Michael Giacchino visszatér!

Nem meglepő módon Abrams kedvenc zeneszerzője fogja a Star Trek folyatásához is komponálni a zenét.

Közben kiderült a film bemutatójának a pontos dátuma: 2013 május 17.

human
írta
2011. 11. 24. 03:53
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Michael Giacchino visszatér!” bejegyzéshez

 1. Hát ez nekem olyan evidens volt, remek páros. Bár ez a 4 év kihagyás a két film között engem zavar. Persze próbálok bízni Abramsben és abban, hogy ha már ennyit ülnek rajta, akkor tényleg nem egy sablon forgatókönyvet kapunk, csak minél nagyobbak az elvárásaim egy filmmel kapcsolatban, annál nagyobbat szoktam csalódni.

 2. Király! Szerintem az első részhez is sikerült igazi epic filmzenét csinálni, mindemellett jó akciódús is volt, már ha lehet ilyet mondani egy zenére. Csak tényleg nagyon messze van még sajnos. :-(

 3. Talán ha az ember nem támaszt egy film elé ÓRIÁSI elvárásokat nem is fog csalódni… én általában ezt teszem, és többnyire be is válik ;)

 4. Én is nagyon szeretem Giacchino zenéjét, a Lost esetében mozifilmeket megszégyenítő zenei témákat komponált és hat éven múlta felül magát :) A Star Trek zenéje is tetszett, de még jobban tetszene, ha Jerry Goldsmith témáját jobban beledolgozná, mivel az előző előzmény film volt, hátha itt már hallhatjuk a témát, mely a The Next Generation sorozat főcímzenéje is volt :)

 5. Bennem pont nem maradt meg semmi a Star Trek zenéjéből. Annál inkább a Let Me In-ből (És a lostból is).
  Az első Medal of Honor (még psx) zenéjét meg heti rendszerességgel szoktam hallgatni. Jó kis pörgős szimfonikus zene.

 6. NightBagoly

  Én voltam amúgy. Nem egy Imperial March vagy Star Wars nyitózene. Amúgy nézd meg a Let Me In-t az jobban bevésődött az agyamba.

 7. Giacchino sztem egy zseni. Star Trek, Up!, Ratatouille, Incredibles. Mindegyikhez rengeteget tesz hozzá a fantasztikus zenei világ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.