Gnomes Attack!-előzetes

Na végre valami normális horror. Vagy nem? Ezúttal a kerti gnómok támadnak. Gondolom nem az egész film lesz találtkamerás, de a teasernek jól áll.

human
írta
2011. 11. 24. 21:50
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Gnomes Attack!-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem azon túl azért tuti ijesztő lesz és tényleg horrorisztikus, de kicsit szörnyecskék feelingje van. Mármint oké horror, de ki lehetne belőle hozni egy kis horror-vígjátékot, mert én konkrétan elnevettem magamat, amikor a 2. kis csóka kiszállt a csomagtartóból. De egyelőre tetszik.

  2. Hát megmondva az őszintét ezt a filmet egyáltalán nem lehet komolyan venni…hát már nem tudnak mit kitalálni?:D Kis törpék támadása…inkább akkor már legyen egy horror-vígjáték annak elmegy!De a célt elérték…attól függetlenül kíváncsi leszek rá na de akkor is a cikk kezdése alapján komolyabbra számítottam volna nem ilyen kis piros sapkás törpékre!:D:D

  3. öhöm… ez a How to survive a garden gnome attack lesz, ami elvileg 2014-es, vagy mi a szösz? mert én bizony semmi infót nem lelek róla sehol. :)

  4. Még ha komolynak szánják, akkor is ilyen “társaságban-nézős-hülyére-röhögős” film lesz csak, ebből a videóból ítélve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.