibbek lesznek mint a Nostromo volt. Végső soron a Nostromo egy teherhajó volt ez meg talán nem. Ha egy Máv-os tehervonatról készült film előzménye egy Inter cityről szólna, azt bezzeg ti is elnéznétek :DD

 15. gratula a photoshopolóknak, hogy megállapítanak egy újságpapírra kinyomtatott képről és majd azt újra bescannelt képről, hogy gány a photoshop…tényleg nagy az Isten állatkertje.
  film meg várós ezerrel, tetszik a hangulatvilág, tényleg “alienes”

 16. Engem inkább az érdekelne hogy azon az arc szobron vajon milyen írásjelek vannak: Go’auld, Klingon, vagy Camino-i? Várom a filmet, mert nagyon rég nem láttam igényes sci-fi Thillert a mozik műsorán.

 17. Van egy 5letem, hogy azon az arc szobron miért vannak írásjelek: A predátorok közt is vannak fiatalkorú műemlékrongálók, és ráírták “coming soon”

 18. Tiszteletem Alien fanok :)
  Ez brutál lesz szerintem :). Ridley neve ugy érzem garancia. A saját alkotását (1979) ami azota hatalmasra nötte magát a( mi körünkben) szerintem 1000% hogy nem fogja lerombolni egy uj szerzeménnyel. Emlékezzünk , hogy ö szidta az AvP filmeket mint a bokrot. Igy hát tuti , hogy az ami az övé, nem fogja rombolni (reméljük). Sokan találgatnak , hogy mi lesz s hogy lesz, és mindig meglepödés a vége. Az a tuti ha megnézzük az uj művét és eldöntjük , hogy oké miért nincs , vagy más jellegüek a xenok, SJ hogy került oda , mi a lényege , hol és mikor kezdödik a sztori stb… Mint a Star Wars elsö 3 része is ugy ez is korábban játszodik és ezzel magyarázhatjuk is a ruhákat , hajókat fegyvereket stb. Star Wars 1-ben Lucas kérte is a látványtervezöt , hogy egy emberöltövel korábbira tervezze a jármüveket mint a klasszikus részekben. Bocsi ha vkit megsértettem esetleg az eszmefuttatásommal. Az tuti , hogy jo moka lesz :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.